Puppy vermelding van Caroline

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Caroline geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Caroline zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 American Staffordshire Terrier puppy's van Caroline

Puppy's
Ras American Staffordshire Terrier
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 08 november om 02:05

Kennel
Kennelnaam: Caroline
Beschrijving: Nog 3 teefjes beschikbaar: 1 licht oranje red teefje 2 chocolate red fawn teefjes Het betreft hier de classic rednose american pitbull, met zeer mooie atletische bouw en zeer goede karakters. De vader heeft een mooie rode kleur en is in het bezit van een stamboom, de moeder is champagnekleurig met een uitgesproken rode gloed (red fawn). Zij heeft geen stamboom. De ouders zijn 2 prachtige red nose pitbulls, mooie spieren en stevige bouw met stevige kaken. Zij komen uit rode bloedlijnen die nu steeds meer en meer zeldzaam worden Met de ouders wordt elke dag gesport. Zij kennen veel commando's, zijn gehoorzaam en het zijn echte knuffelaars. Dit ras vergt wel voldoende kennis over honden. De pitbull heeft nood aan een consequente baas met voldoende gezag, maar vooral een geduldig iemand. Bovendien heeft een pitbull dagelijks voldoende beweging nodig. Het is dus belangrijk om jezelf hierin te kennen. Het zijn stevige pupjes, waarbij de spieren er al mooi doorkomen. Er is een mooie rode gloed zichtbaar in het daglicht, zéér mooi! (op foto niet goed zichtbaar). De pups groeien op in de woonkamer en worden zeer goed gesocialiseerd. Ze zijn nu 11 weken oud en mogen meteen het nest verlaten. Ze zijn gechipt, 4x ontwormd en worden nu een 3de maal ingeënt, en krijgen een Europees papoort en een puppypakket mee. De ouders zijn allebei aanwezig en in ons bezit. Wij verwachten enkel ernstige kandidaten die de nodige maturiteit aan de dag kunnen leggen. Tel: 0032 (0)485/84 08 90 0032 (0)485/72 80 02

Contact
Website: http://
Telefoon: 0485/84.08.90

Adres
Woonplaats: Deurne (Antwerpen)

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De vader is 3 jaar en de moeder is 2 jaar en 7 maanden. meer info, zie tekst

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
patella luxatie en HD negatief

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
alle nodige puppyspuiten (op 6, 9 en 12 weken) en ontworming.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
eenmalig nest

Hoe en waar groeien de pups op ?
in de woonkamer bij ons thuis.

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

American Staffordshire Terrier puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de American Staffordshire Terrier en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- HD
- kaak en gebitsafwijkingen
- Patella luxatie

Alle advertenties van Caroline

08-11 American Staffordshire Terrier pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^