Hoe zijn jullie aan je hond gekomen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Antje en de beestenbende

Nala komt bij de zus van mijn beste vriendin vandaan. Ze heeft geen stamboom.

Simba komt van marktplaats. Hij komt uit een pretnest. Heb nog steeds contact met de vrouw waar ik hem vandaan heb. Hij heeft ook geen stamboom. Een paar weken geleden is de vrouw waar ik hem vandaan heb op visite geweest met haar moeder. Haar ouders hebben het broertje van Simba.

honden page profiel Eline, Gruul en ThaliaEline, Gruul en Thalia

honden foto van Eline, Gruul en Thalia

Leuk om te lezen hoe iedereen aan zijn honden is gekomen.

Gruul hebben we uit de opvang in Prinsenbeek gehaald. Hij is een hondje die in spanje op de lijst stond om een spuitje te krijgen. Wij zijn niet op zoek gegaan naar een bepaald ras. Wij stonden op en we besloten dat we een hond wilde hebben. (we waren al een jaar bezig met dat we heel graag een dier in huis wilde, ik ben allergisch voor knaagdieren en mijn vriend voor katten dus de keuze was snel gemaakt) We zijn die dag een aantal asielen af gegaan maar daar zat niks voor ons tussen. Toen zijn we bij prinsenbeek uitgekomen en zagen we Gruul spelen en ravotten met de andere honden. Tja, dat ging de onze worden. Misschien hebben we het getroffen, misschien kunnen we honden goed opvoeden maar wat een schat is het en hij luistert prima naar de belangrijke dingen.

Orzhov hebben we via marktplaats. Dit gaan wij dus nooit meer doen, we hebben hele slechte ervaringen hiermee. Het zou een leuk hondje moeten zijn, hij ging weg omdat de vorige eigenaar er lichamelijk niet meer voor kon zorgen. Maar het is een grote probleem hond (fox terrier met een jack russel) In huis is hij heel lief, maar daarbuiten blijft er niks meer van over. Wij zijn nu ook heel hard bezig om een goed huisje te vinden voor hem. En dat brengt emotioneel zoveel met zich mee. Dus ik zou iedereen afraden om een hond via marktplaats aan te schaffen. Je weet echt niet wat je in huis haalt totdat het te laat is. Hoe goed je bedoelingen ook zijn, je kan andere mensen niet vertrouwen.
Dus het is heel fijn om te lezen dat andere mensen wel goede ervaringen met mp hebben.

honden page profiel Rianne baasje van Ziva Rianne baasje van Ziva

honden foto van Rianne baasje van Ziva

Ziva komt uit het asiel, was een zwaar verwaarloost nest, ze heeft een tijdje bij een gastgezinnen gezin, toen heette ze nog Lena. 11 april zagen we een advertentie van het asiel met foto op Facebook en 12 april was Ziva er!

honden page profiel Pauline, Cosmic & Punk †Pauline, Cosmic & Punk †

honden foto van Pauline, Cosmic & Punk †

Mijn eerste hond, Tiara, hebben we overgenomen. De eigenaar was overleden, en Tiara zat bij haar dochter, maar die had zelf al twee honden..

Punk kwam uit het dierenasiel in Tilburg, ze was daar per ongeluk terecht gekomen..

Cosmic komt van een stichting die windhonden uit vreselijke situaties uit Spanje haalt.

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag:
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^