Puppy vermelding van Caro Canou's

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Caro Canou's geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Caro Canou's zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Amerikaanse Naakthond puppy's van Caro Canou's

Puppy's
Ras Amerikaanse Naakthond
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 13 november om 08:04

Kennel
Kennelnaam: Caro Canou's
Beschrijving: Caro Canou's 2e nestje pups is geboren op 9 januari 2014. We hebben 5 prachtige pups, 2 reutjes en 3 teefjes. Moeder en pups doen het super! Alle pups hebben ondertussen een goede thuis gevonden. Wilt u graag meer info over dit ras, of meer info ivm onze honden en ons nestje pups, mail dan gerust naar: [email protected]

Contact
Website: http://carocanou.webklik.nl
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Peer

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Nomy wordt in december 2 jaar, Dio is 18 maand oud op dit moment. Beide ouders zijn getest en gezond verklaard. Dit is ons tweede nestje pups dat we mogen verwachten, vorig jaar heeft onze Kyra (3jaar) haar eerste nestje pups mogen verwachten.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
PLL: normaal PL: normaal Hart: normaal De honden zijn volledig gezond verklaard en getest op de meest voorkomende erfelijke ziektes. Hierdoor kunnen we de pups ook een gezondheidsgarantie meegeven!

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Pups worden elke 2 weken ontwormd, gevaccineerd op 6-9-12 weken, natuurlijk worden de knieƫn, hart en longen gecontroleerd. Ze worden gechipt en krijgen een europees paspoort mee.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Ten vroegste op 8 weken, als de pup hiervoor klaar is, dit wilt zeggen: volledig zelfstandig eet, mooi zijn behoefte doet, en sterk genoeg is om de nieuwe wereld te verkennen!

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Normaal maar 1 nestje, we willen namelijk alleen een nestje pups plannen als we ook genoeg geschikte kandidaten hebben voor onze pups.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Pups groeien in huis op, de eerste weken in de leefruimte, als ze iets groter zijn in de tussenruimte die dichter bij de tuin gelegen is zodat ze ook vlot naar buiten kunnen gaan als het weer dit toelaat. Ze kunnen naar hartenlust spelen met onze honden, we zorgen ervoor dat we ze gewoon maken aan geluiden, auto rijden, kinderen, andere honden en ook al enkele andere dieren.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Caro Canou's bekijk de gehele fokker vermelding van Caro Canou's

Amerikaanse Naakthond puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Amerikaanse Naakthond en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Caro Canou'sCaro Canou'sCaro Canou's

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Hartafwijkingen
- Patella luxatie
- PL
- PLL


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^