Beagle of toch boerenfox?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel M&JM&J

De kogel is door de kerk, er komt een hond in huis. Na veel inlezen en rondkijken (da's al de helft van de lol, natuurlijk) valt de Beagle het meest in de smaak. Mijn vriend en ik vinden het allebei een mooie hond, het is de goede maat en we houden wel van wat pit en eigenzinnigheid. Een andere optie is de Boerenfox. Vroeger hadden wij thuis een hele lieve, speelse Boerenfox als erfhond, die maar liefst 19 jaar lang altijd los in en rond het huis heeft gelopen.

Waar ik me zorgen om maak, is het los lopen. Van Beagles wordt altijd gezegd dat het zo vreselijk moeilijk is ze onder appel te houden als ze eenmaal een interessant geurtje hebben gevonden. Nou hoeft een hond voor ons echt niet super-gehoorzaam te zijn, maar we wonen in een (groot) appartement er is geen tuin of omheind stuk grond in de buurt. Op zich geen probleem, want we wonen aan de rand van de stad, direct naast een mooi wandelbos en velden: genoeg ruimte om uit te razen dus. We wandelen graag en er is genoeg tijd om veel met ze op pad te gaan. We zoeken een hondje dat met ons mee op pad wil, het bos in, op bezoek bij mijn ouders op de boerderij, maar misschien ook eens de stad in.

Als de Beagle echt moeilijk onder appel te houden is, zullen we die dus vrijwel altijd aan de lijn moeten houden. Op zich niet een groot probleem, maar dan heeft ie gewoon veel minder vrijheid...

Mijn vraag dus: hebben jullie ervaringen met de Beagle of de Boerenfox, vooral mbt het terugkomen? Tips over de keuze misschien? Alvast bedankt!

Groetjes,


Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Beagle of toch boerenfox?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel team Shadowteam Shadow

honden foto van team Shadow

mijn tante heeft een hond (mijn uitlaathond) dat is een beagle x boerenfox kruising. ze luisterd uitstekend. maar ik ken ook volbloed beagles en die luisteren ook uitstekend. het is gewoon heel goed trainen.

honden page profiel CleoCleo

honden foto van Cleo

Mijn vorige hond was een boerenfox. Ze is 16 jaar oud geworden en liep alleen aan de riem als ze loops was. Hier lopen ook een aantal beagles en die zitten bijna allemaal aan de riem. Behalve 1, die zit in het veld voor zn huis en de man loopt "hun" rondje haha...

honden page profiel SanneSanne 2 doggies

honden foto van Sanne

Tsja, een beagle is niet op te voeden, luistert niet en kan niet loslopen. Dat is zo'n beetje wat ik te horen kreeg toen ik de eerste tijd met mijn beagle Billie buiten liep. Tegenwoordig is het 'wat luistert hij goed, voor een beagle'.

Ik kan je alleen maar mijn ervaring vertellen en die van andere beagle eigenaren die ik tegenkom. Mijn beagle loopt los, al vanaf dat hij 9 weken oud is (nu 5 maanden). Niet in een drukke woonwijk, maar wel in het park, bos of op het strand. Hij luistert perfect naar het commando 'hier', beter zelfs dan de volwassen labrador van mijn ouders. Tot nu toe ben ik nog geen beagles tegengekomen die niet los kunnen lopen. Billie heeft een goede neus en volgt daarmee soms een spoor, maar hij komt tot nu toe vrij snel terug. Opvliegende vogels of rennende konijntjes kan hij niet weerstaan, maar ook als hij daar achter aan zit komt hij snel weer terug. Er zal vast een moment komen dat ik bij de auto een paar uur op mijn hond sta te wachten, maar ik verwacht niet dat dat heel vaak het geval zal zijn. Dus denk ik dat je met goed trainen (met veel lekkers, want daar houden ze wel van) een heel eind gaat komen.

Billie's vriendinnetje is een jonge boerenfox, ook een geweldig dier! Ook zij staat goed onder appel. Maar ook deze honden kunnen een sterk jachtinstinct
hebben. Verder hoor ik van haar baasjes dat ze in huis wat onrustig is, terwijl Billie juist rustig is. Buiten heeft hij een tomeloze energie, binnen is het een aanhankelijke en rustige hond.

Succes met de keuze!

honden page profiel JannekeJanneke

honden foto van Janneke

Hoi!
Wij hebben een beagle van nu bijna 2 jaar. Het is een teefje. Echt een lieve knuffelkont! Ze begint nu wel wat rustiger te worden en steeds beter te luisteren. Het blijft een deugniet, maar ik moet vaak lachen om haar streken. We laten haar doms wel los op een groot veld of in het bos. Ze is nog nooit weggelopen, maar heeft soms wel bananen in de oren.
Ik vind het geen probleem dat ze buiten niet altijd perfect luistert. We passen ons hier gewoon op aan en laten haar niet zomaar overal los.
We hebben wel een puppycursus en gehoorzaamheidstraining gehad. Dat was voor ons wel heel leerzaam. Met snoepjes kom je overigens heel ver. Die van ons doet allesvoor iets lekkers.
Over een boerenfox weet ik helaas niet veel, want ik ken er geen.
Succes met jullie keuze!

honden page profiel MackMack

honden foto van Mack

Als je Beagles goed en consequent opvoed kan je ze prima los laten lopen. Dat konden wij met onze Harrie ten minste wel. Die kwam vrijwel altijd terug als we riepen, omdat hij wist dat er dan iets leuk gebeurde, hij kreeg wat lekkers of zijn favoriete speeltje.

honden page profiel AntoinetteAntoinette

honden foto van Antoinette

Leuk om de ervaringen van de Beagle-eigenaren te lezen. Zo herkenbaar. ;-) Laat ik ook mijn verhaaltje, in het kort, meegeven.
Wij hebben een kruising Beagle, maar het karakter is helemaal Beagle.
Wij kregen hem toen hij negen maanden was, midden in de pubertijd. Toch gelijk los laten lopen. Men kende mij hier in de buurt, als de dame met het weglopertje.
Best, ik vond van niet. En ik gaf hem het vertrouwen.
Als de opmerking weglopertje viel, was mijn reactie altijd. Welnee, hij loopt niet weg. Hij heeft nu eenmaal een vrij groot gebied, dat moet even onderzocht worden.
Hij loopt inmiddels niet enkel in het veld los, maar gewoon overal lekker met me mee. Hij weet precies waar hij er even vandoor mag, en waar het even niet gewenst is.

Ben benieuwd naar jullie keuze. Succes en wijsheid gewenst.

honden page profiel Kelvin, Monique en Kira & MilaKelvin, Monique en Kira & Mila

honden foto van Kelvin, Monique en Kira & Mila

Ik heb nu een Beagle teefje van 7 maanden, en enige wat ik krijg te horen is het zelfde als Sanne :-D ..

Nou ondertussen is het ook zelfde verhaal, van wau, zo jong en al zo luisteren, veel honden van haar leeftijd zijn ongehoorzamer merk ik, althans hier in de buurt.

Goed ze heeft de onhebbelijkheid momenteel alleen dat ze als ze honden ruikt waar ze een goeie klik mee heeft, dat ze er op af rent, en met hun mee wil lopen.
Maar echt weglopen, nee, eerder over socicaal, maar dat is puppygedrag nog, ik zie d'r wel steeds meer al veranderen qua fanatiekheid hiermee, en weet zeker als ze ouder word zal het minder worden.

In huis ontpopt ze zich echt helemaal als een heerlijke huishond, die goed d'r plaats weet, en ook kenbaar maakt wat ze wilt. Komt heerlijk bij je liggen en is verzot op knuffelen en kan heel goed opschieten metde kat..



Nee geen seconde spijt van mijn keuze voor een beagle, en zou me nu al geen andere hond kunnen voorstellen :-D

Ben benieuwt waar jullie voor kiezen.. Succes!!

honden page profiel linlin

honden foto van lin

Hier een pleidooi voor de boerenfox, heerlijke honden, betrouwbaar zit niet of weinig jacht in. luistert goed. Robbie heeft zelfs GG1 gehaald en is toen 1e geworden. Hij heeft in filmpjes gespeeld. Echt een fijne hond.
Ik ken ook beagles die de eerste jaren goed luisterden en opeens wel op jacht gingen en dan 2 nachten wegbleven.
Ook zijn boerenfoxen erg lief voor mensen en kinderen.

honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre**

honden foto van    Ilja & ***Sterre**

Beagels kunnen prima luisteren als je weet hoe er mee om te gaan..
Ik heb meerdere Beagels in mijn omgeving..
Er zijn er die nooit van de lijn komen...!!

Maar er zijn er genoeg waarmee vol op getraind wordt er perfect luisteren en goed los kunnen lopen..
Natuurlijk hebben ze een goed neus..
Maar dit wil niet zeggen dat ze dan chronsch NIET luisteren..!!

Daar werdt altijd als pup al mee gewerkt met voedsel/hongrprikkel..

Groet, Ilja

honden page profiel Bende van 4Bende van 4

honden foto van Bende van 4

Sluit me bij Ilja aan :-D
Maarr..blijf ten alle tijden alert,want als hij een spoor ruikt,zal hij die ook gaan volgen.
Het heeft dan ook niet zozeer met ongehoorzaamheid of eigenwijsheid te maken,maar met pure jachtinstinct.
Beagles zijn buitenshuis onafhankelijke honden,maar binnenshuis echte vrijkonten :-D
Voedsel/hongerprikkel werkt uitstekend ;-)

honden page profiel MackMack

honden foto van Mack

Voedsel/hongerprikkel werkt uitstekend

Me dunkt........ het zijn en blijven Beagles hé O-)

honden page profiel Suus en BinkSuus en Bink

honden foto van Suus en Bink

Onze vorige hond was een kruising jack russel/boerenfox. Voor ons de perfecte hond, een echte werker. Op cursus altijd de hoogste scores in gehoorzaamheid,behendigheid en speuren. Met mijn zoontje helemaal super echt jut en jul samen. :-D
Maar hij kon alleen los op de hei waar geen konijnen liepen. Als hij een konijn zag ging alles uit, en kon je hem een uur later (nog jagend) weer ophalen.

Helaas hebben wij hem weg moeten doen omdat hij ook een erge territorium drift had. En dit gericht tegen kinderen. Op straat, bij school of bij anderen thuis was hij superlief voor kinderen en vond hij ze ook echt leuk. Maar niet bij ons thuis. Hij zat dus veel in zijn hokje en uiteindelijk is hij toch terwijl ik er naast stond uitgevallen naar het gezichtje van mijn oppaskindje die al 2 jaar 2x in de week bij ons kwam. Gelukkig geen wondjes maar we hebben wel moeten besluiten hem te laten herplaatsen.
Het erge was dat het niet voor ons was maar voor de kinderen van een ander. Maar Bo voortaan in zijn hokje was ook geen optie voor ons we gunden hem iets beters. Gelukkig heeft hij dat gevonden, maar als ik hem weer zie neem ik hem weer mee naar huis, want voor ons was het echt een scheet!!!!

Hoe de beagle is weet ik niet alleen van de vooroordelen, maar een boerenfox is een schat!!!!

honden page profiel Bende van 4Bende van 4

honden foto van Bende van 4

De mijne is vooral gek op tostie's,en probeert hem dan ook altijd te jatten O-)

honden page profiel vonnekevonneke

honden foto van vonneke

Ik heb 3 beagles, 2teefjes en 1 reu.
De reu kan perfect los, de teefjes gaan bij mij in het bos niet van de lijn, want deze hebben een veel sterker jacht instict.
Wel gaan ze regelmatig mee naar een groot speelveld waar ze niet weg kunnen.( 1 HA )
Het heeft dus absoluut niet alleen te maken met opvoeding.
Maar een beagle is qua karakter niet te vergelijken met een boerenfox.
Als je meer zekerheid wilt, zou ik je toch een boerenfox aanbevelen.
Je hoeft echter geen medelijden te hebben met je hond
als je hem niet loslaat, als een beagle aan een lange lijn zijn speurwerk kan doen is hij ook happy!
Daarbij ken ik dus ook beagles die ondanks dat ze heel goed luisterden een spoor in hun neus kregen en onder een auto zijn beland. En dat gun je echt niemand.

honden page profiel MackMack

honden foto van Mack

@Nikki 38: Onze Harrie ook hahahaha. Hij luste uiteraard letterlijk alles, maar tostie's en pizza's waren toch wel zijn favoriet hahahaha

honden page profiel NatasjaNatasja

honden foto van Natasja

Ik heb geen van beide rassen.Maar ik denk dat je iedere hond wel goed kunt laten luisteren.
Als je er maar mee bezig bent.

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker

honden foto van Angela • Bodhi

Een boerenfox heeft ook heel veel jachtinstinct; wat dat betreft niet anders dan de beagle. Ik denk dat jullie voor jezelf moeten besluiten welke hond het beste bij jullie past en of jullie de hond kunnen bieden wat hij nodig heeft. Met veel training komt het wel goed. Als je van tevoren bereid bent om een professional in te schakelen als iets niet lukt + bij een goede hondenschool traint, dan gaat het wel lukken.

honden page profiel Suzanne & Micky!!Suzanne & Micky!!

honden foto van Suzanne & Micky!!

Ik krijg ook veel te horen over beagles.
Ik ben er de eerste maanden tegen ingegaan, omdat ik mijn mick steeds wou verdedigen. En het heeft veel met opvoeding te maken maar ook persoonlijkheid van het hondje.

Maar het is gewoon waar! Als mijn hond wat ruikt, rent die weg en luisterd die niet naar me. Maar goed dan haal ik hem weer op en gaat die aan de lijn. Toch loopt mijn hond 3 keer per dag los aan de rand van een woonwijk. Als hij niks speciaals ruikt luisterd hij perfect. Hij is alleen erg eigenwijs, en wil het liefste doen wat hem uitkomt. Maar goed zo is zijn vrouwtje ook.

Ik heb absoluut geen spijt van mijn keuze van een beagle. Ben hardstikke gek met mijn hond.
Maar als je een hond wilt die ten alle tijden luisterd zou ik hem niet aanraden. Maar wat angela hierboven ook zegt is een boerenfox dat ook niet? Die heeft toch ook jachinstinct?

honden page profiel Jolanda *** Luca & Fleur***Jolanda *** Luca & Fleur***

honden foto van Jolanda *** Luca & Fleur***

Als je aan een beagle begint doe je er zeker goed aan om er mee op cursus te gaan.
Ze zijn idd erg eigenwijs, maar 't is niet zo dat ze niets valt te leren...zeker niet als je er consequent mee bent.
Het zijn idd erg leuke honden om te zien, dus ik kan je keuze wel begrijpen!!!

honden page profiel jojo

honden foto van jo

Ik heb zelf een boerenfox en ikzelf zal nooit meer een andere hond willen karakter past buij mijn gewoon.
Even wat info over de bf

Wat is een boerenfox?

De boerenfox is geen officieel erkend ras. Toch is de term 'boerenfox' bij de meeste hondenkenners wel bekend. Het is een kleine terriër, qua karakter en uiterlijke kenmerken te vergelijken met een kruising tussen een hoogbenige Jack Russell en een gladharige Foxterriër. De boerenfox wordt niet gefokt met gestandaardiseerde, verplichte raskenmerken. Daarom zijn er aardig wat onderlinge verschillen.

Toch is een boerenfox zeer herkenbaar; Een boerenfox is rond de 40 cm hoog, heeft vaak een witte vacht met zwarte en/of bruine vlekken. Boerenfoxen hebben soms alleen een zwarte en/of bruine vacht. Het zijn over het algemeen gladharige honden, maar er zijn ook langharige boerenfoxen bekend. De oren van een boerenfox komen voor in alle variaties : naar voren geknikt, hangend, rechtop of opzij. De staart is halflang en licht gekruld, maar soms ook onnatuurlijk kort. Helaas was het vroeger normaal de staart te couperen en dit zie je nog vaak terug.

Van oorsprong is dit een echte boerderijhond, die het erf van de boer bewaakt en alarm slaat wanneer er vreemden het erf naderen. De boerenfox is berucht om zijn ratten - , muizen - en mollenvangers kwaliteiten. Er zijn ook boerenfoxen die bekend staan om hun uitstekende vermogen om de boerderijdieren op stal of naar de wei te drijven. Al worden ze er nog wel vaak geboren, de meeste boerenfoxen leven niet meer op een boerderij. Dit is geen probleem, want dit type hond kan overal wonen, mits deze voldoende beweging krijgt.

Het karakter van de boerenfox

Boerenfoxen zijn zeer intelligente, zelfstandige, dominante, maar vooral speelse honden. Boerenfoxen zijn trouw aan de baas, maar hierdoor soms wat eenkennig. In en rond om het huis zijn het goede waakhonden, waarbij ze hun geblaf als alarm gebruiken. Door de combinatie van hun karaktereigenschappen is het belangrijk dat de baas in de opvoeding zeer consequent is. De boerenfox heeft duidelijke regels en voldoende beweging nodig! Wanneer dit niet gebeurt, kan de hond de eigenaar de baas worden en problemen veroorzaken. Voorkomende problemen zijn (te)veel blaffen, naar mensen grommen en soms zelfs happen. Zoals gezegd zijn boerenfoxen zéér speels en actief (vooral in hun eerste 2 jaar) en voor sommige mensen kan dit ook een probleem zijn. De boerenfox komt helaas geregeld voor in de Nederlandse asiels, omdat mensen bij aanschaf geen idee hadden wat voor een hond ze precies in huis haalden. Bij deze honden hoort het motto: weet waar je aan begint! Boerenfoxen leren snel en zijn zeer goed op te voeden, als je maar duidelijk en consequent bent. Dan zijn het echt geweldige honden om te hebben!

Lees hier over een boerenfox met zeer veel initiatief!

Werken met de boerenfox


Boerenfoxen zijn zeer geschikt om mee te werken, ze houden van een uitdaging. Ze hebben een groot uithoudingsvermogen, zijn gek op spelen met balletjes en zijn met de juiste training erg leergierig. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk allerlei trucjes leren, als echte circushondjes. Ook zijn het uitstekende honden om activiteiten mee te ondernemen, zoals Flyball en Agility. Boerenfoxen blijven tot op zeer hoge leeftijd speels en actief.


mirjam (Gast)

ik kreeg gister weer eens een compliment op cursus,dat mijn beagle zo goed luistert!! ;-) :-D

honden page profiel JMJJMJgoedgekeurde fokker

honden foto van JMJ

Mijn zus heeft een beagle. Die wordt komende lente 9 jaar.
En een echte deugniet. Hij eet alles wat los en vast zit, niets is veilig voor hem.
Hij heeft in het verleden al heel wat sokken naar binnengewerkt. En ook de bril van mijn zus, de afstandsbediening van de tv, een kilo Belgische bonbons, het vlees van de schaal bij de bbq gestolen en zo kan ik nog even doorgaan.
Verder vertrekt hij in zijn uppie als hij de kans krijgt (die krijgt hij dus niet, maar je moet dus altijd oppassen). Laatst was hij dus weer ontsnapt en gelukkig hebben ze hem gevonden.
Of hij loopt, als ze in het bos zijn en hij is eens los, alleen naar huis.

Maar hij is ook zo ontzettend lief, heeft zo'n lekker kopje, is in huis super braaf (zolang hij maar geen eten ruikt), een allemansvriend, vindt iedere hond leuk en gaat heerlijk zijn eigen gangetje.

Maar dit zou dus geen hond voor mij zijn. Geef mij maar mijn fanatieke doggies. Down is dus down bij het eerste commando.
Heerlijk relaxed met ze wandelen, zonder dat ik bang hoef te zijn dat ze vertrekken enz enz.
Ik ken dus alleen deze beagle, dus ik kan er verder niet over oordelen.

En hij komt waarschijnlijk rond de kerst bij ons logeren.

honden page profiel ........goedgekeurde fokker

Het ligt er maar net aan hoe je met je hond wilt wandelen, sporten etc. Een Beagle is een heel leuke hond, ik vind ze heel mooi. Maar als ik zou moeten kiezen tussen een Beagle of een Boerenfox, kies ik toch echt voor de Boerenfox.

Dat is een persoonlijke voorkeur: ik houd van wat fellere en intelligente honden. Dus honden die niet persé slaafs zijn, maar die je wel goed kunt uitdagen tot spel en training.

Er zijn veel Beagles die prima kunnen luisteren, maar ik zie zelden een Beagle die echt vol overgave met de baas speelt of wil werken. Helaas zie ik ook regelmatig Beagles waar de aandacht moeilijk van te krijgen is op het moment dat ze iets in de neus of in het visier krijgen.

Het maakt de Beagle niet een minder leuke hond, maar het moet wel bij je passen.

Ik heb twee honden van hetzelfde ras, een ras dat ontstaan is uit zowel Bulldoggen als Terriërs. Mijn teefje is echt een klein Terriërtje: fel, heeft uitdaging nodig en is goed te trainen. Een heerlijk hondje om mee te werken. Mijn reu is meer een Bulldog: relaxed, vrolijk, maar werken hoeft van hem niet zo en hij is dan behoorlijk koppig. Hoewel hij veel makkelijker in omgang is, is hij minder leuk om mee te trainen. Maar aan de andere kant is hij sneller tevreden, vermaakt hij zichzelf (met de omgeving), terwijl mijn teefje uitdaging nodig heeft omdat ze anders druk wordt.

Kijk naar jezelf, welk karakter pas bij jouw karakter en de dingen die je samen met je hond wilt gaan doen.

honden page profiel profiel verwijdertprofiel verwijdert

honden foto van profiel verwijdert

de mama van mijn cavaliermixje is een boerenfox-stabij mix.
ik vermoed dat ze het moedige van de boerenfox heeft ;-)
de beagle is bij ons op de honden.training.
tjonge wat luisterd die goed, en heel lief hoe die je kan aankijken.......
wat is nu wijsheid, ik denk dat het voor beide honden geldt,
goed opgevoed zijn het prima honden.
en als je gaat kijken, gaat het meestal vanzelf, of het klikt bij de beagle of het wordt jou boerenfox.
bovenstaand wat puzzle schrijft, sluit ik me bij aan ;-) ;-)
succes :-)

honden page profiel M&JM&J

Bedankt voor jullie reacties :-)

Natuurlijk zijn we bereid op cursus te gaan en te trainen. Zoals gezegd: het gaat er niet zozeer om dat we een ontzettend gehoorzame hond willen (dat zijn wij ook niet :-) ) maar om de vrijheid die we hem/haar kunnen bieden. Een flinke wandeling aan de lijn is al leuk, maar af en toe een stuk rennen, een bal ophalen of vrij om je baasje heen wandelen is natuurlijk nog veel leuker, zeker als je geen tuin hebt.

Ik heb eigenlijk alleen ervaring met de Boerenfox die wij vroeger thuis hadden. Die had ook heus wel wat jachtinstinct, maar zijn erfvastheid of ons commando won het daar eigenlijk altijd van. En dat was echt een boerderijhondje, van 25 gulden, die nooit op cursus is geweest.. Dat was dus wel een heel vrije hond die als ie tussendoor naar buiten wilden, dat ook gewoon zelf mocht.

Enfin, blij te horen dat er ook genoeg Beagles zijn waarmee het wel lukt :-) Karakter zal vast ook een rol spelen, maar we kunnen er dus in ieder geval al veel aan proberen te doen. We denken er nog even over na!

Laatste vraagje nog: er werd een paar keer voedsel/hongerprikkel genoemd. Betekent dat gewoon een paar snoepjes als beloning, of is het slim een hond die niet altijd even goed terugkomt pas te voeren /na/ de wandeling? Zodat ie ook weer zin heeft om naar huis te komen?

Groetjes!

honden page profiel SanneSanne

honden foto van Sanne

Voeren na de wandeling is sowieso beter voor de hond (ivm risico op maagkanteling). Zelf sporten we ook niet graag met een volle maag, toch?!

En in het geval van een beagle is het inderdaad heel handig als hij honger heeft tijdens de wandeling. Ik neem altijd brokjes mee en als we een langere wandeling gaan maken of naar cursus gaan kaas of rodi. Nou, daar komt meneer graag voor terug. Overigens hebben de meeste beagles altijd honger en dat is dan ook waar je gebruik van maakt bij het trainen!

honden page profiel SanneSanne

honden foto van Sanne

Trouwens, zoals je vertelt over de boerenfox van vroeger, dat lijkt me schier onmogelijk voor een beagle. De mijne ziet in ieder geval echt niet het nut in van waken, maar wel van lekker rondrennen over de velden.

honden page profiel vonnekevonneke

honden foto van vonneke

wat er wordt bedoeld is dat de gehoorzaamheid van
een beagle door de maag gaat..
en dat honger een grote prikkel is als je een hond wat wilt leren.

honden page profiel M&JM&J

Oke,dankjewel!

@sanne: voor de duidelijkheid: van onze nieuwe hond (Beagle of niet) wordt geen erfvastheid verwacht hoor :-) Als ie er maar niet al te ver vandoor gaat is dat veilig genoeg en dus prima.

Ciao!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Beagle of toch boerenfox?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^