Domste wat je met je hond hebt gedaan?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel BeverBever

honden foto van Bever

Iedereen is denk ik wel eens dik de fout ingegaan, een tik hier of water vergeten te verversen oid.

Ik heb een keer een nieuw speeltje gekocht dat eigenlijk een beetje te groot was voor Takkie, ik bleef het ding maar in het water gooien en Takkie bleef maar ophalen (speeltje bleek ook nog water op te zuigen en werd dus steeds zwaarder), tot hij op gegeven moment zo moei was dat hij helemaal proestend op zn zijkant in het wat lag. Meteen een duikje genomen en me erg lullig gevoeld een tijdje. Gelukkig niets aan overgehouden behalve dat ik er wat van geleerd heb.

Wat is jullie domste actie met je hond?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Domste wat je met je hond hebt gedaan?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman 3 doggies

honden foto van corrie koopman

Het stomste war mij is over komen is dat ik Bowie bij een tuincentrum in een kar had gezet.Ik dacht dat vind hij wel leuk maar nee hij sprong er uit en ik gaf een gil en de mensen kijken natuurlijk en hij had gelukkig niets.Dat was eens maar nooit meer.Hij was toen ruim 5 maanden. :'(

honden page profiel ClaudiaClaudia 3 doggies

honden foto van Claudia

het stomste wat mij is overkomen is dat ikdemon bijna ben kwijtgeraakt afgelopen zondag. hij lag in het kanaal en ik kon hem niet gevonden krijgen.. uiteindelijk hebben twee jongens hem uit het water getrokken

honden page profiel Dewi • Promise • DuukDewi • Promise • Duuk 3 doggies

honden foto van Dewi • Promise • Duuk

Laatst heb ik een keer gewandeld, nét voor het echte hete weer, toen het bewolkt maar erg benauwd was.
Door de bewolking en dat ik bijna de hele dag binnen gezeten had, had ik niet in de gaten hoe warm het werkelijk was. Dus de grote ronde ingezet en net iets over halverwege drong het pas echt tot me door hoe zwaar de honden het hadden. Omdraaien had geen zin, was net zo ver, geen telefoon en geen water bij me.. De honden liepen op hun laatste loodjes, vooral Duuk had het vreselijk zwaar.
:'( :'(
Zelden zo blij geweest toen we thuis waren.

honden page profiel YvonneYvonne 3 doggies

honden foto van Yvonne

Corrie,

Ik had hetzelfde, alleen toen Chica eruit sprong bungelde ze aan haar halsband aan de kar.
Ik schrok me rot en heb nu een instaptuigje. Mocht dit weer gebeuren, is er niks aan de hand :-D

honden page profiel ........goedgekeurde fokker 3 doggies

Ik ben wel eens vergeten ze eten te geven tijdens een dagje uit... Voelde me knap rot daarover, al hadden ze geeneens honger ;-)

honden page profiel Liesbeth/SkinnyLiesbeth/Skinny 3 doggies

honden foto van Liesbeth/Skinny

skinny los laten lopen,terwijl er 2 huskies een stuk voor ons los liepen.

leek goed te gaan,totdat 1 van de 2 op skinny af kwam lopen om te spelen
skinny is toen in blinde paniek naar het huis van mijn ouders gerend.heb haar een tijdje niet los durven laten lopen,heb nu kleine stukjes kaas bij me(gaat super)


ben de huskys nog niet weer tegengekomen

honden page profiel Eef en TjibbeEef en Tjibbe 3 doggies

honden foto van Eef en Tjibbe

Toen ik Tjibbe nog niet zo lang had kwam ik uit het bos en wilde naar de parkeerplaats lopen. Tjibbe liep los en rende opeens richting de weg. In een oogwenk stond hij op de stoep langs de weg, ver bij ons vandaan. M'n vriend wilde 'm gaan roepen, maar omdat Tjibbe daar niet direct op reageerde zei ik tegen m'n vriend 'kom, omdraaien en wegrennen, NU!'. Gelukkig had dat het gewenste effect en Tjibbe kwam hard achter ons aangerend.

Het vergeten aan te lijnen was m'n stomste fout, want één meter verder en hij stond op een drukke weg. Omdraaien en wegrennen was het beste dat ik ooit gedaan heb.

honden foto van Annelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en Kwint

Het domste wat ik ooit gedaan heb is een ranglager teef laten dekken terwijl de alfa op dat moment ook dekrijp was!! Mijn man vertrok met Yoshka naar de reu en ik stond een half uur later met Chiran , de alfa op de kliniek . Ze kreeg onmiddellijk een maagdilletatie Verwijding, voorloper van maagtorsie! Puur van opwinding en stress, dat we aan haar voorbij gingen!! De Kuvasz is nog een behoorlijk primitieve hond en rangorde is ontzettend belangrijk onder de leden van het roedel!! Maar zo belangrijk hadden wij ook niet gedacht!! :'(

honden page profiel BeverBever

honden foto van Bever

respect voor iedereen die zijn fouten toe aan het geven is!

Takkie heeft ook wel eens een uur of 3-4 per ongeluk opgesloten gezeten in de badkamer. DOH

honden page profiel Gerdine van der LindenGerdine van der Linden 3 doggies

honden foto van Gerdine van der Linden

Ik vergeet wel vaker kaily eten te geven, komt omdat zij amper eet dus ze zeurt er ook niet over..

Maar ja toch wel een beetje dom O-)

En de verkeerde opvoeding geven was het domste wat ik gedaan heb, want hierdoor ging het van kwaad tot erger en toen zij mij eindelijk in me donder beet begreep ik dat ik fout bezig was.

Gelukkig met positieve opvoeding is het een geweldige hond geworden.. :-D

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Ik heb met Freya, onze eerste gezinshond, haar wel eens een muurtje op laten lopen, dat verder op 3 meter hoog was. Ik dacht, ze loopt op dat muurtje het hoekje wel om en komt dan op de trap uit. Nee dus. Ze sprong dat eind naar beneden. Gelukkig niets aan over gehouden.

Chico heb ik eens een schop(je) met de wreef van mijn voet op zijn dij/billen verkocht nadat hij overgestoken was en tégen de zijkant van een auto gelopen was. Ik was blij dat hij niets mankeerde, maar zo zo kwaad dat hij me zo had laten schrikken. Zelfs toen nog genoeg bij zinnen om mijn voet zo te draaien dat er geen schade kon ontstaan, maar toch. Stomme hond.

Eten ben ik ook wel eens vergeten, maar dat is misschien een keer per 2 jaar als mijn eigen ritme totaal anders is (wij vroeg of juist heel laat eten). De waterbak bijvullen vergeet ik vaker, maar aangezien ik vaste check momenten heb ingebouwd is dat meestal maar voor een uurtje zonder water.

honden page profiel Anita.Langen.Anita.Langen. 3 doggies

honden foto van Anita.Langen.

Het domste wat ik ooit gedaan heb is Cismo toen hij net hier was dus 4 mndjes oud weg liep.
En zijn halsband was geknapt ik dus achter hem aan rennen.Hoe harder ik liep hoe leuker hij het vond.Nu ren ik zelf weg hihi en meneer komt.

honden page profiel Gerdine van der LindenGerdine van der Linden 3 doggies

honden foto van Gerdine van der Linden

Water vergeet ik ook wel eens, maar kaily geeft dit goed aan. Ze gaat er dan in likken en dan hoor ik dattie leeg is. :-D

honden page profiel Dobber!!!Dobber!!! 3 doggies

honden foto van Dobber!!!

Leuk topic!

Het domste wat ik ooit gedaan heb met Dobber... Pfff. Het zijn er zoveel... Ik denk dat het domste wel het inconsequent opvoeden in het begin was. Dobber mocht alles en als ze niet luisterde was het ook oke. Gelukkig hebben positieve training en veel lekkere hapjes dat heel goed verbeterd ;-).

Oh, en dat ik Dobber toen ze op haar hoogtepunt was, los heb laten lopen terwijl Rico aan de ketting zat... Het resultaat was 6 pups 9 weken later... Niet dat de pups het probleem waren hoor, maar ik had Dobber helemaal niet willen laten dekken en al helemaal niet door Rico. Maar ja, het zijn mooie pups met mooie karakters geworden.

En (de laatste voor nu ;-)), dat ik Dobber als pup zijnde los had laten lopen langs een drukke straat. Het was in de tijd van de paardedagen bij ons (heel spektakel: met paard en wagen door een parcour door drie dorpen verspreid en zo) en dus iedereen was hard aan het oefenen. En ook bij ons uit de buurt deden verschillende mensen mee dus we hoorden regelmatig paard en wagen langskomen. En toen langs die weg dus ook.

Nu had ik gehoopt dat Dobber als pupje van 5/6 maand wel bij me zou blijven (immers, het was een span Friese paarden met rammelende wagen die langs ons reed)... Maar nee hoor, mijn felle hondje moest natuurlijk weer spelen met die beesten!

Rent ze er zo op af en gaat blaffen en om de wagen heen rennen. Terwijl die beesten dus doordraven. Ze had zo onder de wagen kunnen komen... En ik was zo geschrokken dat ik toen ze eindelijk bij me kwam, ik haar een tik verkocht heb... Stom van me, ik weet het. Gelukkig is ze nu niet meer zo speels met paarden en kan ik haar eigenlijk altijd gewoon los laten lopen (tenzij er konijntjes in de buurt zijn dan he ;-)).

honden page profiel Evy & RomiEvy & Romi 3 doggies

honden foto van Evy & Romi

Bij chica niet gesocialiseerd, daar dragen we nog altijd de gevolgen van.
Water bijvullen zullen we niet snel vergeten want dan beginnen ze in hun bak te krabben of ze komen ermee aanlopen om te zeggen dat hij leeg is :-)

honden page profiel carlacarla 3 doggies

honden foto van carla

Ik vond het een keer heel stil in huis,m totdat ik me realiseerde dat mijn Bull nog bij de groenteboer lag,
er naar toe geraced, zat mevrouw gezellig aan met twee kleine jongetjes..inplaats ze nou haar mond opendeed toen ze me naar huis zag gaan...

honden page profiel SuuS & MaatjeSuuS & Maatje 3 doggies

honden foto van SuuS & Maatje

Ik ben bij mijn 1e hond Jaap, in de opvoeding als pupje met hele stomme dingen 'de mist' ingegaan. Ze rende op mij af en sprong tegen mij op ter begroeting en o wat vond ik dat lief...maar wat werd dat een nare begroeting dat ze eenmaal volwassen was. (neefjes en nichtjes waren daardoor best bang van haar.) Nu had ik mijn 1e hond ook niet laten steriliseren (ik was bang voor overgewicht)Helaas is ze overleden aan de uitzaaingen van een melkkliertumor, dat ze bijna 10 jr was. Hele stomme fouten dus van mijn kant, waar ik ook mij echt schuldig om kan voelen. Maar nu met mijn 2e hond Maatje mag ik het weer proberen, ze is 10 weken en ik negeer of corrigeer gespring en ze wordt natuurlijk na haar 1e loopsheid gesteriliseerd.
En ja mijn fouten waren stom maar ik had mezelf nog dommer gevoeld als ik niets met deze fouten had gedaan. Toch is fijn om te lezen dat meerdere baasjes 'niet perfect' zijn, ik ben niet alleen.

honden page profiel JapjesJapjes 3 doggies

honden foto van Japjes

hier huppelen ze vaak achter me aan doe ik de slaapkamer deur dicht..........en ja hoor zitten ze daar ze geven geen geluid zitten te wachten totdat ik de deur weer open doe

honden page profiel joelle en chicojoelle en chico 3 doggies

honden foto van joelle en chico

Ik ging met Chico naar het park. Het ging een hele tijd goed. Chico lekker met de andere hondjes spelen enzo.
Maar toen ik weer verder liep met hem, kwamen we bij een weggetje, met daarnaast een weiland met onder andere koeien en hazen. Chico liep al die tijd achter me.Wij liepen door, en opeens was ik Chico kwijt.
Ik keek om me heen maar zag hem nergens.
Maar toen in dat weiland zag ik hem...
Achter de hazen aan. ( gelukkig had hij er geen 1 te pakken) En ik daar schreeuwen langs die kant. Ik kon niet het weiland op, want er lag een sloot tussen.

10 minuten later werd hij moe en kon die hazen niet meer bij houden.
Toen zag hij dus ook koeien aan de andere kant van het weiland. Hij ging der na toe, en al die koeien gingen in een rondje om hem geen staan, en zaten heel dom te kijken naar Chico. Het ging allemaal nog goed totdat hij begon te blaffen. Al die koeien rennen, en Chico er achteraan natuurlijk... :'( . Ik belde toen mijn moeder en die kwam met de auto. We stonden te schreeuwen langs die kant. Maar toen deed me moeder de achterbak open. Chico zag dat en rende op ons af, sprong de sloot in, kwam er zijknat weer uit en sprong de achterbak in.

En wij natuurlijk heel blij dat we onze hond weer terug hadden.

HET DOMSTE EN STOMSTE WAT IK OOIT HEB MEEGEMAAKT MET CHICO!

honden page profiel  brigitte brigitte 3 doggies

honden foto van  brigitte

toen sputje pas bij ons was een oude pantoffel gegeven om mee te spelen.weet dat beestje veel het verschil tussen oude en nieuwe schoenen O-)

honden page profiel LewisLewis 3 doggies

honden foto van Lewis

hahaha... leuke verhalen!

Hier is Lewis te kort bij de schrikdraad gekomen.... het knetterde, en hij sprong twee meter de lucht in! Zielig :'( , en mijn schuld!

honden page profiel AngeliqueAngelique 3 doggies

honden foto van Angelique

Tja het domste wat ik gedaan heb. In het begin verkeerd opvoeden! Gelukkig heb ik geleerd en ben ik wijzer geworden en doen we het nu allemaal wel volgens de rangorde regen ;-)

honden page profiel ~*~ Jessica & Koda (~Diesel) ~*~~*~ Jessica & Koda (~Diesel) ~*~ 3 doggies

honden foto van ~*~ Jessica & Koda (~Diesel) ~*~

Het domste dat ik heb gehad, en dat was echt niet leuk :'( we waren aan het wandelen met de groep van onze puppycursus, alle pups lekker los..
We liepen al iets van 10 minuten, ik was lekker aan het babbelen en lette ff voor 2 minutjes niet op denk ik, en oppeens hoor ik een grauw.
Dus ik keek waar het vandaan kwam zag niks..
ging kijken waar Diesel was want die liep achter me dacht ik..
Was die dus oppeens weg :'( die grom die we hoorden had diesel dus bijna te grazen genomen (dat was de enigste hond die niet bij de cursus zat maar toch mee mocht omdat het gevraagd was het was ook al een oudere hond) en Diesel kon mij niet snel vind en was dus terug gerent waar we aankwamen bij de auto's en de weg. :'(
Ik in paniek straks was hij in een gat gevallen in het bos ofso, we waren dus met zn 4e terug gelopen om diesel te zoeken en alle anderen liepen lekker vrolijk door. :'(
Maarja gelukkig had iemand diesel kunnen vangen met een touw die in zijn auto lag.
Dus gelukkig kwam het goed maar me tdat soort dingen verlies ik Diesel nooit meer 1 sec, uit me beeld.

Maarja gelukkig was het toch goed afgelopen :-)

honden page profiel NikaNika 3 doggies

honden foto van Nika

Hahaha... grappige verhalen.
Het stomste is toch wel dat we Bas en Mini alle dagen druiven gaven als pup. Lekker gezond dachten we.
Tot mijn man in een boek over Chihuahua's ineens las dat druiven dodelijk kunnen zijn voor honden ivm met nierfalen :'(
Brrr... hebben wij geluk gehad.

honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. 3 doggies

honden foto van Mandy & Bram.

Waar ik spijt van heb is dat ik bij Bram als pup zijnde erg te porren was voor zijn zielige gepiep wanneer hij ´t ergens niet mee eens was, dat nu uitgegroeid is naar een fase waarin meneer als hij ´t anders in zijn hoofd heeft, een keeltje opzet. (Lees: pruttelen, knorren, piepen en brommen) Vervelend! En mijn schuld! Want blijkbaar werd dat piepen beloont..

Hier is het ook zeker een keer in de week het geval dat meneer achter me aan de gang inschiet als ik naar boven of naar de toilet ga. Dan kan hij uren op de gang lekker voor de ramen eendjes liggen kijken en hondjes zien wandelen.
Bram vind het prima, ik vind het zielig.. ;-)

honden page profiel BeverBever

honden foto van Bever

mooie verhalen!

meerrrrrrrrrrrr

honden page profiel GeorginaGeorgina 3 doggies

honden foto van Georgina

Heb je ff.... O-)

één van de stomme dingen die ik gedaan heb was Stef los laten op de hei.
daar waar eigenlijk honden niet los mogen, maar het was vroeg dus ik dacht dat het wel kon; kon hij tenminste even lekker rennen zonder dat ik bang hoefde te zijn voor een confrontatie met andere honden.

Meneer was nog geen 5 minuten los of ik zie een hertje... Hij zag 't beestje ook natuurlijk en foetsie was hij!
Hij ging de hele heide achter het hertje aan, die richting het bos ging.
En toen zag ik Stef niet meer want die was ook het bos in gegaan.
Gelukkig kwam hij na een paar minuten terug gesjokt. Kennelijk heeft het hertje Stef kwijt weten te raken tussen de bomen.
Ik helemaal blij dat Stef terug was (dacht echt even dat ik hem kwijt was) Nooit meer heb ik 'm daar los gelaten!

honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende

honden foto van YmY en de bende

Ik heb zoveel domme dingen dat ik gewoon even moet nadenken wat nou het aller aller domst was....

Dat ik loopse Noekie tussen de rest liet lopen en Zorro en Dobber toen vreselijk op de vuist gingen om haar.

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker

honden foto van Angela • Bodhi

Vis niet op tijd in de vriezer gedaan, waardoor hij een stuk van de tafel kon pikken en daarna heel ziek is geworden.... :'(

Bodhi losgelaten in de tuin van mijn ouders als kleine pup, terwijl ik mij niet realiseerde dat hij klein genoeg was om onder een van de hekken te kruipen. Bodhi kroop er onderdoor en ik dacht dat hij de straat op rende. Ik in paniek, maar meneertje kwam via de stoep vrolijk huppelend weer aangelopen aan de andere kant van het huis... Pfew, opluchting!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Domste wat je met je hond hebt gedaan?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: Vieze piemeltjes....
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^