Sjenghi verteld

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel



Ga eens van mij af zeg ! beetje op mij te gaan zitten omdat je bij het vrouwtje wil zitten,Lig ik lekker naast vrouwtje op de bank, komt er zo lomperik bovenop mij.
Ik zag hem wel aankomen denk nou die wil ook bij vrouwtje zitten en hij klom de bank al op.Vrouwtje zei tegen mij,gewoon lekker blijven liggen hoor meissie.Niet je weg laten jagen door opa pollewop.
Nou mooi want ik was ook echt niet van plan om zomaar op te staan voor meneer. Hij ging eerst naast mij liggen,daar was ik al niet zo blij mee,lekker krap en veel te warm.

Maar goed ik ga niet aan de kant ik wil slapen,hij wil bijna op schoot bij vrouwtje liggen nou doet hij maar,ik ga slapen. Had ik gedacht dus.
Meneer Bink besloot dat hij zo niet lekker lag,en wou nog steviger bij vrouwtje liggen.Pffff wiebelkont lig nou eens stil. tot overmaat van ramp denkt meneer weet je wat, Sjenghi ligt in de weg en wil niet oprotten nou haar probleem.
Ga gewoon boven op haar liggen. Zucht wat een hond. Is het wel een hond ? wat een lomperik ! Vrouwtje zei Binky je ligt boven op me meissie ga er eens af ! maar ze moest er tegelijker tijd wel om lachen.
Ja dan helpt het wel hoor vrouwtje dan zou ik ook niet weg gaan ! (haha hoor wie het zegt ! je bent zelf nog al eigenwijs aangelegd) ja natas waar je mee omgaat word je mee besmet. haha maar ik vertel weer even verder.

Aan Natas heb ik dus ook niks want,in plaats dat ze meneer van mij afhaald,gaat ze staan en zet ons gewoon even op de foto. Ze moet snel zijn want ik blijf niet langer zo liggen. Ja meneer heeft het voor elkaar.
Nou de foto was klaar, en ik die al bezig was met opstaan,wat dus ook zo lekker makkelijk ging want ook meneer werkt niet even mee. zucht wat een ellende.
Vrouwtje stond er maar te lachen. ( ja je keek ook zo lekker onozel hahaha) Nou ja zeg ! Maar ze wou me eindelijk helpen. ik denk ja nu hoeft het ook niet meer hoor. Kan het zelf wel. En hop ik duwde mijn dikke kont omhoog en denk al valt meneer op de grond kan mij lekker niks schelen.

(Binky : ja maar ik heb de bank nu wel mooi voor mij alleen,nu moet alleen het vrouwtje weer gaan zitten) mannen ja ook in de hondenwereld kan je er niks mee.

Kijk ik vind niet erg dat hij naast me ligt ofzo,hij lag van de week al met zijn kop een beetje tegen mijn kont aan, nou ja voor uit als hij een beetje stil ligt is daar niks mis mee. Maar dit ging mij toch even te ver.
Meneer begint hier al aardig te wennen,alleen als hij een raar geluid hoord gaat hij weg dan staat meneer op en gaat naar boven. nu ligt hij de laatste dagen redelijk vaak alleen boven. Hij gaat dan op bed liggen slapen.
Maar ja dan heb ik tenminste de bank, hahaha, Voor de rest is hij wel aardig hoor. hij heeft niet meer naar mij gehapt en ik loop nu niet meer met een boog om hem heen.
Ja af en toe nog wel maar dan heb ik gewoon geen zin om langs hem te lopen,dan loop ik wel om.

Natas en hij hebben een nieuw spelletje ik doe daar niet aan mee hoor. Wil wel even spelen maar dan moet ze achter mij aan rennen door het huis en dan ren ik heel hard weg. Dat heb ik van Ed geleerd altijd als hij thuis komt sta ik al in de houding en dan huppakee rennen maar !!! Ze spelen hier met de bal,nou voetballen vind ik wel heel leuk maar dan moet ik er zelf mee beginnen,ik ben een sharpei en ben dus eigenwijs. (zie je nou je verspreekt je nu zelf) bemoei je er eens niet mee natas ga stofzuigen ! ( grrr ... nou ben al weg hoor) mooi zo ! Binky vind het ook heel leuk om met vrouwtje haar hand te spelen. Zet gewoon zijn tanden in haar , leuk spelletje zeg. En dan gaat ze hem net als dat je bij kleuter ofzo doet, zo van en er komt een klein muisje aangelopen....en die is zooooooooooo in je nekkie gekropen. Ja ze zegt het niet maar dan weet je wel wat ze doet,anders snappen jullie niet wat ik bedoel.

En dat vind meneer Bink dus helemaal geweldig. hij heeft in plaats van opa pollewop ook een nieuwe bij naam : zonnetje wie noemt er nou een hond en een reu zonnetje..vrouwtje spoort niet. sst niet zeggen hoor.
Maar moet wel zeggen met dat vele haar wat op zijn oren zit en dat staat dan omhoog is het net een zonnetje klopt wel. maar je zegt dat toch niet tegen een reu. Maar leuk kan hem er wel mee pesten,hoord vrouwtje toch niet.
Abby die trekt ook niet met hem op, af en toe als meneer ligt te zeuren dat hij spelen wil. Gaat Abby naar hem toe en zegt dan dat hij op moet houden. Als hij niet stopt dan zal ze hem wel even.......?
Uitlaten nou dan begint hij eindelijk door te krijgen dat hij niet zo blaffen moet. ja hij vergist zich nog wel eens maar hij begint het eindelijk te snappen.
wat ik wel vervelend vind is dat als ik net ergens wil snuffelen dat meneer de andere kant op trekt. Hij trekt natas nog eens uit elkaar !! Gelukkig treedt vrouwtje er wel tegen op dat hij ook zijn gemak moet houden.
Ze heeft hem van de week overdag een keer losgedaan. En zei op hoop van zegen. Kwam er net een andere hond aan. Owjee zei natas hij is zwart en hoop dat het goed gaat.

Maar was niks aan de hand alleen op een gegeven moment werden de heren beide dominant...zucht en Binky die op een of andere manier niet naar zijn naam luisterd.kon ze dus gaan op halen. Abby stond er ook met haar wijsneus tussen. haha ik liep gewoon lekker rustig bij vrouwtje, nu kan ik ook niet los, maar daar heb ik het zelf naar gemaakt. Ik mag wel heel vaak aan de lange riem. En dan rent ze zo wel even met me. Dus aandacht genoeg hoor, en vind het ook niet erg want ik mag ook gewoon snuffelen als ik dat wil. Maar ja om het even verder af te maken, Natas ging dus binky maar ophalen en heeft hem toen aan de riem gedaan, Als jij niet luisterd dan ga je maar vast.
Ze heeft zaterdag het weer geprobeerd toen de baas thuis was. Ze zei ga je met me mee de honden uitlaten ? nee zei hij geen zin. O nou let jij maar even op de dames ga ik eerst even alleen met Bink en dan neem ik de dames ook beide apart mee. Als de baas thuis is doet ze dat wel vaker.

Nou dacht ze van nu kan ik bink wel weer even los doen,want de baas als hij thuis is dan neemt hij ons savonds ook wel eens mee en dan mag abby en hij samen los. Maar moet zeggen dat hij dan ook niet naar zijn naam luisterd hoor.maar hij komt wel. En vrouwtje deed hem dus zaterdag los en hij helemaal wild en rennen, Weer niet naar zijn naam luisteren maar ze krijgt hem wel terug. Hoe ja dan commando maar wat anders brengen. waarom hij niet op zijn naam reageert is ons nog niet helemaal duidelijk. Vrouwtje is hem aan het leren om hem naar zijn naam te laten luisteren, maar ze had er al over misschien moet hij maar een andere naam dan. kijken wat hij leuker vind haha. maar ze probeerd het eerst gewoon met Binky. de baas moet ik altijd om lachen die zegt heel vaak pinky, hoor je vrouwtje weer ja hij heet binky hoor. hahahaha, o ja zeg het weer verkeerd.

Van de week is Natas heel erg boos op meneer geworden, zo niet te zuinig ! Hij lag steeds te zeuren en zo. Ze had hem al paar keer gewaarschuwd maar niet luisteren, en hij wil gewoon aandacht, Dus zij er heen en wou hem er even goed op aanspreken. Ze deed hem niks had hem alleen in het nekval beet en vertelde hem heel duidelijk dat het zo genoeg was. Wow Binky zou haar zo bijten zeg ! Ja en dat moet je bij vrouwtje niet doen, die bijt terug. Heb haar het eerder zien doen. Maar dat deed ze niet ze werd heel erg boos op hem en hij moest voor straf in de mand en mocht er niet eerder uit dan dat zij dat zei.
Zo wat was Natas boos op hem. Ik zei nog even stiekum van haha lekker puh dat heb je er nu van.
Abby die daar dus totaal niet tegen kan. zat gelijk stijf tegen Natas aan en klom op haar schoot. hahaha zenuwpees. (ja nou ik kan er gewoon niet tegen...vind het niet leuk als vrouwtje moet brommen)

Maar ik zie dat er al weer best veel staat ja als we eenmaal bezig zijn met typen dan houden we nooit weer op. maar ja moet voor de volgende keer ook weer wat te vertellen hebben, dus voor nu stop ik er mee. en ga ik eens bij bink boven kijken, want die ligt al weer op bed. Nou veel plezier allemaal en hoop dat jullie het leuk vonden dat ik kwam vertellen.
Zucht het waait en regent hier kan niet naar buiten, nou ja doeiii he.

en moest jullie de groeten doen van Natascha en pootje van Abby en lik van bink. doeiii
liefs Sjenghi

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Sjenghi verteld" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel AnitaAnita 3 doggies

honden foto van Anita

Wat een geweldige foto Natascha!! :-D Heel leuk!!
En wat een verhalen/belevenissen...

Groetjes, Anita.

honden page profiel ladylady 3 doggies

honden foto van lady

och wat een leuk verhaal zeg !!!!!!! :-D

honden page profiel

Ja moest hem even hier neerzetten om hem te delen :-D kon ik gelijk weer even het verhaal vertellen, ehm vrouwtje heb jij dat gedaan ? nee jij sjenghi ;-)

zo maken we wat mee :-D :-D

honden page profiel Olga met Nera en SammieOlga met Nera en Sammie 3 doggies

honden foto van Olga met Nera en Sammie

Zie dat lekkere stel helemaal voor me. Een heerlijk verhaal. :-D

honden page profiel jolanda jolanda 3 doggies

honden foto van jolanda

leuk natas,
heerlijk verhaal weer. :-D
nu nog een tekenaar zoeken voor de illustraties,
alle verhalen bij elkaar zoeken en je hebt het boek:Bink de hond

liefs jolanda

honden page profiel

Nu nog een tekenaar zoeken...jolanda kan jij goed tekenen ? :-D

Zoek voor mijn kinderboeken ook nog wel iemand die goed kan tekenen O-) dus kan je goed tekenen ?

De titel voor dat boekje heb ik nu ook dank je :-D


Liefs natascha

honden page profiel jolanda jolanda 3 doggies

honden foto van jolanda

hahahaha :-D

ja plattegronden en evt bouwtekeningen maar dan houd het al gauw op.

nee ik kan niet tekenen.


haha, ik krijg nog geen fatsoenlijk beest uit mijn potlood.

groetjes jolanda

honden page profiel

Nou ja als ik dus een bouwtekening heb dan moet ik bij jou zijn ;-)

o dat kan ik weer wel papegaaien ben ik ook wel goed in om te tekenen, maar ja ik hou het bij schrijven.

liefs natascha

honden page profiel anneliesannelies 3 doggies

honden foto van annelies

Hoi Natascha,

Wat een leuke foto en alweer een geweldig verhaal. Zou er toch eens over nadenken , misschien toch een hondenblad?

groetjes Annelies :-D ;-)

honden page profiel

Ja zal eens kijken of er bladen zijn die geintresseerd zijn in hondeverhalen.

En ik maak er misschien toch ook nog wel een boek van,. net als mijn andere verhalen die ik schrijf. waarom zou ik dat niet met mijn honden ook doen.

liefs natascha

honden page profiel AnnieAnnie 3 doggies

honden foto van Annie

Hoe krijg je het voor elkaar meid, ik zit te genieten tijdens het lezen en beleef het helemaal mee, mooet je zeker wat mee gaan doen joh, gave foto trouwens

Grts, Annie

honden page profiel jojo 3 doggies

honden foto van jo

Heerlijk verhaal weer meid.
Je kan er beter een boek van maken.
Juist gezellig een verhalenboek over hondenverhalen en belevenisen.
Gewoon doen joh schrijven kan je zeer zeker dusse :-D
Liefs Jo ;-)

honden page profiel

Jullie hebben me overtuigd hoor. :-D ik bewerk ze in een boek en ga het uit proberen te geven. maar ik blijf ook hier nog verhalen zetten want hebben jullie ook eens wat te lezen haha,

Vind het echt leuk dat jullie het met veel plezier lezen :-D

hoe ik het voor elkaar krijg. ja ik schrijf graag en als ik ga zitten komt het vanzelf, nu is dit waar gebeurd natuurlijk, maar met andere verhalen die ik schrijf ik ga zitten en nou daar gaan we ;-)

Ja leuk he die foto hij is niet helemaal scherp maar ja moest snel zijn hahaha.

liefs natascha

honden page profiel marian de waardmarian de waard 3 doggies

honden foto van marian de waard

Wat een heerlijk verhaal zeg. Het gaat dus gelukkig nu een stuk beter met Binky. Volgens mij wil hij misschien op een nieuwe plek een nieuwe naam hebben want thuis luisterde hij wel naar zijn naam, nou ja.....meestal dan haha. Of hij is wat aan het dementeren en is vergeten dat hij Binky heet?
Mocht het boek klaar zijn dan zou ik er ook graag 1 hebben voor hier in mijn boekenkast bij alle andere dierenboeken.
groetjes marian

honden page profiel

Nou had laatst zijn oude baas aan de telefoon en die liet zich ontvallen van luisterd hij een beetje, ik zei ja wel hoor. o hier alleen als hij zin had.

maar over zijn naam heb ik het niet gehad, misschien wil hij ook een nieuwe naam. zit al te denken om hem andere naam te geven moet alleen even zien wat voor naam er goed bij hem past. haha.

Als het boek klaar is krijg jij er ook een voor in je boekenkast. ook nog handtekening haha. heb geloof ik al aan paar meer mensen hier een boek beloofd mag nog wel eens vragen wie dat waren en opschrijven wie dat ook al weer zijn (demente ik)

liefs natascha

honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** 3 doggies

honden foto van    Ilja & ***Sterre**

Hoi meis,

Wat een heerlijk verhaal.. ;-)

Ik wil ook een gesigneerd exemplaar, graag.. O-)

Lieve groet, Ilja

honden page profiel anneliesannelies 3 doggies

honden foto van annelies

Hoi Natascha,

Zou toch geweldig zijn een boek met je hondenverhalen, zal best wel een uitgever voor te vinden zijn.
Wil dan ook wel graag een boek met handtekening natuurlijk!!!

Liefs Annelies :-D ;-) :-D

honden page profiel DebbieDebbie 3 doggies

honden foto van Debbie

wat een geweldig verhaal weer hahaha.

Ennuh ... ook ik wil wel een gesigneerd exemplaar
O-)

Groetjes Debbie.

honden page profiel jolanda jolanda 3 doggies

honden foto van jolanda

haha, je wordt beroemd!!!

ik wil ook een gesigneerde hoor.
liefs jolanda

honden page profiel LiesbethLiesbeth 3 doggies

honden foto van Liesbeth

alweer een prachtig verhaal,met net zo'n mooie foto
ben zo blij voor jullie dat hij het zo goed doet
dat moet je toch maar weer afwachten
gr liesbeth/skinny

honden page profiel joke&taatjoke&taat 3 doggies

honden foto van joke&taat

Hoi natascha
Wat een geweldig verhaal ik heb genoten .Het is wel fijn dat het al een stuk beter gaat Ik kijk al uit naar je volgende verhaal
groetjes joke

honden page profiel

Ik heb de namen genoteerd hoor :-D :-D en als hij af is krijgen jullie een exemplaar met handtekening en misschien nog een verassing haha maar zeg niet wat. O-)

liefs natascha

honden page profiel NynkeNynke 3 doggies

honden foto van Nynke

HAHAHAAH weer een TOPVERHAAL!!

Hoest met het boek? En die foto er ook bij!!

Cool cool cool cool..

Liefs,

Een trouwe fan O-) hihih

honden page profiel

Ja natuurlijk komen er ook foto's bij zeker deze van bink die op sjenghi zit haha.

met het boek gaat het wel goed hoor !!

liefs natascha

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Sjenghi verteld" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^