Contact met vorige eigenaar/eigenaresse van herplaatser.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Tim † Yoran RixtTim † Yoran Rixt 3 doggies

honden foto van Tim † Yoran Rixt

Ik had eerder gereageerd, de eigenaren van Yoran zouden contakt houden, maar hebben dat nooit gedaan. Nu hoorde ik van een vriendin dat ze inmiddels een andere hond hebben genomen. Ik vind het wel goed zo. De eigenaren van Rixt hebben 1 of 2 keer gemaild en daarna was dat ook gebeurd, ook hier ben ik niet rouwig om want ze heeft " geborgen gebreken" zoals verwaarloosde oormijt ook heeft ze problemen met haar heupen, voor de rest is het een hele fijne en lieve hond met streekjes.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Contact met vorige eigenaar/eigenaresse van herplaatser." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel  Luna en Flex Luna en Flex 3 doggies

honden foto van  Luna en Flex

Wij hebben helaas onze pup Diesel moeten herplaatsen.
De nieuwe eigenarn beloofde plechtig om contact te houden. Ze zouden af en toe een mail sturen en
een foto erbij.
Ik heb na een week een mail gehad en daarin stond dat het allemaal goed ging. Dit was de eerste en de laatste mail die ik gekregen heb jammergenoeg!

honden page profiel Marijke Marijke 3 doggies

honden foto van Marijke

Ik heb nog af en toe contact met de vorige eigenaren van Joep, maar ze kunnen hem ook in de gaten houden via mijn website :-)

honden page profiel Jennifer & RoxyJennifer & Roxy 3 doggies

honden foto van Jennifer & Roxy

DE vorige eigenaren hebben juist gezegd dat ze er niks meer over wilde weten omdat ze bang zijn voor spijt gevoelens, aan de ene kant wel logies, maar ik zou wel willen weten hoe het met je hondje gaat die je toch wel 2 en een half jaar hebt gehad!!

honden page profiel Vrouwtje van 2 hondenVrouwtje van 2 honden 3 doggies

honden foto van Vrouwtje van 2 honden

honden page profiel S&F.S&F. 3 doggies

honden foto van S&F.

Als Faya's eerste eigenaar contact zoekt denk ik dat ik 112 bel O-)

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Toen ik Dusty ging halen heb ik zijn eigenaar mijn telefoon nummer en email gegeven en gezegd dat je ze eens moest mailen dan kon ik er af en toe eens foto's van hem mailen, (ze leek toen heel begaan met hem) maar ze heeft nooit meer contact gezocht, misschien omdat ze direct na haar 5 honden herplaatst te hebben weer nieuwe pups heeft aangeschaft ;-)

honden page profiel HollandsMecheltje.HollandsMecheltje. 3 doggies

honden foto van HollandsMecheltje.

Wij hebben Rambo dan herplaatst
Maar 1 van de voorwaarden was dat we contact zouden houden en dat als hij daar ooit weg zou gaan dat hij trug hier zou komen
Heb hun adres en 06 ook;-)

Ze hadden paar dagen geleden nog een mailtje gestuurd en alles ging goed
Met foto`s der bij hihi
Had ze ook nog belooft om foto`s te mailen maar ze moet eerst even uitzoekenO-)

honden page profiel Elien & Jerome & LascoElien & Jerome & Lasco 3 doggies

honden foto van Elien & Jerome & Lasco

Ikzelf heb geen herplaatser, maar mijn ouders wel.
Een collie. Hij werd niet herplaatst wegens gedrag ofzo, maar gewoon omdat de fokster hem waarschijnlijk niet ging gebuiken voor de fok. Hij was 10 maanden toen hij bij hen toekwam.
Bijna elke week stuurde ze foto's en hoe het ermee ging.
Hij kwam van Finland en we zijn ook eens allemaal samen (met de hond) naar Finland geweest.

Nu is hij 11 jaar oud en hebben ze niets van contact meer. Mijn moeder heeft nog wel een mail gestuurd, maar niets van tegenreactie gekregen.

honden page profiel DoggyDoggy 3 doggies

honden foto van Doggy

Hey Annika,

Bil is ook een herplaatser en ik heb nog altijd contact met het vorige baasje van Bil.
Niet dagelijks of wekelijks, maar zo nu en dan.
Regelmatig mail ik een recente foto of een kort filmpje.

Het baasje vond het erg om Bil te herplaatsen, maar zag geen andere oplossing (2 reuen die steeds ruzie hadden en ook een GT hielp niet). Het afscheid was voor haar daarom ook heel moeilijk. Ze is al een keer bij mij geweest om te zien dat Bil hier gelukkig is en ik ben naderhand ook nog een keer met Bil daar geweest.

Het contact is dus niet heel frequent, maar het is er wel. En ik stuur regelmatig foto's of een filmpje. Leuk dat de vorige eigenaar zo betrokken blijft bij Bil. Wel heb ik altijd gezegd dat ze Bil nooit meer terugkrijgt, hij is nu gelukkig bij ons en wij kunnen hem voor geen goud meer missen:-)

honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir 3 doggies

honden foto van Puck & Fenrir

Ik heb Loki overgenomen van mijn zwager wegens zijn emigratie. Heb natuurlijk nog wel contact met hem, en zet voor hem veel foto's op facebook enzo, lang leven het internet :-)

honden page profiel Dit account is niet meer in gebruik. Dit account is niet meer in gebruik. 3 doggies

honden foto van Dit account is niet meer in gebruik.

Baylee is bij mij terecht gekomen omdat mijn vriend haar voor mij had gehaald als cadeautje. Maar ik ben er achter gekomen dat baylee ten eerste bij puppywereld vsndaan komt*hele grote brood fokker* dus ik werdt al woest op mijn vriend dat hij niet in het paspoort had gekeken voor hij haar meenam .eenmaal bij ons kwamen we achter dat ze heel schuw was bij mannen . en bij bepaalde mannen is zo bang dat ze de staart tussen de poten doet en van zich af zeikt. Dit komt zeer waarschijnlijk omdat baylee bij het vorige stelletje een enorme ram heeft gehad om dat ze daar aan de salontafel heeft zitten knagen. ze heeft het ook puur allen bij mannen . die mensen hadden ook gezegt dat ze haar twede enting al had gehad. stond ik heel vrolijk bij de da voor haar derde enting. krijg ik te horen dat ze haar twede niet eens had gehad! ik was me toch even een partijtje kwaad op die vorige mensen ! ze hadden ook een heel groot broodje aap verhaal opgehangen over dat de man van het stelletje allergisch zou zijn etc etc . ook is Baylee dus waarschijnlijk te vroeg uit het nestje gehaald waardoor bepaalde sociale vaardigheden naar honden mist. Door de reeks van gebeurtenissen en hoe beschadigd baylee uiteindelijk bleek te zijn door haar slechte start hebben wij besloten om geen contact meer te houden met de vorige eigenaren . ze mag nu een rustig leventje bij ons samen met onze kleine Goku waar zij al een hele hoop van heeft bijgelleert ^^.

honden page profiel DoberkikiDoberkiki 3 doggies

honden foto van Doberkiki

Ik heb hier sinds twee maanden een herplaatser via een adoptieburo.
Dat buro gaf me een hele waslijst van 'gebreken' en 'aandachtspuntjes; moeilijk gedrag, baknijd ed'...ze waren heel streng met het huisbezoek en wilden ook de voeding regelen (vers)(ze klonken dus heel bekwaam, en wilden op de hoogte gehouden worden, ook met het oog op de verplichte sterilisatie)

Ik heb in die twee maanden al drie mails gestuurd (zeker), maar op de laatste, nu een maand geleden, waarin ik foto's had meegestuurd van Luna, heb ik geen respons gehad.
Dat vind ik persoonlijk jammer...

Dat de vorige eigenaresse er niet goed voor heeft gezorgd, en  haar hond door haar echtgenoot heeft laten mishandelen (dat zie ik in haar gedrag tov mannen) en er met veel smoesjes vanaf wou, dat wist ik (voel ik zo aan)
Dat het buro laat uitschijnen dat ik streng gecontroleerd wordt, en er dan zelf met hun pet naar gooit...daar snap ik niks van...
(Luna's inentingen waren niet in orde, hoewel ik er wel voor heb moeten betalen bij de 'overname',en toen ik Luna bij de pleegmoeder(adoptieburo) ging halen, zat ze aan de Aldi brok ;-)

Persoonlijk had ik wel graag contact met de vorige echte eigenaresse; dat zou me een eerlijker beeld geven (van mens tot mens, zonder dat er overdreven smoezen bijkomen waarom ze weg moest op dat moment)

Nu heb ik een schat van een hond, een beetje tam voor haar 'afstamming' (jack/Pinscher), maar elke dag wordt ze wat speelser!;-)

honden page profiel Isa en MistyIsa en Misty 3 doggies

honden foto van Isa en Misty

Met Misty haar vorige baasje heen contact meer.
Best jammer , kunnen ze niet zien hoe goed ze is opgeknapt.

honden page profiel dianadiana 3 doggies

honden foto van diana

Ik heb nog contact met 1 van de eigenare. Maar niet heel fanatiek.
Heb haar nog 1 x ontmoet maar toen ik merkte dat mijn hond gewoon wegliep van haar. Heb ik 't een beetje afgekapt

honden page profiel Lindsay, het baasje van RamboLindsay, het baasje van Rambo 3 doggies

honden foto van Lindsay, het baasje van Rambo

De vorige eigenaar van mijn hond is de overbuurjongen van mijn ouders (dus mijn oude overbuurjongen toen ik nog thuis woonde). We hebben ook afgesproken dat hij Rambo mag zien of uitlaten wanneer hij wilt (en ik kan). Wel fijn ook voor de vorige eigenaar dus want hij is nog steeds erg gek op die hond.

honden page profiel isabelle isabelle 3 doggies

honden foto van isabelle

honden page profiel Jana & Romi Jana & Romi 3 doggies

honden foto van Jana & Romi

Ik heb Romi uit het asiel en moet er niet aan denken om contact te hebben met de vorige eigenaars.

Dan krijg je wss van die vragen zoals "hoe is het met mijn hond?", moeten ze niet proberen hoor >>

honden page profiel team Shadowteam Shadow 3 doggies

honden foto van team Shadow

Mijn oude uitlaathondje bounty was herplaatst. Na ongeveer een half jaar niets meer van hem gehoord te hebben, heb ik zijn huidige baasje kunnen opsporen. En ben ik een keer langs geweest.
Ik heb nog regelmatig contact met zijn huidige baasje, ondanks dat het niet mijn eigen hond is geweest.

honden page profiel Dy-AnnDy-Ann 3 doggies

honden foto van Dy-Ann

wij hebben het geprobeerd elke zondag een berichtje te sturen zowel vragen, als leuke weetjes en fotos want dat wilde de vorige baasjes heelaas toen we er een aantal dingen vroegen over Koda die voort kwamen uit de 'verwaarlosing' wat we pas later hebben gehoord dat dat zo is, werden ze heel kwaad en begonnen ze met dreigen etc, we hebben daarom ook gekozen om geen contact meer op te nemen met zijn vorige baasjes,
wij hebben dus geen contact meer hihi

honden page profiel MierandaMieranda 3 doggies

honden foto van Mieranda

de vorige eigenaar wou geen contact meer, ik weet niet waarom. Ze antwoorde heel kortaf op mijn emails, ik stuurde 1 mail per 5 weken.. Of ze het er moeilijk mee heeft? waarschijnlijk niet want we kochten Baily al toen hij 3 maanden was.

honden page profiel Witte DraakWitte Draakgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Witte Draak

Mijn zusje heeft nog steeds contact met de vorige eigenaresse van mike. Ikzelf hoef niet per se contact te onderhouden. Dat deed ik bij onze vorige hond charlie wel, toen was ik degene die contact onderhield.

honden page profiel Tim † Yoran RixtTim † Yoran Rixt 3 doggies

honden foto van Tim † Yoran Rixt

Ik kan het nog sterker vertellen, mijn vriendin was vorige week bij ons ivm Senna zijn verjaardag, en zij vroeg mij of ik tzt een border collie wilde opvangen, wat blijkt nou de oude eigenaren van Yoran hebben een nieuwe hond en deze kunnen ze ook niet aan, het beestje zit de hele dag in de bench met daar om heen 4 stuiterballen van kinderen. Helaas kan ik deze lieve hond niet hebben, zit met mijn gezondheid, maar sommige mensen zouden een hondenverbod moeten hebben.

honden page profiel BrushBrush 3 doggies

honden foto van Brush

We hebben Bruno nu een half jaar en hebben regelmatig mailcontact met zijn vorige eigenaren. Wat wel moeilijk is, is dat ze veel spijt hebben van de beslissing hem te herplaatsen. Ze hebben hem weggedaan omdat ze een opvanghond hadden waar hij het niet mee kon vinden! En ze hadden hem van pup af aan tot zijn derde, onbegrijpelijk. We willen hem niet meer kwijt nu dus het is wel lastig om nog leuk contact te houden met ze. Ook omdat ze in elke mail schrijven hoeveel spijt ze hebben en hoeveel ze om hem huilen. Ze hebben een zoontje van hem die sprekend op hem lijkt en daar vraag ik dan maar naar.

Shelly hebben we van een gezin overgenomen en die hebben me nooit uit zichzelf gemaild, ze antwoordden wel op mijn mails maar niet erg enthousiast. Dus na een half jaar is dat een beetje doodgebloed. Ik denk niet dat ze dat heel erg vinden. Ik ben ze erg dankbaar voor Shelly dus het maakt me ook niet uit.

honden page profiel Iris + Shira! en Bibi!Iris + Shira! en Bibi! 3 doggies

honden foto van Iris + Shira! en Bibi!

Shira had niet echt "vorige baasjes". De eigenaars van het pension waar ze 4 jaar woonde zijn dat nog het meest. Ik heb nog een paar keer leuke foto's en verhalen gestuurd, maar toen ik pas na 2 maanden onverwachts de rekening voor Sier (kansloos hoopje ellende) kreeg heb ik betaald en het daarna voor gezien gehouden, ik kreeg er een nare bijsmaak van.
Daarentegen hebben die mensen wel 100% gelijk gekregen dat Shira bij ons zou passen waar ik ze wel enorm dankbaar voor ben!

Bibi haar vorige baasje is overleden, vandaar ook dat ze nu bij ons woont. Maar de familie van haar vorige baasje hebben we nog erg goed contact. Heel erg leuk ook dat het met zoveel dankbaarheid word ontvangen als je een verhaaltje stuurd over het halen van A gehoorzaamheid of vakantiefoto's. Bibi kreeg zelfs een verjaardagskaart en ze komen nog eens langs.

honden page profiel Liesbeth/SkinnyLiesbeth/Skinny 3 doggies

honden foto van Liesbeth/Skinny

weet niet wie skinny haar vorige baas was,maar hoef die bullebak ;-) niet te leren kennen

honden page profiel jacqueline en bacojacqueline en baco 3 doggies

honden foto van jacqueline en baco

ik heb mijn vorige hondje moeten herplaatsen dit ging met heel veel moeite en tranen.
en dit is 3 jaar geleden maar mis hem nog elke dag.
de reden was zijn blindheid.mijn hondje werd op 1 jarige leeftijd blind aan 1 oog dit ging op zich goed maar zijn andere oog ging ook hard achteruit.
ook dat ook zou volledig blind worden en hij zou nooit meer kunnen zien ik heb 2 drukke kinderen die in die periode erg lastig waren.
doordat me hondje slecht kon zien werd hij met de dag banger en zag hem steeds vaker wegkwijnen onder de bank.
dat is voor mij de reden geweest om een ander baasje te zoeken.
na lang zoeken heb ik een lief vrouwtje gevonden ze woond alleen en zorgt nu heel goed voor hem.
ondanks dat hij hier 2 straten verop woont heb ik hem niet meer gezien(ik zelf kan dat niet kost me te veel moeite).
wel heb ik vaak mail contact en krijg regelmatig foto s.

dit was zanny

honden page profiel Silleke PetillekeSilleke Petillekegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Silleke Petilleke

Ik heb geen enkel contact met de vorige eigenaren van mijn herplaatser.
Ik heb ze na het ophalen nog eenmaal telefonisch gesproken om te vragen of ze nog een keer langs wilde komen om te zien waar en hoe hij terecht was gekomen, maar enthousiast waren ze niet en daarna ook nooit meer iets gehoord.

Uiteindelijk hoor je via, via wie die mensen zijn en hoe ze met die hond omgingen en ben ik blij niks meer van ze te horen daar ik ze niet meer fatsoenlijk te woord zou kunnen staan.

De fokker van Sill is daarintegen een heel ander verhaal.
We bellen en mailen geregeld en zien elkaar (ondanks de grote afstand) meerdere malen per jaar.

honden page profiel HondenboelHondenboel 3 doggies

honden foto van Hondenboel

benji komt uit een asiel, hij is op straat gevonden dus er zijn geen vorige eigenaren bekend. met het betrefde asiel heb ik nog wel eens contact gehad, inmiddels niet meer. hij is nu 4jaar hier en ik heb er een heerlijk maatje aan. soms zou ik de eerste eigenaren nog wel eens willen kunnen contacteren om hen te vragen waarom ze hem gedumpt hebben en vooral te laten zien wat er van hem geworden is.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Contact met vorige eigenaar/eigenaresse van herplaatser." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: raar geknorr
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^