Puppy vermelding van Caro Canou's

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Caro Canou's geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Caro Canou's zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Amerikaanse Naakthond puppy's van Caro Canou's

Puppy's
Ras Amerikaanse Naakthond
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 03 april om 02:02

Kennel
Kennelnaam: Caro Canou's
Beschrijving: Op 20-12-2012 is Kyra bevallen van maar liefst 8 puppies! Moeder en pups stellen het zeer goed. We hebben 5 reutjes en 3 teefjes. Meer info vind je ook op de website. We zoeken nog een thuis voor de laatste 2 reutjes. Amenty is de kleinste reu van het nestje, Apolo is een gemiddelde pup. Beide al goed sociaal, bijna zindelijk en mega leuke karakters! Ze zijn mee geweest naar de dierenbeurs, hebben kennis gemaakt met kindjes van verschillende leeftijden en vele dieren! Volledig in orde en mogen direct het nestje verlaten!

Contact
Website: http://carocanou.webklik.nl/page/homepage
Telefoon: 0477762058

Adres
Woonplaats: wijchmaal

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Kyra, de mama van de pups is nu 2,5 jaar oud en is gedekt bij haar 4e loopsheid.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Kyra is getest op haar heupen, PL en PLL, alles normaal en oke!

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden elke 2 weken ontwormd, zijn gevaccineerd en gechipt. Pups krijgen ook een UKC stamboom.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Pups mogen ten vroegste het nest verlaten op 8 weken, als ze hiervoor klaar zijn. Dit is vanaf 15 februari

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Normaal maar 1 nestje per jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups leven in onze huiskamer en zullen voornamelijk binnen zitten. Als het weer het toelaat zullen ze de laatste 2 weken ook de buitenwereld mogen verkennen. We zullen ze ook meenemen in de auto en sociaal maken met mensen, kinderen, andere honden en andere dieren.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Caro Canou's bekijk de gehele fokker vermelding van Caro Canou's

Amerikaanse Naakthond puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Amerikaanse Naakthond en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Caro Canou'sCaro Canou'sCaro Canou'sCaro Canou'sCaro Canou'sCaro Canou'sCaro Canou'sCaro Canou'sCaro Canou'sCaro Canou's

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Patella luxatie
- PLL


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^