speeltjes voor de pup/hond

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Herma KuikhovenHerma Kuikhoven

honden foto van Herma Kuikhoven

Mijn pup houd erg veel van spelen en zou dit het liefst de hele dag doen. Nou snap je natuurlijk dat ik er niet op zit te wachten om de gehele dag met mijn hondje te spelen. Ik heb immers ook wel andere dingen te doen. Nou is ze gek op ballonnen. We hadden deze nog liggen na een feestje en ze vind het heerlijk om er achter aan te rennen. Zoals je snapt gaan ze redelijk snel kapot en zijn we inmiddels door de voorraad heen. Dus ik ben nu opzoek naar leuke speeltjes voor mijn pup. Ook iets waar ze zichzelf mee kan vermaken zonder dat ze mij nodig heeft. Ze heeft al botjes, flossen, ballen en piepbeestjes. Heeft iemand nog goede ideeën?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "speeltjes voor de pup/hond" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn 3 doggies

honden foto van Simone, Cody en Flynn

Een kong is een goed idee. Die kan je ook nog vullen met lekkere hapjes.

honden page profiel  Dizzy Dizzy 3 doggies

honden foto van  Dizzy

Ik had in het begin voor Dizzy een puppy kong aangeschaft. Je kan het vullen met lekkere snoepjes, brokjes etc. Als je googled op kong recepten kan je een hoop met de kong doen en je pup is lekker ermee bezig. Zorg wel dat je pup ook rust kan nemen tussen het spelen door.

Succes ermee en veel plezier met je pup!

honden page profiel Herma KuikhovenHerma Kuikhoven

honden foto van Herma Kuikhoven

ik ben maar gelijk even naar de dierenwinkel gegaan en heb een puppy kong gekocht en een wobbler besteld. Heeft iemand anders nog goede ideeën?!

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman 3 doggies

honden foto van corrie koopman

Ik heb een kong voor ze en een bal waar kleine koekjes in gaan en als ze de bal gaan rollen komt het koekje eruit. Ze vinden het hier geweldig.Ik denk dat Zooplus ze ook wel heeft.

honden page profiel Frysk Famke ...Frysk Famke ... 3 doggies

honden foto van Frysk Famke ...

Wij hebben heel veel speeltjes voor Mieke, maar deze vind ze echt de leukste en daar kan ze zo zelf een halfuur zoet mee zijn;

Een simpel tennisballetje met een stukje touw eraan zodat je hem gemakkelijk weg kunt gooien. Ze sleept hem mee, doet hem om d'r poten (hoe ze dat doet weet ik niet), kauwt op het balletjes, jaagt er achteraan...

Geweldig om te zien!

honden page profiel hondhond 3 doggies

honden foto van hond

een running egg is ook leuk. Dit is een grote, 3 verschillende maten te krijgen, eivormige bal. Door de vorm kan de hond er niet in bijten en stuiterd hij alle onverwachte kanten op.

Om samen te doen is ook leuk om een lange zweep, of iets wat daar op lijkt, te nemen en aan het eind een lap of knuffel te knopen. Je maakt bij een pup lange halen met ruime bochten. Hierdoor leert de hond timen met springen en bijten. Dit is erg vermoeiend dus nooit te lang hier mee spelen. Daarna slapen en jij hup aan je werk :-D .

Verder kun je buisjes van pvc of plasticpotjes nemen daar gaatjes in boren( het moet dus wel afgesloten kunnen worden). Dan samen met de hond hele lekkere hapjes er in doen. Veeg ook even je hand aan de buitenkant af ruikt zo lekker ;-) . Dan rol je hem weg. Eerst zal hij hem niet terug brengen maar dat kun je later leren. Hoe beter het gaat hoe verder je hem kunt rollen of verstoppen. Ook het verstoppen laat je eerst zien waar je hem verstopt en dan laat je de hond zoeken.

Het zijn wel niet allemaal spelletjes die de hond alleen kan doen maar het zijn wel spelletjes waar de hond erg moe van word. Hoop dat je er wat aan hebt.


suc6

honden page profiel Herma KuikhovenHerma Kuikhoven

honden foto van Herma Kuikhoven

super reacties allemaal. ik kan hier zeker wat mee. Vanmiddag heb ik die kong aan d'r gegeven en na twee keer de snoepjes eruit halen was ze moe en heeft ze heerlijk geslapen. Zo lekker die rust in huis :-D

honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers 2 doggies

honden foto van Patricia & de Musketiers

een snack bal. een doodnormale tennisbal? een piepspeeltje? Die van mij was er als pup gek op. :-) ik heb een piepend varkentje en een piepende walrus :-)
ook grote kauwbotten zijn super. En erm.. gewone touwbotten en touwballen zijn echt een hulp geweest hier.

honden page profiel julia en spikejulia en spike 1 doggies

honden foto van julia en spike

balletjes daar is mijn pup dol op

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "speeltjes voor de pup/hond" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: waar pup slapen?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^