HondenPage baasje Doggy

Over Doggy

honden foto van Doggy Hallo allemaal,

Eerst even een voorstelrondje. Ik ben Wendy, getrouwd met een geweldige man en samen hebben we 2 schatten van kinderen en een super lieve hond Bil.

Mijn hele leven ben ik al gek op dieren. Toch hebben honden mijn speciale interesse. Wat ik aan honden zo leuk vind, is dat ze altijd mee willen naar buiten (ongeacht het weer), hun trouw en enthousiasme. 

Als kind ben ik opgegroeid op een boerderij met alles er op en er aan. De eerste hond die ik mij kan herinneren was Does, een erg originele naam voor een Schapendoes:-). Hij was pikzwart.

Daarna kregen we een bastaardhond, die 5 jaar was toen hij bij ons kwam. Qua uiterlijk leek hij het meeste op een herdershond. Dat was een superlief dier en ik heb veel tijd met hem doorgebracht. Daarna kwam Gold een Golden Retriever. Gold was een echte knuffelkont.

Daarna volgde een keeshondje. We waren onafscheidelijk, waar ik was, was mijn hondje ook. Helaas had ze een erfelijke ziekte en is daar uiteindelijk aan overleden. Ik heb 2 weken non stop zitten huilen en wilde toen even geen hond meer.

Uiteindelijk ging het toch weer kriebelen. Omdat we toen al 2 kids hadden vond ik een klein keesje geen verstandige keuze. Voordat we gingen kijken bij een nestje kreeg ik van een kennis de vraag of we interesse hadden in Bil. Zij moest hem herplaatsen. We zijn wezen kijken en waren verliefd. Zo is Bil in ons leven gekomen en ik kan me geen dag zonder hem voorstellen.

We willen graag een tweede hond, waar we lekker mee naar buiten kunnen. We hebben een lange periode achter de rug van oriëntatie op de verschillende rassen en fokkers. We zijn er uit, het wordt een (Oud) Duitse Herder.  Maar wanneer is nog even de vraag.

Krabbels aan Doggy

honden page profiel Julie & Maksie!Julie & Maksie! schreef om 28 april om 14:36
wat is Bill toch zo'n schatje!Ik ben helemaal gek van hem :)
honden page profiel debby debby schreef om 03 april om 19:11
Jij hebt ook een leuke hond
honden page profiel JudithJudith schreef om 02 november om 09:13
Bedankt voor je krabbel Wendy! De hond op de foto was idd mijn hond. Het is een Briard, Franse Herder. Helaas is hij in mei met 2,5 jaar overleden. Maar het was een ontzettende lieve schat! Jij hebt ook al heel wat verschillende rassen gehad, leuk zeg! En nu op zoek naar een tweede hond dus. Wij krijgen weer een Briard in december, erg leuk om naar uit te kijken! Groetjes Judith
honden page profiel DesmondDesmond schreef om 18 oktober om 23:53
Hey hallo Wendy, Het zijn inderdaad heerlijke honden, al heb ik me in het begin wel verkeken op de haar verzorging haha :). Maar ook dat is goed gekomen, die van jouw is nog maar een jonkie volgens mij zo aan de foto te zien? Groetjes en een High 5 van Figo
honden page profiel GriffyloverGriffylover schreef om 22 juli om 14:22
Hallo Wendy, nieuwe foto's en verslagjes over Brando! Kom je weer eens kijken in de Griffonclub? Groetjes, Willy
honden page profiel IreneHWCIreneHWC schreef om 16 juni om 12:48
Hallo Wendy, klopt het dat je morgen met ons meewandeld op de Edese hei? Zo ja hoor ik graag even met wat voor soort hondje je komt, zodat ik je aan de deelnemerslijst kan toevoegen. Hopelijk tot morgen.Groetjes Irene
honden page profiel Floortje FaunFloortje Faun schreef om 22 maart om 19:28
Leuk dat we nu vriendjes zijn! Ik vond het fijn dat je steeds zo geïnteresseerd was in hoe het nu met me ging en wat ik had besloten. Groetjes, Floortje.
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef om 07 maart om 10:47
Hoi Wendy, wat een leuke honden heb je gehad. En Bill is ook een schatje zeg!! Ik ben ook gek met honden. We hebben ook van alles al gehad aan huisdieren maar de hond is ook mijn favoriet hoor. Groetjes, Josien en een pootje van Logan en Nikki.
honden page profiel r&sr&s schreef om 12 februari om 11:26
wat een leuke hondjes! super leuk... groetjes van Romy

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Doggy heeft 3023 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Doggy zeer positief gewaardeerd bij 40 waarderingen.

Berichten en online status
Doggy was voor het laatst online 3 jaar, 1 maanden, 4 weken, 21 uur, 33 minuten, 48 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^