Een fragmentje van Joya @ sheep

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel EvaEva 3 doggies

honden foto van Eva

Zo, die heeft er zin in !!

Ik vind het zelf ook verschrikkelijk moeilijk (en mijn honden razen nog veel erger als die van jou en steken de grote middelteen omhoog), ik kijk tegenwoordig toe hoe Kurt ermee traint bij de schapen ...


Probeer vol te houden en het te nemen zoals het komt, als je eenmaal de klik hebt, komt die rust wel !!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Een fragmentje van Joya @ sheep" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel EstherEsther 3 doggies

honden foto van Esther

Genietend zit ik je filmpjes weer te bekijken... heerlijk gewoon :-D

Ik zie dit ook zo als Dewi, heerlijk vind ik het om samen zo blanco te beginnen, samen te leren. Wat wil een mens / hond nog meer? :-D

Jullie hebben beiden een `will to please` ;-)

Wat betreft de filmpjes, zo doe ik dit bij de behendigheid ook. Zie op de film altijd goed welke fouten IK gemaakt heb, goede leermomenten.

Verheug me al op de volgende filmpjes :-D

honden page profiel MaritMaritgoedgekeurde fokker

honden foto van Marit

Muis -

" En als de schapen dan gaan bewegen, zie je haar me echt aankijken van: zeg maar wat ik moet doen, zeg t zeg t zeg t! "
En daar denkt Joya niet van 'zeg jij eens wat ik moet doen' maar 'ha, hij bewoog met zijn oor, ik los het zelf wel ff op' Daar hebben wij nog totaal geen balans. Soms heeft ze het juist, soms ook niet. Vaak ben ik te laat O-) ;-) Maar goed, we hebben 4 lesjes gehad ;-)

Sweetlakeshepherds, die zitten niet ver bij ons vandaan! Toch hou ik het voorlopig bij 1 locatie/persoon, om het voor mezelf niet te verwarrend te maken met verschillende inzichten en punten waar ieder voor zich de aandacht op legt.

Gaaf hoor, dat je zo vaak gaat! En zo te horen zijn jouw honden al goede herders, behoorlijk gevorderd :-D :-D


Mexx - hihi ja kuddedieren, zijn kleur zal daarbij heel goed tegen hem kunnen werken ;-)


Iris - ik had ook niet verwacht dat het zo pittig zou zijn. Maar goed, we gaan door :-D


Thanks Uma! En ja, daar was Joya 7 weken op die foto..



Tamara - ik heb een 'cruciaal foutje' ontdekt in de opvoeding van Joya die ik nu aan het bijschaven ben. Ja, elke hond heeft zijn totaal eigen manier van werken. De gene die mij les geven, zijn helemaal enthousiast over Joya . Als praktijkhond zou ze potentie hebben . Ik zie het zelf niet, maar ben blij dat zij mij wat kunnen oppeppen als de moed mij in de schoenen is gezakt ;-)


Dewi - ja, we ontdekken samen deze tak van sport. Je moet ergens en ooit beginnen.. We komen er wel, waar we uiteindelijk stranden, dat is een 2e ;-) Maar ze is nog piepjong, dus we kunnen nog een jaar of 10-12 hier aan werken - mag ik hopen.


Eva - he, blij te lezen dat jij het ook soms als zo moeilijk ervaart. Het was 27 graden toen we gingen, dus echt heel warm. Anders raust Joya nog een versnelling harder ;-) Mijn trainster neemt ook regelmatig Joya even over om haar te ;laten voelen wat ze kan, maar niet de 'verkeerde' succes momenten te geven die ik haar wel geef. Dan kijk ik en leer je weer zoveel.


Esther - hihi ja beide een will to please en beide perfectionistisch. Joya soms net op een andere manier dan ik.. Zucht ;-) Oja, zeker ook bij behendigheid is het fijn om het nog eens te kunnen bekijken. Waar zitten de foutjes, hoe stuur je je hond, hoe draai jij, hoe sta je zelf.

honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda 3 doggies

honden foto van Mirjam en Curly Koda

Leuk filmpje fijn om te zien hoe Joya er van geniet.

honden page profiel MaritMaritgoedgekeurde fokker

honden foto van Marit

Ja Mirjam, en Joya weet nu wat echt werken is. Die is nu niet meer makkelijk voldaan te krijgen met andere trainingsdingetjes. En de dag na de schapen is ze weer ready om weer te gaan.. Zalig werkhondje :-) ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Een fragmentje van Joya @ sheep" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: waterwerk kamp
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^