Over lindsay

honden foto van lindsay lindsay heeft nog geen verhaaltje over zichzelf of zijn/haar hond of honden toegevoegd !

Krabbels aan lindsay

honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 03 december om 14:55
Ik wilde je even laten weten hoe geweldig ik het vind dat je Sofie tijdelijk opvangt, helemaal top !! Moet ze tenminste niet naar de stress en ellende van een asiel ! Hoop dat ze heel snel een liefdevolle thuis mag vinden, waar ze de rest van haar leven mag blijven !
honden page profiel AnitaAnita schreef om 02 december om 20:53
Lindsay, wat goed dat je Sofie tijdelijk opvangt! Ik hoop dat zij een goed thuis vindt! Met Matchy gaat alles prima, inmiddels is ze alweer 1 jaar en 9 maanden oud. Groetjes, Anita.
honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca... schreef om 04 augustus om 23:30
Hoiiii..:D En nog niet bevallen..? groetjes Niki Benieuwd of jullie al uit de naam zijn
honden page profiel geen lid meergeen lid meer schreef om 08 april om 15:52
wat een super goed nieuws om te horen ben heel blij dat het nu zo goed gaat voor jullie maxi en chenna GEWELDIG !!! groetjes elly spikey en muis
honden page profiel lindsaylindsay schreef om 07 april om 23:58
Haha het is echt dag en nacht verschil op die paar weken. Ze zijn supergoeie vrienden zij gaat zelf al bij maxi om te spelen :) Als we gaan wandelen en ze lopen allebei los wordt er met de frisbee gegooid ( dit is het speelgoed van maxi ) en loopt chenna er ook al achter maar ze brengt hem nog niet terug ze bijt er in en schud ermee soms als maxi de frisbee is gaan halen en ze is mee wil ze hem afnemen en brengen ze hem allebei omdat er niemand wil lossen hahaha echt leuk om zien . Elke dag bloeit ze meer open alleen haar schrik is er wel nog zelfs voor ons als we te snel naar haar toe komen dan gaat ze nog op haar rug liggen soms . Vandaag is ze voor de eerste keer mee geweest bij mijn ouders thuis en het ging super met jacky de jr van mijn ouders ze heeft alleen maar gegromt en gehapt omdat hij wou sex hebben :) maar dat wilt ze niet voor de rest heeft ze het super gedaan ook toen we buiten in de tuin waren heeft mijn papa haar geaaid :) Ze is nu juist in de mand gekropen bij maxi ze liggen allebei te slapen haha wat een schatjes :)
honden page profiel geen lid meergeen lid meer schreef om 07 april om 00:09
hoi lindsay ... wat ziet chenna er goed uit joh haar oortjes mooi recht . super mooie foto's hoor van maxi met chenna leuk stel samen knuf voor beide ... groetjes elly spikey en muis
honden page profiel lindsaylindsay schreef om 16 maart om 18:19
Dank je allemaal !
honden page profiel liesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faithliesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faithgoedgekeurde fokker schreef om 09 maart om 19:12
Lindsay. gecondoleerd meid. wat vind ik dit erg. Eerst haar pups dood en nu heeft ze het zelf ook niet gered. Heel veel sterkte.
honden page profiel Thea/RebbelThea/Rebbel schreef om 09 maart om 12:04
Gecondoleerd met Mini, Ik wens je héél véél sterkte toe,liefs Thea
honden page profiel Elize, Nikki, Wodka en Tommy Elize, Nikki, Wodka en Tommy schreef om 09 maart om 11:39
Veel sterkte met het verlies van je lieve hondje!! Ik heb even je foto's bekeken, wat is dit erg!!!
honden page profiel ladylady schreef om 18 februari om 15:35
wat een lieverdjes !!!!!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

lindsay heeft 470 ontvangen.

Berichten en online status
lindsay was voor het laatst online 4 maanden, 1 weken, 5 dagen, 9 uur, 56 minuten, 23 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto samen een dutje placeren honden foto hij is toch een schatje.
honden foto Ze zijn toch zo braaf mijn schatjes :) alle 4 :) honden foto Dit is dus ons mini mijn eerste hondenkindje :)
We hebben haar gekocht bij iemand thuis en is verwend geweest van de eerste dag :) 
Wat zie ik haar toch graag we zijn haar bijna kwijt geweest :( 
gelukkig is dit niet gebeurd en verwachten we nu puppies van mijn klein moedertje
JAMMER GENOEG IS ZE NU TOCH GESTORVEN honden foto Ik heb hem in een winkel gekocht ik vond het zo erg hoe hij daar zat :( 
Hij zat samen met een basset puppie en we zagen hoe ze eten kregen en hij at zo vlug net alsof hij nog nooit eten had gehad zo een dikke buik en hij heeft dat thuis nog lang gedaan voor hij besefte dat hij niet zou verhongeren hier.
Hij was de enige jack russell en hij had ook nog eens een gezwel op zijn kaak , ze zeiden dat hij gekwetst was dat de da al was geweest maar omdat het maar bleef groeien zijn we naar de da geweest en hij heeft hem onderzocht en moeten opereren want het zou tegen zijn oog beginnen drukken hij heeft ons wat gekost maar hij is het waard.
Toen hij daar achter dat glas zat deed hij de moeite nog niet om hem om te draaien hij bleef maar liggen of hij draaide eens zijn hoofd en legde zijn kopje weer neer, zo zielig. Hij is nog een tijdje zo timide gebleven maar nu is dat helemaal anders :)
Het is een echte jack russell geworden.
Hij heeft in sommige situaties wel nog schrik , hij zal waarschijnlijk geen goede start in zijn leven gehad hebben :( Ik denk wel dat hij nu gelukkig is .
Dit was het verhaal van mijn schatje
honden foto
lindsay heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Laika


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^