Kleintje voor het eerst echt alleen...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Emmy & ZivaEmmy & Ziva

honden foto van Emmy & Ziva


Hoi iedereen!
Sinds 3 weken heb ik een cavalier kc spaniel pupje van nu 11 weken oud.
Alles gaat behoorlijk goed: de nachten zijn rustig, ze luistert al naar haar naam en de bevelen 'kom' en 'zit' en ook zindelijkheid begint stilaan te verbeteren.
Het enige grote probleem is het overdag alleen zijn. 's Nachts is dit geen probleem, ze slaapt 4 uur aan een stuk (in de keuken), dan maak ik haar wakker voor een plasje en 10 minuten later ligt ze alweer te snurken voor de komende 4 uur. Overdag is ze nog nooit langer dan 2 uur alleen geweest en ik zorg er altijd voor dat ze goed moe is voordat ik vertrek, meestal slaapts ze er dus gewoon door.
Ik heb al geprobeerd wanneer ik thuis ben haar even alleen te laten wanneer ze wakker is maar na 10 minuten begint ze zo zielig te janken. Ik wacht dan tot ze heel even stil is en ga haar halen.

Deze avond zal ik gedurende 4 uur weg zijn en heb ik voor het eerst niemand gevonden die op mijn kleintje kan passen terwijl ik weg ben. Ik ben enerzijds heel bang om haar achter te laten maar aan de andere kant zal ze het toch moeten leren.
Ik zal haar heel zelden langer dan 4 uur moeten alleen laten maar het is wel belangrijk dat ze die 4 uur haalt zonder verdrietig te worden...


Wat een lang relaas is dit geworden :-) Ik ben echt zenuwachtig voor vanavond!

Mijn vraag is eigenlijk: Heeft iemand tips om mijn kleine meid zo veel mogelijk op haar gemak te laten zijn tijdens mijn afwezigheid?

Ik dacht al aan voederbal, radio, speeltjes, t-shirt met mijn geur en natuurlijk een wandeling vooraf!
Zijn er nog meer zaken die ik zou lkunnen doen?

Alvast heel erg bedankt!!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Kleintje voor het eerst echt alleen..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel debbie & zoedebbie & zoe 2 doggies

honden foto van debbie & zoe

volgens mij heb je al aan een heleboel goede dingen gedacht. hier hielp het in het begin om de gordijnen dicht te doen wanneer ik wegging.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Kleintje voor het eerst echt alleen..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^