Beagle bezitters

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel lucialucia

honden foto van lucia

Hallo ik zou graag in contact komen via dit forum met andere beagle eigenaren..
Om samen over de honden te kunnen tikken over de opvoeding zindelijk worden dingen kapot maken wandelen van alles wat met beagles te maken heeft
Mijn is nu 4 maand oud tis een reu en heet Bouke..
Gaat op puppy cursus en is zo eigenwijs als .................
Nou hoop snel wat van andere beagle eigenaren te horen

Gr Lucia

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Beagle bezitters" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel claraclara

honden foto van clara

kan je beter een Beagle Forum beginnen.

honden foto van Mellow & Mylo & een beetje Marloes

ik heb ook een beagle.. :-)
hij is bijna 15 weken en een schat van een hond :-D

honden page profiel GeertGeert 3 doggies

honden foto van Geert

Wij hebben een beagle reutje van 11 maanden. Hij is erg eigenwijs, zeker nu hij in de pubertijd is, en kan op hele vervelende manieren om aandacht gaan vragen (dingen stelen, blaffen etc.). Maar verder is het een geweldige hond. Heel sociaal, ook naar andere honden!

honden page profiel lucialucia

honden foto van lucia

Heel erg leuk dat er gereageerd word op mijn vraag. Vind het erg tof want beagles zijn niet zomaar honden en leuke goede adviezen van anderen zijn altijd welkom.
Zo kreeg ik het idee toegeworpen biogarde yogurt te geven elke dag een klein beetje tegen het poep eten.. wie weet..
Gr Lucia

honden page profiel mariekemarieke

honden foto van marieke

hoi hoi!

ik heb ook een beagle.. Bella... van bijna zes maanden En dat poep eten... nou dat doet ze ook hoor! Erg vervelend! Als je het hebt geprobeerd met die yoghurt en het heeft gewerkt dan hoor ik het graag van je!

groetjes marieke

honden page profiel GeertGeert

honden foto van Geert

Eten ze hun eigen poep of die van andere honden. Dit laatste heeft onze Sammie nooit gedaan, maar van zijn eigen poep luste hij wel pap. Dit is vanzelf over gegaan, volgens mij na een maand of 8...

honden foto van Mellow & Mylo & een beetje Marloes

hoi!
mellow is nu bezig met wisselen van zijn tandjes, dus hij bijt nu echt overal in wat hard is.. en het liefst ook op onze vingers enz.
hij is overal erg vroeg mee... was erg snel zindelijk, en nu dus ook best vroeg met zijn tandjes wisslen.. alleen hij plast nog niet met zijn poot omhoog, die van jullie?

honden page profiel mariekemarieke

honden foto van marieke

Bella eet haar eigen poep op :S... Hoop dan inderdaad maar dat het vanzelf over gaat! Bella is nu ook aan het wisselen vanochtend vond ik een tandje :-) hihi heb m bewaard O-). Maar als ik t zo lees is ze wel laat met wisselen want Mellow is toch nog een stuk jonger... Ach ja maakt ook niet uit als ze maar wisselt :-D. Bij Bufo duurde het ook een tijdje voordat hij zijn pootje omhoog deed tijdens het plassen volgens mij was hij ong een half jaar daarvoor plaste hij als een vrouwtje :-)

Groetjes marieke

honden foto van Mellow & Mylo & een beetje Marloes

ja ik heb geen tandjes gevonden, maar kijk elke dag ff, en toen zag ik 2 voortandjes onder, en 1 voortandje boven missen.. en 1 tandje is een beetje bloederig dus zal ook wel snel eruit gaan..

honden page profiel GeertGeert

honden foto van Geert

Ik denk dat dat over gaat ja. Eigen poep eten kunnen ze meekrijgen uit het nest omdat de moeder hond de ontlasting van de pups ook "opruimt". Dit leren ze vanzelf wel weer af over het algemeen ;-) .

honden page profiel SarahSarah

honden foto van Sarah

Hoihoi,

Ook hier een Beagle, staat niet op de profielfoto maar kijk gerust in ons andere foto's dan zie je onze Spike (moet onze profielfoto weer eens aanpassen)

Onze Spike is 4 jaar geworden in februari, heeft zijn brevet gehoorzaamheid achter zijn oren zitten, heeft héél lang geduurd maar het is gelukt en is een vrolijke jongen die toch wel vrij dominant is. Onze Berner is er later bijgekomen maar is op en top baas over haar broer, meneer kent zijn plaats en weet dat lady's first een gouden regel is, whahahha. Anders gaat Zyta wel ff op Spike zitten om hem daaraan te herinneren en is het zo klaar maar ze kunnen elkaar niet missen. Moet wel zeggen dat onze Spike sinds een maand of 2 al begint wit te worden op zijn snoet, oe wat heb ik het daar moeilijk mee, hij is amper 4 jaar.
Mocht je iets willen weten, stuur gerust een pm want ik ben er niet meer zo regelmatig en zou veel missen over deze fantastische honden waar ik zoooooooo gek van blijf, samen met onze Berner natuurlijk.

Vele groetjes van ons allemaal.

honden page profiel EllenEllen

honden foto van Ellen

Hoi,
Hier ook een Beagle-teefje van ongeveer 1j. en 4 maanden.

Is niet makkelijk geweest in het begin, ze kwam uit een asiel, niet gesocialiseerd.
Nu gaat het al heel wat beter met mijn meisje. Maar steeds nog wat angstig soms.

honden page profiel AnjaAnja

honden foto van Anja

Elke dag een stukje eierkoek geven helpt tegen poep eten.

honden page profiel Davy & LienDavy & Lien

honden foto van Davy & Lien

Hallo,

Wij zijn ook trotse eigenaar van een beagle puppy van ongv. 9 weken oud, hij verblijft nu als een 6 dagen bij ons en heeft zich al goed geintegreerd, slapen verloopt prima, gehoorzaam wonderwel redelijk goed, poept enkel buiten maar zou wel nog eens een plasje durven te lossen binnen indien we hem niet tijdig buiten laten, eerste dagen jankte hij véél omdat we op de verkeerde manier met hem omgingen maar door goede tips die ik kreeg van iemand hier op het forum gaat het al stukken beter, hij zit zelfs al op commando??? en dan durven véél te beweren dat beagle een moeilijk karakter hebben de mijne alvast niet, komt naar me toegelopen telkens ik z'n naam roep en overal waar we gaan laten we hem eventjes los en als we z'n naam roepen altijd al spurten komt hij terug weliswaar hebben we het ultieme lokmiddel gevonden een stukje kaas :-)

Trudie (Gast)

hallo ik heb een beagle 8 weken oud en hij eet zijn eigen poep op en wil maar niet leren om buiten te plassen en poepen hoe los ik dit op onze spikey luisterd nu echt niet. maar toch vind ik hem lief ben niet iemand die hem straft ik vind dat zielig haha ben veel te zacht voor hem heeft iemand een tip voor mij hoe ik dit ga aanpakken? alvast bedankt

groetjes trudie

honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca...

honden foto van {N}iki & {Y}uca...

Je pup is pas 8 weken..is nog maar een baby'tje...geef hem iets langer de tijd om zindelijk te worden dat gebeurt niet in 1 dag hoor

honden page profiel Corina BooyCorina Booy

honden foto van Corina Booy

Mijn ouders hebben nu 11 jaar een beagle en ik kan je vertellen, consequent zijn!! Wij zijn met 10 weken naar een Martin Gaus cursus gegaan maar na 4x te zijn geweest werd ons verteld dat m niks te leren viel omdat ie zo eigenwijs was dus we waren niet meer welkom :'( Dan heb je het over een Martin Gaus cursus, dat geloof je toch eigenlijk niet?

Hunter heeft in zijn leven 1 bankstel opgegeten (lees kapot gebeten), een schoen van z'n baasje en een schoen van de visite, maar het blijft een heerlijk beestje! Er is van zijn opvoeding niet veel terecht gekomen maar we houden van m zoals ie is!

honden page profiel Corina BooyCorina Booy

honden foto van Corina Booy

Hoi Bailey,

Dat van die paardenpoep komt me inderdaad bekend voor, haha.
Ik denk dat het moeilijk wordt om ee beagle los te laten lopen, het blijven jachthonden he

Kun je het niet op de cursus navragen?

honden page profiel RakkerRakker

honden foto van Rakker

Hier sinds vandaag een Beagle :-)
3 jaar, Reutje, gisteren gecastreerd en komt uit het asiel...
Het is een heel rustig en lief beestje (misschien komt dat nog door de castratie ;-) ) Spelen vind hij niet leuk (is hij ook niet gewend), knuffelen wel ow en ons konijn vind hij ook reuze interessant haha!
Hij is soms te lui om op te staan dus kruipt hij over de vloerbedekking.....
Verder ligt hij met zijn poten helemaal naar achteren, doen jullie beagles dat ook?
Ik heb meer ervaring met wat grotere rassen en daarbij was dat dus nooit maar deze hond gaat echt helemaal met zijn achterpoten naar achteren liggen, iets wat ik eigenlijk nog nooit heb gezien bij een hond :P

honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy

honden foto van Karin, Lucky*, Duke* en Buddy

Dat is een typische houding van jachthonden. Mijn Beagle heeft het tot haar 14e gedaan, daarna kon ze het niet meer. Is een teken dat hij ontspannen is

honden page profiel Corina BooyCorina Booy

honden foto van Corina Booy

Rakker, dat van die poten helemaal naar achteren herken ik wel van onze beagle. Echt een heel maf gezicht, maar nu hij ouder is (11 jaar) doet hij het niet meer. Misschien doordat de spieren ook wat strammer worden :-)

honden page profiel Corrina  & BaileyCorrina & Bailey

honden foto van Corrina  & Bailey

Toch maar een account aangemaakt.
Moet iedereen doen die als gast hier komt!

Groetjes Corrina en Bailey

honden page profiel RammetjeRammetje

honden foto van Rammetje

wij hebben ook een Beagle, Elmo,

Echt een scheet een ontzettende droogkloot, rustig in huis maakt niks kapot en kan buiten los lopen:P
geen cursus ofwat mee gedaan luistert primaa
Hij is nu 10 maanden oud een lieve jongen.

groetjes
Jacqueline en Elmo

didem (Gast)

ik heb ook een beagle van 11 maanden ook in z'n pubertijd maar hij luister echt nooit en zelfs gaan we naar de hondenschool maarr luistert niet >:( maar toch is het een schat

Suzanne (Gast)

Onze Beagle binky is nu 10 jaar oud!

echt een topper, onze fokker had al z'n pups al geleerd om buiten te poepen en te plassen. dus niet in hun eigen omgeving. dat is echt ontzettend handig want hij poept nu niet in onze tuin! als hij echt nodig moet doet hij daar hooguit een plasje maar meer ook niet! als je een beagle hebt moet je er veel tijd en aandacht aan besteden, maar alle liefde die je hem geeft, krijg je zeker terug! de beagle is goed met kinderen. het zijn hele betrouwbaren honden! toen mijn neefjes 1,5 jaar waren, lag binky er gwoon naast. ze vinden alles wat je doet goed. echt een nanny karakter! beagels hechten zich ook erg aan familie leden. als we bij oma zijn, springt hij meteen op de stoel en gaat lekker slapen! bij vreemden doet hij dat ook. hij voelt zich dan al meteen thuis.


als je honden wilt belonen, geef dan geen kaas! daar zitten slechte stoffen in die slecht zijn voor je hond! dat wou ik nog even zeggen nadat ik de reactie las van iemand die altijd kaas gaf als belonin! beagles zijn dol op poep van anderen honden of vna zichzelf. elke dag een eierkoek helpt ontzettend goed!





honden page profiel Mellow & Mylo & een beetje MarloesMellow & Mylo & een beetje Marloes

honden foto van Mellow & Mylo & een beetje Marloes

een oud topic al zeg dit.. hihi zat ff te lezen...
Had mijn laaste bericht gepost in maart, en tis nu eind november ;-)
Mellow is inmiddels bijna een jaar.. en 't gaat allemaal erg goed..
stapel gek op um O-)

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker

honden foto van Angela • Bodhi

Suzanne kaas kun je prima geven hoor! Jonge kaas... Kleine stukjes, geen hele hompen natuurlijk.

luka en pieter (Gast)

hoe doen jullie dat met dat los lopen zou dat ook graag willen maar hoe

honden page profiel noppesnoppes

honden foto van noppes

hier ook een beagle genaamd Spike, het is een leuke knul die goed luisterd en altijd losloopt.

hoe doe je dat loslopen? gewoon heel veel oefenen en belonen als hij terugkomt en vooral niet achter je hond gaan aanlopen als hij niet komt...loop zelf gewoon de andere kant op uiteindelijk komt hij wel.

leuk al die beagle baasjes!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Beagle bezitters" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Kruising ChowChow-stafford
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^