Hoe zijn jullie aan je hond gekomen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Fiona en RossiFiona en Rossi

honden foto van Fiona en Rossi

Hoi medeclubmembers,


Op wat voor manier zijn jullie aan je hond gekomen?
Rossi is via herplaatsing van de lab.vereniging opgegeven. Toen mijn man en ik haar gingen ophalen bleek dat ze ernstig mishandeld was :'( . We hebben gelukkig een heel lieve hond die lief is voor alle mensen en honden.

Groetjes van Fiona en Rossi the rednose Reindeer

honden page profiel  3 doggies

honden foto van

Wij waren al een tijdje opzoek naar dit ras, maar bij ons in belgie vond je niet meteen een fokker, wel zo'n soort winkel enzo maar daar zie je geen moeder/vader van de pup en zijn ze wellicht gekruist. Toen kwam ik hier op dit forum en contacteerde ik enkele mensen met een pomeranian, ik ben toen op de site van een fokker terechtgekomen en heb haar meteen gebelt, en jawel er was nog 1reutje beschikbaar. Dag erna zijn we meteen naar daar gereist, volgende vrijdag mogen we hem gaan halen!! wij kunnen echt niet wachteh hihi

honden page profiel °^°Enya & Nala°^°°^°Enya & Nala°^° 3 doggies

ik ben aan een hond gekomen zoals veel mensen die een echte rashond willen hebben:-De fokker. O-) ik krijg dat hondje einde januari :-D

honden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom

Nou laat ik het dan even houden op onze huidige 3 honden want anders wordt het wel een erg lang verhaal ;-)...

Onze chihuahua Ashley die hier als eerste kwam was een flinke zoektocht. We hebben alle fokkers aangesloten bij de rasvereniging in Belgie en Nederland gebelt en allen hadden een wachtlijst van minimaal 6mnd. Uiteindelijk zijn we dus maar gaan terugbellen om op zo een wachtlijst te komen en alsof het het lot was... De 2e die we terugbelde bleken net besloten te hebben 'hun' pupje toch niet te houden vanwege de verbouwing en zouden een pupje houden uit het volgende nest. De volgende dag konden we daar dus langs en is Ashley met ons mee naar huis gekomen.

De zoektocht naar Abby verliep een beetje hetzelfde. We hebben fokkers die ons aanstonden qua manier van fokken (uiteraard aangesloten bij de rasvereniging) en dergelijke gebelt en gemaild en zijn zo op 7 wachtlijsten terecht gekomen. Uiteindelijk kregen wij op 1 oktober het telefoontje dat ons pupje was geboren en zodoende is Abby bij ons gekomen.

Eevee is de dochter van Abby, een pupje wat we aangehouden hebben uit Abby's 2e nest. Het was altijd al het plan een pupje ooit aan te houden maar uiteindelijk hebben we alle pupjes uit het eerste nest toch laten gaan. Hoe mooi en lief ze ook waren we waren nog niet klaar voor een hond erbij en wilden eigenlijk ook wel erg graag een driekleur dametje. Bij Abby's 2e nest is deze wens uitgekomen dus zodoende hebben wij Eevee nu O-)...

honden page profiel wilma  bwilma b 3 doggies

honden foto van wilma  b

Hoi,Murat hebben we bij een fokker vandaan,met stamboom.we hebben nog steeds contact met elkaar en ze is hier ook al een paar keer geweest. Weda hebben we uit Friesland gehaald.zonder stamboom.wat ik niet erg vind,want ze gaan bij mij de la in.en er mee fokken doe ik niet.Ook met de mensen hebben we contact.
Het belangrijkste vind ik,dat ze een fijn karakter hebben en gezond zijn natuurlijk :-D En de 2 jongste zijn aan elkaar gewaagt,over 2 weken mag Weda ook mee naar het bos.
Dan zit mijn auto echt vol hahahah.

groetjes wilma

honden page profiel Nolita.Nolita. 3 doggies

honden foto van Nolita.

Hoi allemaal,

Ik was op marktplaats aan het zoeken gegaan en ik heb senna bij hele lieve mensen op een boerderij gekocht. ze is wel raszuiver maar heeft geen stamboom.

Groetjes nolita en Senna

honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem

honden foto van Annelies met  Sem

Zal het ook even bij de honden houden die we nu hebben. Darcey hebben we via MP.Bij Luka zijn we viavia op de site van de fokker gekomen en bij Ceasar ben ik gericht gaan zoeken op internet bij heel wat fokkers voor we bij de duitse fokker uitkwamen waar Ceasar was.

honden page profiel zonnetjezonnetje

honden foto van zonnetje

Fedor komt van een fokker in Duitsland. Ik wilde al heel erg lang een Landseer, vroeger hadden we er thuis een. We zijn bij een fokker in nederland geweest, daar stonden we op de wachtlijst. Helaas durde dat erg lang. Ik moest vanwege een ziekte echt gaan bewegen, en kon dus niet veel langer wachten. Ik wilde een hond! Iedere dag een uur wandelen? Prima, maar wel met een hond. Ik ben toen gaan zoeken en ben in België bij een fokker terecht gekomen waar onze vorige hond ook vandaan kwam. Deze wist me te vertellen dat ze voorlopig geen nest meer zou hebben, maar dat er in de buurt van Keulen een fokke rnet een nest had. Ik heb diezelfde dag gebeld, we zijn telefonisch volledig 'doorgelicht' en geschikt bevonden voor een Landseer. De zaterdag erna zijn we gaan kijken, Fedor was toen 3 weken, en hebben we Fedor 'gereserveerd'.

honden page profiel TanjaTanja

honden foto van Tanja

Van de fokker, Andelst, en hij is met een stamboom.
We belden op toen Ashley aan het bevallen was :-D en hebben gelijk een reu 'gereserveerd'...

honden page profiel silke & woody silke & woody

honden foto van silke & woody

kwas zo hard aant zagen voor een hond
het enigste ras dat papa wou was een tibetaanse terrier ik heb overal zien rondkijken naar tibetaanse terrier fokkers en heb dan iemand gevonden maar toen dat we woody zagen was nog zo
klein hè

honden page profiel Gerina, Timo en ZendéGerina, Timo en Zendé

honden foto van Gerina, Timo en Zendé

Timo komt van marktplaats en heeft geen stamboom. Toen ik ging kijken had ik meteen een goed gevoel. Ze fokten engelse staffords met stamboom en wilden graag 1 nestje van hun chi. De puppies groeiden in huis op en werden goed gesocialiseerd.Mijn tweede hond, Zendé, komt bij een erkende fokker vandaan en heeft een stamboom. Ik heb veel geleerd in de tijd dat ik Timo heb en vandaar dat Zendé bij een erkende fokker vandaan komt die alleen chihuahua's fokt. Ook deze pup groeit in huis op en wordt goed gesocialiseerd. Hij is trouwens op 5 december 2010 geboren en mag midden februari mee naar huis.

honden page profiel silke & woody silke & woody

honden foto van silke & woody

ooooh kei schattige foto's :-D

honden page profiel Bo...Bo...

honden foto van Bo...

Hallo,

Mijn man en ik wilden altijd een hond, maar waren er voor ons gevoel nog niet helemaal klaar voor (heb namelijk ook 3 jonge kinderen).

Tot op een dag de Malteser van mijn ouders onder de auto kwam en overleed. We waren er met zijn allen helemaal stuk van. En dat heeft ons aan het nadenken gezet. We hadden met z'n allen zoveel liefde te geven en veel zin om aan de slag te gaan met een pup, dat we rond zijn gaan kijken. We kwamen op marktplaats een heel lief gezin tegen met een nestje van 9 golden retriever pups. We zijn gaan kijken en het voelde meteen heel vertrouwd. Heb ook nog steeds contact met ze (en af toe met baasje van de vader-golden). En ondanks dat het druk is met een pup erbij, genieten we met volle teugen en zijn we stapel op onze Bo!

honden page profiel sunlandsunland

honden foto van sunland

Onze Ms. puggles komt uit Belgie, bij mensen die een paar beagles en een paar mopshonden hadden. Via dit forum kwamen we achter een adres en dat hebben we via marktplaats verder gezocht. Ik wist toen al dat het een van de favoritete honden voor ons gezin was, maar het was moeilijk om een betrouwbaar adres te vinden. Iemand op het forum had een topic over Puggles en daar stond iemand bij die uit het vorige nest eerder een pup had gekocht.
Ook wij hadden eigenlijk tot de zomervakantie willen wachten - meer tijd en jongste kind ook naar school- maar omdat de kans klein was om een betrouwbaar adres te vinden zijn we toch eerder over stag gegaan...
En ze is een schatje!! ben er nog steeds blij mee!

groetjes sunny en puggles

honden page profiel JapjesJapjes

honden foto van Japjes

Quinty is bij ons gekomen toen ik een fokker belde en die zei ons japje is net bevallen we hebben gelijk quinty gereserveerd.
Fleur is met toeval bij ons gekomen we zochten nog een japje en een fokker had voor fleur geen huisje.
Roos hebben we na lang zoeken gevonden en in totaal 600km voor gereden :-D

honden page profiel MaritMarit

honden foto van Marit

Hallo,

Wij hebben onze golden retriever bij een fokker gekocht. Ze heeft geen stamboom, maar daar hebben wij bewust voor gekozen.
De fokker heeft ons gevraagd om nog wel te laten weten hoe het gaat met onze hond, dat zullen we zeker binnen kort even doen.

Groeten Marit en Luna

honden page profiel JolandaJolanda

honden foto van Jolanda

Ik ben aan mijn dwergjes gekomen via bij een echte dwergpinscher fokker uit Roosendaal.
Spikey is afkomstig van Belgie wel met stamboom maar geen echte stamboom ben ik achter gekomen O-)
Daar hebben ze mij mooi mee gehad maar het is een lief dwergje hoor.

Onze Ozzy en Musky Mijaggy komt van een echte fokker uit Roosendaal en zit ook Stamboom bij en het zijn show Honden. ;-)

Onze Cody komt van Zweden die heb ik over laten komen,en is ook met stamboom en ook een show hond.
Hij kom ook van een goede fokker af. ;-)

Ik heb ook nog steets contakt met de fokker van Roosendaal,en we gaan ook samen naar de show's toe.

Gr Jolanda en de dwergjes :-D

honden page profiel Jantine, Happy & PartyJantine, Happy & Party

honden foto van Jantine, Happy & Party

Mijn pupje komt uit een toevallig nestje. Een loops teefje, en voordat ze het wisten zat het reutje erbovenop.
Hij komt dus bij particulieren vandaan. Bij het kopen heb ik zowel de moeder als de vader gezien!
Hij is niet raszuiver, maar wel heeeeeel schattig, en daar gaat het om!

honden page profiel Cupido DwergschnauzerCupido Dwergschnauzer

honden foto van Cupido Dwergschnauzer

Ons eerste dwerg schnauzertje komt van mijn schoonmoeder Zij kon er niet meer voor zorgen. Dit hondje beslist geen schoonheid maar zo enorm lief heeft ons helemaal schauzer gek gemaakt en inmiddels hebben wij 7 dwergen. wij verwachten 26 februari weer een nestje volgens de DA die een echo heeft gemaakt zullen we 6 puppy's mogen verwachten. Onze BoBo welke op de show in Wijchen z'n eerste titel behaalde Nederlands jeugdkampieon is de vader en Lady Dagmar wordt daarvan de moeder. Voor ons wordt het erg spannend want dit was voor bijde hondjes de eerste dekking.

honden page profiel VickyVicky

honden foto van Vicky

Ik ben Kanouk op het spoor gekomen via een zoekertje op het internet. Bij een particulier dus.
Heb toen de mensen opgebelt of we even mochten langs komen, geen probleem.
Toen ik daar aankwam was er direct een warm onthaal. Zowel vader als moeder als grote zus (eentje uit een vorig nest van dezelfde combinatie) waren aanwezig.
Voor we naar de pups gingen hadden we eerst nog wat gepraat en kennis gemaakt met de eigenaars. Toen gingen we naar de pups en die zaten er echt heel verzorgt. De moeder, vader en grote zus waren rustige honden en heel lief en vriendelijk. Nu nog steeds heb ik regelmatig contact met de eigenaars, we sturen mails naar elkaar, ik vaak met foto's van Kanouk. Enorm vriendelijke mensen moet ik wel zeggen.

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker

honden foto van Angela • Bodhi

Via Hondenpage een goede fokker gevonden die zeer veel testen deed. Moederhond en vaderhond ook prachtig en een fijn karakter... :-)

honden page profiel u-will-b-in-my-heartu-will-b-in-my-heart

honden foto van u-will-b-in-my-heart

Ik heb (Sha)kira via marktplaats, ze zat bij een gezin en die deden haar weg omdat hun oudere hond pupjes zou gaan krijgen, aangezien ze dr 1 misschien van wouden houden moest zij weg....
Kan ik me absoluut niet voorstellen want ze is geweldig lief, en supergehoorzaam.
Ze is nu 8 en een halve maand en een herplaatsertje dus, maar we zijn maar wat blij met haar!

honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers

honden foto van Patricia & de Musketiers

Skippa hebben we van bij een fokker.

Sky is een herplaatser van 2 jaar. De mensen van nu hebben haar uit t asiel gehaald toen ze 7 maanden was. Ze was ernstig vermagerd en verwaarloosd.

Ze was best banging hebben ze me verteld. Vooral voor mannen en donkere ruimtes. Ze denken dat ze misschien altijd in een donkere ruimte zat en geslagen en/of geschopt werd.
Nu heeft ze eigenlijk nergens meer last van. Maar deze mensen hebben haar op een site van een fokker gezet, omdat ze een eigen bedrijf hebben waardoor ze bijna niet meer thuis zijn en die vrouw is hoogzwanger. Dus en een kind en een goed lopend bedrijf, en dan nog een hond die niet goed alleen kan zijn, is toch te veel.

Zo zijn we dus bij Sky gekomen. En a.s. vrijdag komt ze :-)

honden page profiel ..

honden foto van .

honden page profiel RoosRoos

honden foto van Roos

Tukker komt van kennissen van ons, zij wouden zelf een pup van hun hond hebben :-). Ze kregen er zeven, en nouja die zes andere moesten natuurlijk ook een leuk gezin hebben! We wouden al langer een hond, maar het kwam er telkens niet zo van.. Nouja toen hebben we informatie over het ras opgezoch en gevraagd, en toen we gingen kijken waren we helemaal om..
Toeval eigenlijk, maar toeval bestaat niet :-)

honden page profiel Gerina, Timo en ZendéGerina, Timo en Zendé

honden foto van Gerina, Timo en Zendé

Marit: Ik ben heel erg benieuwd waarom jullie bewust een hond gekocht hebben zonder stamboom?

honden page profiel julia en spikejulia en spike

honden foto van julia en spike

nou spike zijn zusje woont ergens om de hoek bij ons
we vonden de zusje zo schattig dat we hebben gevraagt aan de eigernaar van de zusje(het zusje heet bibi)
en had gezegt waar bibi vandaan kwam dus wij zijn ook wezen kijken en spike was de laatste pup van het nest spike wasw toen 10 weken oud :-D
gr.julia en spike :-) :-D ;-)

honden page profiel millymilly

honden foto van milly

voor chico moesten we op een wachtlijst
en we kregen een bel dat er 2 pupjes geboren waren
en zo kwamen we aan chico
buster hebben we weggehaald uit een naar huis
en omdat onze 2 japanse spanieltjes kort achter elkaar overleden zijn
en ik zo een verdriet had
heben we de fokster gebeld die zei in aug komt er een nestje en dat was muno HIEPHOI

honden foto van ~Saartje & de chihuahua roedel ~

Ik mocht van mijn moeder een hond dus ben ik opzoek gegaan naar het ras dat het beste bij ons zou passen, ik kwam uit op de chi.
Toen ben ik via internet beginnen zoeken, eerst kwam ik de hele tijd uit op broodfok en dan kreeg ik hier het advies om via de rasvereniging te kijken, heb ik dan ook gedaan. Dan heb ik verschillende fokkers gebeld maar ik vond de prijzen voor een rasechte zo duur dat ik in het buitenland ben gaan zoeken en zo ben ik dus via de NL rasvereniging bij onze fokker terecht gekomen. We zagen het nestje op internet en waren meteen verkocht, nu zijn we aan het aftellen naar de dag dat onze pup bij ons komt :-)

honden foto van sofiexCesarxCanneloxSnowy

Heel leuk verhaal luister:
Mijn moeder en ik waren in een winkel van verf en die meneer die daar werkte had zo fotos van golden retrievers en wij waren opzoek naar een hondje...en hij zij dat hij een fokkre van golden retrievers was dus voregen we of we er eentje mochten maar die meneer was een vriend van mijn vader en daarom kregen we hem gratis! Veel geluk hé
En we gaan een tweede krijgen; :-D

pagina 1 van 3 12 3
Volgende forumvraag:
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^