Nieuwe pup

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel KimDJKimDJ

honden foto van KimDJ

Je hond heeft duidelijk last van de typische labrador of golden retriever allergieën. Mss moet je eens letten op zijn voeding. Ik zeg dit alleen om te helpen, of kun je er mss niet tegen?
Ik kan niet tegen ongegronde commentaren.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Nieuwe pup" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel CCgoedgekeurde fokker

honden foto van C

Sorry Kim, maar ik vind die opmerking ook niet kunnen.
Jij stelt een vraag, er komen een hoop negatieve én positieve berichten en dan ga je zeggen dat de hond van iemand er niet gezond uit ziet.

Sinds wanneer kan je via een foto beoordelen of een hond ongezond is? Dan waren er ook geen dierenartsen nodig.

honden page profiel Sanne & BoSanne & Bo

honden foto van Sanne & Bo

Beoordeel je dat vanuit de foto in mijn berichten?
Op die foto is ze smerig van het zand.
En allergieën heeft ze niet.

honden page profiel Dobber!!!Dobber!!!

honden foto van Dobber!!!

Oke mensen, volgens mij gaan we off-topic. Het is duidelijk dat het hier om een verkeerde interpretatie gaat van een foto en een verkeerde interpretatie van Kim haar tekst. Laten we het daar op houden en verder gaan met de vraag waar het nou eigenlijk om gaat.

Ik zou je pup voorlopig dus nog even niet de kans geven om naar buiten te gaan. Het beste om je hond zo snel mogelijk zinlijk te krijgen, is een bench te gebruiken. De bench is niet een kooi, maar als het goed aangeleerd word, juist een veilig plekje voor je hond. Mensen maken er een kooi van maar dat is een menselijke reactie. Als je jouw pup direct leert dat de bench juist heel leuk is vind ie het ook niet erg om daar te zijn. Sterker nog, hang een paar kleden over de bench zodat het binnenin donkerder is en voila: je hebt voor je pup een natuurlijk ogende schuilplaats gecreeerd!

Je kunt je pup in de bench ook goed leren zinlijk te worden. Honden willen niet hun eigen nest bevuilen, dus als je haar om de paar uur (de tussenpozen worden langer naarmate ze ouder word) 's nachts even uit de bench haalt en laat plassen/poepen dan leert ze het ophouden omdat ze niet haar nest wil bevuilen. Sowieso zal ze het al op willen houden omdat ze het dus niet in de bench wil doen.

Beloon haar als ze haar behoefte buiten doet en ze leert snel dat buiten plassen en poepen het goede gedrag is. Op den duur zal ze dan ook naar buiten gaan als ze bijvoorbeeld bij jullie boven is.

En Dobber hebben we ook vanaf het begin buiten en in de garage gehad. Het is maar net waar je de hond aan went. Sommigen mensen zouden het niet over hun hart kunnen krijgen 'want het arme hondje'. Anderen hebben dat niet en bij hen kan de hond dus gewoon buiten of in de garage slapen. Beide keren moet de hond wennen alleen voelt het voor ons mensen de ene keer beter (als de hond binnen mag slapen).

Ik heb er nooit moeite mee gehad om Dobber buiten te laten slapen in de kennel of om haar in de garage te doen. En Dobber dus ook niet. Zoals ik al zei: het is maar net wat je je hondje aanleert.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Nieuwe pup" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: hondenpage honden
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^