oplossend dieet voer eerste gedeelte ge mist van blaasgruis.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel caro en de teckelscaro en de teckels

honden foto van caro en de teckels

hoi allemaal,
ik zie het even niet meer zitten.
onze cobus heeft blaasgruis nou ben ik via een dokter erachter gekomen dat cobus eerst een oplossend dieet had moeten hebben dat is niet gebeurt cobus is gelijk
op onderhoud door de da gezet op cd van hills.
foutje bedankt!!!
nu is het zo heb ik mij laten vertellen het oplossend
dieet zorgt ervoor dat de kristallen door een oplossend dieet uit de blaas verdweinen en als deze zijn verdwenen kan de hond meestal weer naar zijn eigen voer na een tijdje dit eerste gedeelte is niet gebeurt helaas. cobus is gelijk op onderhoud van cd gezet met het gevolg dat de krisstalen in cobus zijn blaas blijven nu heb cd van hills en de vervangde dokter heeft gezegt de cd mag je niet langer dan 6 maanden gebruiken.
het advies mijn eigen da bellen cobus van cd halen en daneerst oplossend dieet en dan kijken wat er nog nodig is voor cobus eigen voer of vervolg voer.
cobus heeft al een week niet gegeten hij mocht ineens niet meer het ouden voor door zijn eten heb bij een andere dieren arts geinfomeerd maar cobus had ook nageken moeten worden ook niet gebeurt nu moet ik het morgen met mijn eigen dieren arts gaan uit praten en als hij cobus niet wil helpen kan ik bij deze dierenarts terecht schiet niet op de derde dierenarts van het jaar . voel me zeer KLOTEN op zijn hollannds gezegt.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "oplossend dieet voer eerste gedeelte ge mist van blaasgruis." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel lindsaylindsay 3 doggies

honden foto van lindsay

Sommige dierenartsen vegen er soms wel hun botten aan .
Ik hoop dat hij snel terug beter wordt!!
Sterkte voor jullie allebei!!!

honden page profiel caro en de teckelscaro en de teckels

honden foto van caro en de teckels

dankje wel ;-)

honden page profiel anneliesannelies 3 doggies

honden foto van annelies

Wat een gedoe !!
Hoop dat je het vlug opgelost krijgt met je DA. Want dat is ook geen doen voor Cobus, de een zegt dit en de ander dat. Je moet echt kijken wat het beste is voor Cobus waar hij zich prettig voelt.

Maar ik snap het even niet, je hoeft toch geen toestemming van een DA om naar een andere te gaan. Mag je toch zeker zelf weten. Ben ook al een paar keer veranderd van Da in de loop van de jaren. Zelfs hier in het dorp ben ik toen naar de nader gegaan, heeft nooit iemand wat van gezegd.

Ben toen omgeschakeld omdat een van onze teckels zwanger was en moest bevallen , maar er kwamen geen pups. De een zei toen dat onze hond helemaal niet zwanger was, kon helaas bij de ander een dag later pas terecht,keizersnee gedaan bleek dat een pup dwars lag en er niet uit kon. resultaat 4 dode pups en 4 'levende'zijn als nog in de loop van de nacht en dag erna gestorven. Allemaal door een 'foutje'van de da.
Heb hem een paar dagen erna gebeld, weet je wat ik als antwoord kreeg, hij dacht wel dat hij gevoeld had dat ze zwanger was , maar dat hij ook wel dacht dat de pups er wel uit zouden komen.Dat ik me aanstelde omdat ik me zorgen maakte!!

Hij is gelukkig gestopt met de praktijk.

Hoop dat het gauw weer goed gaat met Cobus.

Gr. Annelies

honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker 1 doggies

Ik heb hier eerlijk gezegd nog nooit van gehoord hoor. Onze eerste hond had ook blaasgruis, maar kreeg ook niets om het op te lossen, volgens mij is daar ook niks voor. (Toen nog niet in ieder geval.) Fellow is ook gelijk overgezet op het blaasgruisdieet wat jij noemt, dat heeft hij zijn hele leven gebruikt (heeft ook nooit meer een ander hondenkoekje of zo gehad) en heeft ook nooit meer last gehad. Het is onzin dat de hond na een tijd weer zijn normale voer zou kunnen krijgen. Zijn urine is niet zuur genoeg, of juist te zuur en daardoor onstaat blaasgruis. Dat dieetvoer zorgt ervoor dat de samenstelling van de urine veranderd. Zou je normaal voer geven, dan komt het probleem binnen een paar maanden weer terug.
Ik weet dus nog zo net niet waarom je dierenarts het bij het verkeerde eind zou hebben en die andere arts goed zou zijn.

honden page profiel caro en de teckelscaro en de teckels

honden foto van caro en de teckels

nienke ,
heb ook de gedrachttherapeute in gelicht heeft cobus zijn papieren door gekeken ze heeft later terug gebelt
en inderdaad het bestaat ze heeft het helemaal voor me uitgezocht en in het dieren ziekenhuis in utrecht
wordt in derdaad tegen wordig een oplossingsdieet gegeven.
weet niet hoelang het geleden is van jou hondje? ;-)

honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker 3 doggies

Oh, bij onze Fellow dat is al 10 jaar geleden. Maar ik geloof toch echt niet dat ze na dat voer weer over kunnen op normaal voer, want het lost toch op de lange termijn het probleem van de verkeerde samenstelling van de urine niet op?
Ik heb ondertussen heel veel gelezen over dit probleem, juist omdat het mijn vorige hond overkomen is en ik ben dus nooit dat middel tegen gekomen in die artikelen waar je gedrachtstherapeut het over heeft. Op zich wel een interessante ontwikkeling.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "oplossend dieet voer eerste gedeelte ge mist van blaasgruis." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^