Puppy vermelding van Bluestarpride

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Bluestarpride geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Bluestarpride zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 American Staffordshire Terrier puppy's van Bluestarpride

Puppy's
Ras American Staffordshire Terrier
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 19 januari om 02:02

Kennel
Kennelnaam: Bluestarpride
Beschrijving: We zijn een kleine hobbykennel en erkend hobbyfokker van American Stafford in West Vlaanderen, het noorden van Belgie . We hebben zelf een eigen blauwe reu ( nl Rambo) die door echte ras kenners zeer geliefd is door zijn exterieur en zijn lief karakter . Rambo is eveneens getest op Heupdysplasie met als resultaat HD A1. Ook is onze reu Ataxia vrij getest. Hij heeft dan ook keer op keer prachtig en zeer sociale pups . Hierbij vind je een foto van pups die we reeds eerder hadden . PUPS VERWACHT. Nu kijken we vol ongeduld uit naar een volgend nestje van ons teef Jody. Het nestje die we rond 20 oktober verwachten is dus een combinatie van Rambo en een zeer mooie blauwe teef Jody . (De foto van de pups is uit zelfde combinatie van een vorig nestje ) Van zodra de pups geboren zullen zijn,voeg ik de foto's van de pups toe. Hierbij hebt wel al een idee wat je ongeveer van deze combinatie kunt verwachten. Beide ouders (lieve schoonheden) zijn bij ons grootgebracht en bij ons te bezichtigen. De pups zullen bij ons alle nodige aandacht en verzorging krijgen ook zullen ze gevaccineerd en meerdere malen ontwormd worden . Ze zullen een erkend FCI stamboom van St-Hubertus krijgen waardoor je ook zeker bent dat ze voor 100 % raszuiver zijn . Ook kan je ze gerust meenemen naar het buitenland indien ze deze stamboom bezitten. De pups zullen ook een Europees paspoort krijgen. Wij geven een standaardgarantie en een bijkomende garantie van één jaar op erfelijke gebreken . Indien u verdere vragen hebt of u wilt een pup reserveren of je wilt afspreken om ze vrijblijvend te komen bezichtigen, neem dan gerust contact op ons volgend nummer 0032 0 479 529738 Wij richten ons wel enkel tot mensen die het goed voor hebben met het ras.

Contact
Website: http://
Telefoon: 0032 0479 529 738

Adres
Woonplaats: Gistel

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De honden waarmee we fokken voldoen aan de standaard van het ras. We fokken op schoonheid en karakter. Ze zijn gedragen zich zeer sociaal tov kinderen en dieren.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Al onze honden zijn getest op heupdysplasie met goede resultaten. Ook is onze reu Rambo vrij van ataxia .

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Al de pups worden DNA genomen door de rasvereniging St-Hubertus. Onze pups krijgen de nodige entingen en worden meerdere malen ontwormd en krijgen een volledige check-up van de dierenarts.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups mogen het nest verlaten aan een ouderdom van 8 weken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wij hebben meestal 2 nestjes per jaar en fokken enkel uit gepaste combinaties.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups worden goed gesocialiseerd en met andere dieren en geluiden in contact gebracht.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

American Staffordshire Terrier puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de American Staffordshire Terrier en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

BluestarprideBluestarprideBluestarprideBluestarpride

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- DNA registratie raad van beheer / algemeen
- HD

Alle advertenties van Bluestarpride

19-01 American Staffordshire Terrier pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^