Tips voor mn husky pup?!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker

Jammer dat we geen antwoord krijgen waar de pup vandaan komt.
Verder raad ik je aan je op te geven bij een goede puppycursus. Eentje waar ze op een positieve manier met de honden werken. Niet zozeer om je pup veel te leren, maar vooral jezelf.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Tips voor mn husky pup?!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker

Ga nu ook, zodra je tijd hebt, je hondje socialiseren. Ik vraag daarom ook bij wat voor fokker je hond vandaan komt. Als het een fokker is met meerdere nesten, dan heeft de pup geen enkele socialisatie gehad en zal je hem nog met alles kennis moeten laten maken. Binnenshuis, maar vooral ook buitenshuis. Vaak een stukje in de auto, ga naar een drukke straat, ga naar een tuincentrum, laat de hond wennen aan fietsers die voorbij komen, brommers, scootmobiels, etc. Natuurlijk ook kennismaken met andere honden. Ook een reden waarom je echt een paar weken vrij moet hebben, want tussen nu en de 12e week moet je je hond overal mee naar toe nemen en overal mee kennis laten maken.

honden page profiel FezFez

honden foto van Fez

Wil hier niemand mee aanvallen hoor.. maar ik vraag me wel af waar sommige mensen het idee vandaan halen een pup met zijn/haar neus in de ontlasting te duwen om te laten zien dat het 'fout' is :'( Zouden deze mensen dat ook met hun baby gedaan hebben als de luier volzat??

Nieke (Gast)

Ben blij met jullie reacties.
Ik heb een goede oplossing gevonden voor mijn probleem.
Deze middag tijdens mijn pauze ben ik gauw naar huis gereden en heb Lancer gewoon meegenomen naar mijn werk. Zo is hij altijd bij mij en bouwen we inderdaad een soort van relatie op.

Ik heb gezien hoe hij naar me toe rende als ik thuiskwam daarnet en hij jankte en wrong zn pootjes rond men arm heen. Khad het gevoel dat hij daarmee wou zeggen 'Laat mij hier niet alleen'.
Vond het verschrikkelijk. Ahpfff, ben blij dat hij hier nu rondhuppelt.

Moet wel zeggen dat hij na 1dag al niet meer in huis plast. :s
Misschien is dat toevallig :-)

Ik ga mij deze avond een profiel aanmaken, dat is inderdaad makkelijker.
De foto's volgen

Nieke (Gast)

Owja, ik heb inderdaad niet geantwoord op de vraag van welke fokker ze komen.
Waarschijnlijk gaan jullie me doodschieten, maar heb het pupje cadeau gekregen gisterenochtend.
Mijn vriend is achter het pupje geweest in een dierenwinkel (waarschijnlijk van niet beter te weten). Namelijk Animal Express.

Nu hij is 2,5maand oud en heeft al enkele vaccinaties gehad maar moet er 18januari nog eentje krijgen. Tot die tijd mag hij naar schijnt niet bij andere honden gaan.
Klopt dat? Anders zou ik hem inderdaad laten socialiseren met andere honden.

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Je mag hem wel met andere honden laten kennismaken als je zeker bent dat die gevaccineerd zijn. Dus ken je een betrouwbare, rustige hond van vrienden of familie, en kunnen die je garanderen dat de vaccinatie in orde is, dan mag hij kennis maken. Anders idd niet. Sowieso zou ik je pup nu enkel laten kennismaken met stabiele, rustige honden.
Animal Express, bij Brussel? Tientallen nesten onder 1 dak? Yep, brookfokkerstoestanden. Ik zou niet wachten tot 18 januari om eens langs te gaan bij een dierenarts. Hopelijk zijn z'n inentingen idd in orde, maar laat even je hondje controleren op oormijt, buikje laten voelen, tandjes kijken, enz. Als je hier op het forum wat rondkijkt, zal je zien dat veel hondjes uit de broodfok met gezondheidsproblemen kampen. Een check-up bij de dierarts kan geen kwaad...
En begin zo snel mogelijk met z'n socialisatie, en dat wil niet zeggen 'sociaal contact'. Socialisatie is dat je -in jouw geval dat de hond 2,5 maand is- nog 2 weken de tijd hebt om hem met alles vertrouwd te maken wat ie ooit in z'n leven gaat tegenkomen: bus, trein, auto, scooter, markt, winkelstraat, spelende kinderen, bouwwerven, vuurwerk, lawaai, containers, vuilniskarren, mensen in rolstoel, paarden, koeien, schapen, eendjes, maar ook: donker bos, weide, regen, water, vijvers, enz enz enz. Dit wil niet zeggen dat je de hele dag op pad moet met je hond. Maar wel een paar keer per dag een paar minuten naar buiten, en vanop afstand kijken naar alle mogelijke dingen. Zelf rustig blijven, je hondje tot niets dwingen. Ga desnoods goed ingeduffeld op een bankje zitten en kijk naar al wat passeert. Ga op afstand kijken bij speelpleintjes, naar het treinstation, enz. Als hij het vanop afstand goed doet, kan je de prikkels wat dichterbij brengen. Rustig opbouwen, met kleine beetjes. Ik ben benieuwd naar de foto's van je kleine pruts!

Nieke (Gast)

Ja ik dacht ook van deze week (zo snel mogelijk) naar een dierenarts te gaan.
Hij had gisteren diarree. Ik maakte er mij wat zorgen om, is het omdat hij stress heeft of omdat hij misschien wat ziek is. Nu is het al wat beter.
Maar sowieso wil ik een controle laten doen, dat hij toch tip top in orde is.

Daarnet wandelden we door de straat waar af en toe een auto langskomt. En inderdaad, hij observeerde enorm. Hij wou niet meewandelen maar bleef kijken en vooral ruiken.
Vond dat wel leuk om hem zo bezig te zien. Hij is momenteel enorm rustig en hij slaapt nog veel moet ik zeggen.

PS: ik ken dit forum nog maar net en vraag me af waar ik een profiel moet bijmaken :-D
Aleja, hoe ik dat moet doen want ik vind het niet direct terug op de site.

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Als je naar de homepage gaat, zie je rechtsbovenaan in een bruine kleur (naast 'home') 'registreren' staan. Daar klik je op en dan kom je op een invulformulier om een nieuw profiel aan te maken. Dit gaat meteen. Dan kan je bij hondenfoto's je eigen foto's uploaden, kan je een verhaaltje over jezelf en de pup toevoegen, enz. Je kan ook 'doggies' verdienen en zo sparen voor een 'avatar'. De avatar is het symbooltje dat naast je naam staat. Ik ben zelf aan het sparen voor de avatar vd poolhond (natuurlijk!). Doggies kan je o.a. verdienen door mensen verder te helpen. Dus heb je een nuttig antwoord gegeven, dan kan de TS (topic starter, dus diegene die de vraag stelde) je belonen met 1 tot 3 doggies.

Wat de diarree betreft: goed in 't oog houden. Kan idd best zijn van de stress vd eerste dag. Maar met een pup moet je extra voorzichtig zijn. Is je pup ontwormd?
Ik neem aan dat animal express je voeding heeft meegegeven voor de eerste dagen? Bedenk ook es wat je qua voeding wil gaan doen: kies je voor brokken of voor versvoer (hier kvv genoemd). Er is heel veel info te vinden bij oudere topics hier over voor- en nadelen van deze verschillende voedingen. Informeer je goed, want voeding is -uiteraard- heel belangrijk voor je hond.


honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker

Oké, ik had al zo'n vermoeden. VERSCHRIKKELIJK! Jammer dat je vriend niet beter na denkt voor hij dierenleed steunt. Dan wordt het dus een hele zware klus om te socialiseren en dan ben ik zelfs al bang dat het niet plassen in huis een andere oorzaak heeft dan zindelijkheid, want een normale pup kan echt niet meer dan 2 uur alleen blijven zonder te plassen, die moet elk uur naar buiten. Plast hij niet, dan drinkt hij te weinig of is er volgens mij iets anders ernstig mis.
Als je met hem naar de dierenarts moet voor de enting, moet je erbij vertellen dat hij uit de broodfok komt, zodat hij beter onderzocht wordt. En ga niet naar de dierenarts in de buurt van die broodfokzaak, want dan heb je kans dat je een dierenarts hebt die samenwerkt met deze verkopers en je nooit eerlijk antwoord zal geven.
Laat als je hond volwassen is de heupen röntgenen, zodat je weet of hij aanleg heeft HD te krijgen (grote kans!) en je rekening kan houden met de beweging die hij hebben mag. Nog beter, laat ook de ogen door een speciale oogarts onderzoeken, zodat je ook op tijd erbij bent als hij oogziektes heeft. (Ik ken het verhaal van een broodfokhus die na 2 maanden al ingeslapen moest worden vanwege ernstige oogproblemen.)
En sluit een hele goede medische verzekering voor je hond af, want deze aankoop kan je enorm veel geld gaan kosten bij de dierenarts.

honden page profiel Nieke <3 LancerNieke <3 Lancer

honden foto van Nieke <3 Lancer

Ok,

morgenavond heb ik een afspraak bij de dierenarts. Das eentje van uit de buurt, en heb aan de telefoon gezegd dat hij uit die winkel komt. Extra aandacht vereist dus.
't Is wel zo dat hij redelijk wat drinkt, gisteren is hij vier keer gaan plassen, vandaag nu maar 2 keer. Hopelijk niets met de nieren :(

Die röntgenfoto's zal ik zeker laten nemen. Heb nu vele sites en dergelijke opgezocht maar over HD ben ik nog niets tegen gekomen. Hmmm...
Ik ga een boek over de husky moeten kopen. Wil me echt verdiepen in het ras.

Ben net even buiten geweest met hem hier en het was druk in de straat... vele mensen,auto's, fietsers,...
En hij reageerde goed, hij schrikt even, gaat zitten en komt daarna kwispelend weer recht.

Nu had ik nog een vraagje, het is toch zo dat hij slechts twee keer per dag mag eten he?
's Morgens en 's avonds?

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Nee, nee, nee! Een pupje van die leeftijd moet nog 4 keer voeding krijgen. Twee porties zijn te groot voor z'n maag en dus erg gevaarlijk! Zeker als je droogvoer geeft, dat gaat nog es extra zwellen in de maag. Oh jee!
Nieke, je moet echt vandaag nog een boek gaan halen over puppies, hoor. Ga anders vanavond es langs in de bibliotheek, er zullen zeker wel goede boeken zijn over opvoeding van pups.

honden page profiel Nieke <3 LancerNieke <3 Lancer

honden foto van Nieke <3 Lancer

Aha!!!

Dat is wat ze mij in die winkel vertelden. Enkel 's morgens en 's avonds.
Wel ik geef hem zowel droogvoer als voeding uit zo'n vlootje. Versvoer?

Ik moest die beide wat onder elkaar mengen zei die dame.

Hoe zag jouw eetschema eruit voor de pup?

Vanavond bibliotheek: Check! :-)

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Oh ja, je pup is 10 weken (en geen 8). Dan zou je op 't eind vd week al kunnen overschakelen op 3 x voeding per dag. Maar zeker nog geen 2!!!
3 x per dag moet je nog een hele tijd blijven doen.
Wat bedoel je met voeding uit een vlootje? Komt het uit de diepvries en moet je het in de ijskast ontdooien? Of is het meer zoiets als blikvoer?
Geef even de merken vh droogvoer en vlootjes-voer eens door.

honden page profiel Nieke <3 LancerNieke <3 Lancer

honden foto van Nieke <3 Lancer

Ok, 3x per dag lijkt me ook veel beter.
Ik zal binnen een uurtje het merk vermelden, ken het niet vanbuiten.
't Is wel meer zoiets als blikvoeding, net zoals op de reclame van Cesar.

honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker

Vier keer per dag je pup eten geven! En geen troep als Ceasar of iets wat erop lijkt. Een goed merk brokken, waar voldoende vlees in zit (Biofood, Orijen en er zijn nog wat merken) of een goed diepvriesvoer (Carnibest, Energique, Rodi, Duck, etc.) of een combinatie van beiden. (In de voedingshoek hier zijn genoeg adviezen te vinden.)Nooit het vlees door de brokken mengen, want dan wil hij de brokken zonder vlees niet meer eten! Het is ook niet goed voor de vertering om het door elkaar te geven. Wat een waardeloze adviezen geeft die dierenwinkel.

HD komt bij bijna alle grotere rassen voor. In de verantwoorde fok moeten ouderdieren hiervoor geröntgend worden voor er mee gefokt mag worden. In het Oostblok waar jouw pup vandaan komt, hoeft dat natuurlijk niet, daar wordt gewoon reu A op teef B gezet. Maar het is wel heel belangrijk dat je het na laat kijken, want zeker een husky heeft enorm veel beweging nodig, maar als hij HD kan ontwikkelen moet het wel aangepaste beweging zijn.
En vanmiddag nog maar twee keer geplast sinds vanmorgen? Dat is echt helemaal niet goed hoor, een gezonde pup, daar kan je met een dweil achteraan blijven lopen.

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Hahaha, Nienke, moet lachen om jouw beschrijving: "een gezonde pup daar kan je met een dweil achteraan blijven lopen."
Zo was het exact met de onze. Wat een massa water er uit die pup kwam :-D!

honden page profiel Nieke <3 LancerNieke <3 Lancer

honden foto van Nieke <3 Lancer

Goeiemorgen,

Ik heb de voeding even erbij gehaald en het is het volgende;

Brokken: Eukanuba voor pups 1-12 maanden; medium breed
Blikvoer: Animonda, Vom Feinstein junior

Hij heeft gisterenavond al meer geplast dan eergisteren.
Telkens hij gegeten of gedronken heeft, gespeeld heeft of net wakker wordt ga ik met hem naar buiten. Nu het enige is wel dat als we gaan wandelen hij nooit plast.
Hij wil precies enkel maar plassen in z'n eigen tuin. Misschien komt het doordat hij teveel afgeleid is?

Ik heb contact gehad met een meneer die privé opleidingen geeft om je hond goed op te voeden. Hij komt dan kijken hoe we met de hond omgaan en hoe Lancer er dan op reageert. Een puppycursus... lijkt me wel enorm interessant en nodig.
Hij is nu de tweede dag mee op het werk maar kan werkelijk geen moment alleen zijn. Hij begint dan te huilen of te janken.
Dit zal stapsgewijs ook aangeleerd moeten worden om toch een beetje alleen te kunnen zijn. Maar dat is voor binnen enkele weken, niet?
Eerst een band scheppen.

Vanavond controle bij de dierenarts.

honden page profiel caro en de teckelscaro en de teckels

honden foto van caro en de teckels

Ik vind dat jij dom bezig geweest ben en de genen die jou de pup heeft verkocht vindt ik nog dommer. :'(
Jij heb geen tijd om een pup op te voeden :'(
Als ik de fokker was van jou hond had ik hem niet mee gegeven reden pup past niet in jou leven je hebt namelijk geen tijd :'(

honden page profiel Nieke <3 LancerNieke <3 Lancer

honden foto van Nieke <3 Lancer

Ik heb nu voldoende tijd voor de pup.
Met 'hij begint onmiddellijk te huilen als ik weg ben' bedoel ik 3-5minuten.
En dat zal, zoals Christel reeds heeft aangegeven stapsgewijs moeten aangeleerd worden denk ik.

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Nieke, ik vind het een heel goed idee om een puppycursus te volgen. De man waarover je sprak, is dat een gedragstherapeut die positief en belonend werkt? Of hangt hij de (verouderde) dominantietheorie aan? Weet je iets van zijn opleiding? Want helaas kan iedereen zich 'gedragstherapeut' noemen. Maar bon, goed idee, kan je zelf zeker ook een pak van leren.

Fijn dat je je hondje nu kan meenemen naar het werk. Misschien niet ideaal, maar beter dan dat ie de hele dag alleen thuis zit.
Dat alleen blijven, moet je idd heel rustig opbouwen. Maar werk eerst aan het vertrouwen. Hij heeft een paar zware dagen achter de rug: eerst uit het nest gehaald, dan in een nieuwe omgeving en meteen alleen moeten blijven...

Wat het eten betreft: geef hem deze voeding de eerste dagen zeker door, want hij heeft al genoeg veranderingen moeten doorstaan. Maar denk dan es na wat je met z'n voeding aan wil. Wil je droogvoer (korrels) blijven geven, of wil je overschakelen op kvv. Kant en klaar Vers (kvv) is een gebalanceerde samenstelling van rauw vlees, orgaan en bot. Dit is samengeperst in een diepvriesworst. Die moet je laten ontdooien in de ijskast en dan de juiste hoeveelheid aan de hond geven. Sommige mensen vinden dit een gedoe, en geven liever brok. Maar zoek dan een brok met veel vlees. De industriele brokken (supermarktbrokken) bevatten veel 'brol': opvulsels waar de hond eigenlijk niks aan heeft zoals granen, mais, enz. Vermijd zeker blikvoer. Dit is eigenlijk niet meer dan vettig water vol smaak- en geurstoffen en dus echt junkfood.

Heeft ie nog diarree, of was dat enkel de eerste dag? Anders zeker aan de dierenarts straks vertellen.
Hoe doet ie het 's nachts? Slaapt ie in een bench? Jankt ie dan?

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Oh, heb net z'n fotootje bekeken op je profiel. Wat een schatje! :-)

honden page profiel Nieke <3 LancerNieke <3 Lancer

honden foto van Nieke <3 Lancer

Hoi Christel,

Allereerst bedankt voor je reactie op z'n foto ;-)
Ik ben er dol op.

's Nachts doet hij het uitstekend. Slechts één keer wekt hij ons om een plasje te doen.
Dus dat is al zeer goed nieuws. Het plassen gaat dus goed enkel bij het wandelen.
Hij heeft nog steeds diarree :(
't Is misschien vies om te beschrijven maar het is zo eerder blubberig.
Ik doe een rubberen handschoen aan om de consistentie te voelen maar dat voel zo raar aan.
Zoals ik zeg, net blubber. Dus zeker vermelden straks.

Wat de voeding betreft. Ik ga sowieso zijn korrels doorgeven maar opteer toch precies voor dat versvoer. Is het ene gezonder dan het andere?

Ik heb je foto's eens bekeken. Prachtige hond heb je!!
Je gaat er mee op reis naar de bergen? Dat wil ik ook elk jaar doen met Lancer.
De vrije natuur eens opzoeken.

Loopt jouw hond zonder leiband?

honden page profiel Nieke <3 LancerNieke <3 Lancer

honden foto van Nieke <3 Lancer

Owja,

wat die puppycursus betreft.
Het is een man die in de buurt woont. Hij heeft een eigen website waar hij door middel van foto's, filmpjes en veel theorie duidelijk maakt hoe hij werkt en wat de resultaten zijn bij pups van slechts 8 weken.
Hij werkt vooral met het beloningssysteem dacht ik.

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Het is normaal hoor, dat je pup in het begin enkel in de tuin plast en niet tijdens een wandeling. De onze hield tijdens de wandelingen enorm op en als ze thuiskwam spurtte ze naar de tuin om dan gigantisch veel te plassen, haha. Dat verandert vanzelf. En jij hebt een reutje, die gaat later genoeg tegen de bomen in het bos willen plassen :-D
Heel flink van hem dat ie 's nachts zelf al aangeeft wanneer ie buiten moet. Flinke jongen!
En ja, die diarree moet echt wel verholpen worden. Moest je hondje tussen nu en vanavond nog es moeten poepen, zou ik het opvangen in een zakje of potje en meenemen naar de dierenarts. Kan ie misschien gelijk even testen op giardia. Nogal wat hondjes uit de broodfok hebben hier last van. Het is een darmparasiet die heel hardnekkig kan zijn, maar ook besmettelijk is (ook naar mens toe). Dus dat wil je dan toch wel even uitsluiten...
Oh ja, en wat de wandelingen betreft: nog niet te ver stappen, als de pup zo klein is. Beter meerdere keren per dag 10 minuutjes. Kwestie dat z'n gewrichten en spieren nog broos zijn en je blessures wil vermijden. Zelfde voor het spelen: spelen is leuk, maar niet te ruw (dus niet veel springen, korte wendingen nemen, ed).
Een husky wil ook graag 'geestelijk' bezig zijn: dus snoepjes (hondensnoepjes uiteraard) verstoppen in huis en dan gaan zoeken, vinden ze leuk!

honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker

Ik wist niet dat hij ook diarree had, maar dan moet je wel heel erg goed oppassen. Een broodfokhond met diarree betekent in veel gevallen niet veel goeds. In het beste geval kan het giardia zijn, in het ergste geval parvo. (Parvo is in veel gevallen dodelijk!)Parvo komt enorm veel voor bij honden uit het Roemenië, Hongarije, etc, waar jouw hond ongetwijfeld vandaan komt.
Houd je hond nu ver van andere honden en eigenlijk mag je hem ook niet mee nemen naar je werk. Als hij parvo heeft en collega's van je hebben thuis ook een hond kan je hun honden aansteken!

Het is jouw probleem dat je een broodfokpup hebt, maar je mag nooit anderen daarmee in gevaar brengen.
Als je slim bent neem je vanavond naar de dierenarts een monster van zijn uitwerpselen mee en laat dat heel goed onderzoeken. En blijf aandringen bij je dierenarts dat hij heel erg goed onderzoek doet.

Mocht je hond toch niets mankeren, dan zal je net zolang uitvogelen moeten waar je hond wel tegen kan, tot je de juiste voeding hebt. Stop in ieder geval met die kuipjes vlees. Husky's en andere poolhonden staan erom bekend dat ze een heel gevoelig maag- darmkanaal hebben, ze kunnen maar enkele soorten voer verdragen.

honden page profiel Nieke <3 LancerNieke <3 Lancer

honden foto van Nieke <3 Lancer

Oh dat lijkt inderdaad een leuk spelletje.
Ben net achter snoepjes voor pups geweest.
Hij zit al flink op commando, ook zonder de snoepjes, dat deed hij gisteren al.

't Zijn enorme slimme dieren he. Hij geeft voor het binnengaan al automatisch zijn pootjes om te laten afdrogen. :-D

Die wandelingen houden we inderdaad kort. Je merkt gewoon dat hij niet teveel ineens wil wandelen.
Gisteren had hij eerlijk gezegd geen zin. Hou was wakker en lag te 'soezen' op zijn kussen.
Maar hij reageerde niet als we hem een wandeling aanboden.
Wat doe je dan het beste? Hem laten luieren?

honden page profiel Nieke <3 LancerNieke <3 Lancer

honden foto van Nieke <3 Lancer

Ja, ik ga zijn uitwerpselen sowieso laten onderzoeken.

Een pup heeft meer baat bij versvlees of brokken?
Als het zo is dat die kuipjes meer slecht doen dan goed, dan worden ze verbannen uit zijn voeding.

Johan (Gast)

Ey beste mensen,
Ik had een vraagje, jullie geven aan dat de huski pup niet lang alleen kan laten.
Hoe doen/deden jullie dat savonds dan? ging je dan aan het begin om de 2 uur naar beneden?
Groetjes,
Dimitri

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Nieke,
Zelf geef ik kvv (versvoer) aan onze malamute, maar ik ben niet tegen brokken, als die van een hoogwaardige kwaliteit zijn (volledig of zo veel mogelijk vlees bevatten). In welke streek woon je? Anders kan ik je wel een verkooppunt aanbevelen, waar je heel veel uitleg krijgt, en ook staaltjes kan vragen om uit te proberen wat jouw hond lekker vindt.

Voor je z'n eten verandert, eerst even zeker zijn waar die diarree vandaan komt, dus daar kan de dierenarts je mee helpen.

Als je hond aangeeft liever te rusten dan te wandelen, laat ie dan maar lekker liggen. zeker nu hij diarree heeft. Misschien voelt ie zich slapjes of niet lekker, en dan kan je hem beter laten rusten. Een beetje zoals je zelf zou zijn, als je buik niet in orde is ;-) . Als z'n diarree over is, zal ie vanzelf wel meer energie krijgen. 't Is een husky, he ;-) En dan kan je ook het eten geven dat je wenst.

honden page profiel Nieke <3 LancerNieke <3 Lancer

honden foto van Nieke <3 Lancer

Ok, bedankt voor de goede raad hoor!!
Ik ga het met de dierenarts bespreken en dan misschien overschakelen naar Brokvoeding Orijen.

Ik woon in Ronse, België.
Dat is tegen Oudenaarde.

Ik heb een verdeler van Orijen gevonden in Antwerpen (de andere kant van waar ik woon, andere kant van het land :p )

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Tips voor mn husky pup?!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 3 123
Volgende forumvraag: Gedicht
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^