HondenPage baasje Angelique

Over Angelique

honden foto van Angelique Hoi, ik  ben Angelique en het trotse baasje van onze hond Sem. Sem is een hele lieve hond met soms wel een eigen willetje. We hebben Sem overgenomen toen hij 11 weken oud was, van mensen die hem niet konden houden in verband met privé omstandigheden. Sem is dol op spelen met andere honden en rent graag achter zijn tennisbal aan. Hij houdt niet echt van alleen zijn want als we Sem loslaten en alleen laten wil hij nog wel eens gekke dingen doen als kussen slopen of plinten eten. Sem wordt 23 maart 1 jaar.

Update
Het is inmiddels 16 maart 2010. We zijn nu al weer drie weken begonnen met cursus. Sem en ik doen nu mee met de recreantencursus terwijl Sem en het baasje de VEG cursus volgen. Maar de recreantencursus vind Sem toch wel erg leuk. We beginnen steeds met een beetje behendigheid. En wie had gedacht dat onze Sem het zo leuk zou vinden om te springen en door de tunnels heen te gaan. Elke woensdagavond is het weer een feestje voor hem. Wat is het geweldig om te zien dat je hond zo geniet!
Na het lezen van het forum voeren we Sem nu een keer in de week bij met vlees. Sem vond het zo lekker ruiken dat hij voor het eerst op het aanrecht sprong, de ondeugd!
Daarnaast laten we Sem nu elke dag los. Hij heeft geen plint of kussen meer gesloopt. Wel wil hij nu steeds weer naar boven maar dat leren we hem wel weer af hihi. Al met al genieten we nog steeds van onze Sem.

Inmiddels is het al weer 30 mei 2010. Helaas de recreantencursus is al weer afgelopen is. Dit vinden wij heel erg jammer maar we zijn er alle twee weer bij volgende seizoen. Sem en het baasje moeten over twee weken examen doen voor de VEG curus, spannend hoor. Gelukkig vind Sem het heel erg leuk en doet hij het goed.
Inmiddels hebben we de bench helemaal opgeruimd. Sem ligt lekker in zijn mand en vermaakt zich prima. Wel valt het ons op dat hij rustiger wordt. Maar ja hij is nu ook al 1 een jaar en twee maanden oud. Sem blijft wel een echte schoothond en knuffelt graag. Ook wil hij het liefs de hele dag spelen tenzij hij ligt te snurken in zijn mand hihi.

Update.
Het is alweer 9 juli 2011. Sem is inmiddels 2 jaar en een stuk rustiger. Wel heeft hij de neiging om als een echte boxer dingen te slopen. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor gevonden. Het blijft een schat van een beest. Hij is dol op spelen, sociaal en kroelt graag met zijn baasjes. Maar als zijn achterbuurhondje in de buurt is,zijn we toch even niet zo interessant meer net zo als hij zijn benner senner vriendinnetje en sint bernard vriendinnetje of bob de boxer tegen komen.Het is een echte waterrat geworden, zodra aan het wandelen zijn en er is water in de buurt neemt hij een duik.Ook blijft het spelen met de bal leuk en een trekspelletje met de baasjes.

Update:
Hier weer een update. Sem wordt volgende maand alweer 3. Dat is wel te merken ook want hij is aanzienlijk rustiger geworden. Buiten kan hij nog heerlijk spelen en binnen ligt hij het liefste zo dicht mogelijk tegen ons aan op de bank. De sneeuw vind hij geweldig! Ook is hij zo lief voor puppy's! Grappig om te zien dat hij zo voorzichtig met ze is. Ik zou er zo de puppykriebels van krijgen hahaha

update 29-12-2013.
Sem is nog steeds een schat van een hond. Helaas heeft hij atrose waardoor hij niet meer zo wild mag zijn. Toch moet hij zijn energie kwijt dus minder rennen en meer wandelen. Hij mag inmiddels 38 kilo zijn maar t is en blijft een schoothond.

Updaten 2 mei 2014:
Sem blijft een lieve knuffel hond. Hij ligt graag bij het vrouwtje en baasje. De hond van de achterburen is nog altijd zijn grote vriend. Andere honden vind hij niet altijd even leuk maar dat komt omdat hij dan pijn heeft en het gevoel heeft ze niet aan te kunnen. Gelukkig kan je aan zijn houding gelijk zien dat hij er geen zin in heeft en lopen we gewoon Door. Kortom ik ben nog altijd een trots vrouwtje.

Krabbels aan Angelique

honden page profiel KevinKevin schreef om 19 april om 12:54
Hopelijk gaat het met Sem iets beter nu. Groetjes
honden page profiel LuciferLucifer schreef om 14 november om 15:06
Jeetje, tis dat de kleuren niet kloppen, maar zie hier gewoon me eigen hond. Wij hebben ook een am bull x Boxer en die lijkt sprekend op die van jou. Zal vanavond even wat recentere foto's posten.
honden page profiel annemarieannemarie schreef om 21 juli om 10:28
Hallo mooi hond heb je hoor ze lijken idd wel iets op elkaar, maar timo is tog echt een boxer maar heb zelf ook het gevoel dat er iets van een kruising in zit al vanaf dat we hem hebben gekocht speeld er in mij dat er iets niet heeft geklopt met de fokker. de jouwne lijkt wel iets te hebben van een stafford??
honden page profiel Leidy & RayoLeidy & Rayo schreef om 12 juli om 18:04
Wat een lieve krabbel van jou! Hoe gaat het ermee.. nog leuke honden verhalen met ze mee gemaakt? groetjes!
honden page profiel Sasch&de 2 idioten ^.^Sasch&de 2 idioten ^.^ schreef om 09 juli om 11:56
Wat een mooierd is Sem! Groetjes!
honden page profiel Melissa---Rocco&LadyMelissa---Rocco&Lady schreef om 14 april om 18:03
dankjewel die van jou mag er ok zeker zijn
honden page profiel BinkBink schreef om 14 april om 16:34
Ik zag een foto van Sem bij de fotowedstrijd. Grappig om te zien dat Bink en Sem bijna dezelfde tekening hebben :D Wel een kanjer is je hondje zeg! Groetjes!
honden page profiel Toos (en boxer Kiara)Toos (en boxer Kiara) schreef om 16 februari om 20:09
Wat een schattig koppie !
honden page profiel KevinKevin schreef om 07 januari om 15:27
Hoi Angelique, Ik heb het een vermoeden dat Sem en Dempsey geen stafford in zich hebben. Daar zijn ze volgens mij echt te groot voor. Laatst kwam ik iemand tegen met een Stafford-reu en die was stuk kleiner dan Dempsey... Blijft een mysterie :D Groeten en leuke foto's!
honden page profiel CarlaCarla schreef om 17 november om 21:31
Leuke hond heb je.
honden page profiel Mies en BoMies en Bo schreef om 11 november om 15:20
Wat een stoere hond zeg!!!! Bo is nu 7maanden en heel lief. We hebben cursus bij de boxerclub echt super leuk. Likkie van Bo voor Sem...
honden page profiel RVSRVS schreef om 10 november om 17:25
Sjakie is niet van mij maar van m'n schoonzus. Sjakie logeert hier nog al ééns en woont om de hoek. Leuk joh, twee van die hyper honden samen. Mooi beesie is Sem. Ik vind hem wel iets weg hebben van de hond van Kevin. (Hoewel die geloof ik wel heel erg groot aan het worden is)
honden page profiel Kim en Mika!!Kim en Mika!! schreef om 04 november om 19:32
Wat een schatje zeg!!
honden page profiel KevinKevin schreef om 18 oktober om 13:56
Hoi Angelique, Ik heb wat foto's online gezet van Dempsey. Hoe gaat het met Sem? Groeten
honden page profiel ShirlyShirly schreef om 07 september om 15:21
Hoi Angelique, Sem is echt mooi geworden, is hij ook zo enthausiast naar mensen en andere honden?? op springen en het liefst met iedere hond spelen? Groetjes shirly
honden page profiel JackJack schreef om 21 augustus om 17:48
Jedi word 23/08/2010 7 maanden hij weegt nu 30 kilo en is 53cm hoog groetjes en pootjes Jack & Jedi
honden page profiel JackJack schreef om 21 augustus om 01:10
Wat een leuk beestje zeg echt een ondeugend koppie. Veel succes ermee Groetjes en pootjes Jack & jedi
honden page profiel Trotsuh Eigenaar Van KyraTrotsuh Eigenaar Van Kyra schreef om 19 augustus om 21:20
Ja dat is indd heel bijzonder hoe Kyra met mijn dochtertje omgaat en andersom ook...zijn 2 hele speciale lieverds!!
honden page profiel Trotsuh Eigenaar Van KyraTrotsuh Eigenaar Van Kyra schreef om 19 augustus om 19:39
Kei mooie hond heb je zeg...!! Liefs van Linda en een poot van Kyra
honden page profiel Petra en de platsmoeltjesPetra en de platsmoeltjes schreef om 09 augustus om 22:21
Yep op de foto's een schatje, maar in het echt een dondersteen... Nee hoor hij is wel een lieffie, maar je hebt je handen vol aan hem. Maar jij hebt ook een flinke jongen als ik het zo even mag zeggen. en wat kijkt hij heerlijk uit zijn droppie-ogen
honden page profiel kimberleykimberley schreef om 09 augustus om 08:01
Nou fijn om te horen, dan heb je 2 pensions om uit te kiezen in de toekomst ;) Nou tussen bailey en Sem zal het wel goed gaan hoor ;) Ik woon alleen op een bovenwoning, dat was misschien wat krap ;) maar in nood zou het best kunnen hihi! Veel plezier die dag! liefs
honden page profiel Sandra de MolSandra de Mol schreef om 08 augustus om 19:53
Goed zo, gelukkig heb je er een goed gevoel over. Groetjes Sandra
honden page profiel bcbc schreef om 04 augustus om 21:59
hoi angelique wat een mooie hond heb jij zeg echt mooi en wat mooie foto's ook vind hem echt mooi ;-)
honden page profiel Sandra de MolSandra de Mol schreef om 02 augustus om 22:46
Laat je even weten hoe je het vond??
honden page profiel Sandra de MolSandra de Mol schreef om 01 augustus om 17:00
Hoi Hoi, En, ben je al wezen kijken in Kamerik?? Groetjes Sandra
honden page profiel KevinKevin schreef om 25 juli om 10:23
vraagje: Is die van jullie ook ontzettend ondeugend, want dan is het een familiekwaal. :-) maar ze zijn wel lief hè?! Groeten van ons
honden page profiel KevinKevin schreef om 24 juli om 15:21
Wow op die foto's lijken ze veel op elkaar. Ik heb paar foto's nog niet online, dan zie pas echt dat het broers zijn. Dempsey is misschien iets groter, maar verder zijn het duidelijk toch broertjes
honden page profiel schreef om 08 juli om 12:00
Heee! Klopt haha! Dezelfde kleur en tekening alleen niet hetzelfde ras maar erg grappig!
honden page profiel D + L en razzD + L en razz schreef om 06 juli om 23:30
nouw dt is idd jammer maar wel lollig:D
honden page profiel D + L en razzD + L en razz schreef om 06 juli om 19:45
wat een ondeugend koppiee zooo leuk haha, leuke fotos hoor :D
honden page profiel kimberleykimberley schreef om 02 juli om 22:54
Ja Bailey heeft ook veel last van de warmt! Ik wil volgende week een x naar vianen om te zwemmen, als hij zijn 12 weken enting gehad heeft! heb je daar gee blauw alg? Ik woon in de wijk het gras, bij de AH en de lidl!
honden page profiel kimberleykimberley schreef om 01 juli om 22:43
he! aj het gaat eigenlijk heel goed! op het alleen zijn na.. dat lukt nog helemaal niet :( Ik heb na morgen vakantie voor 5,5 week dus hoop dat ik het hem dan kan leren! Hoe is het bij jou? welke wijk woon jij?
honden page profiel KevinKevin schreef om 22 juni om 18:25
Hallo broertje van Dempsey, Alles goed? Ben erg benieuwd hoe je eruit ziet nu. Vast ook weer stukje groter geworden. Groeten van Dempsey en ons
honden page profiel kimberleykimberley schreef om 08 juni om 20:22
Ik heb net nog gebeld, maar vooor mij gaat het niet op. Ik krijg Bailey pas 23 juni, dan kan ik maar 2 lessen mee doen.. Dus dat is dan heel jammer :(
honden page profiel kimberleykimberley schreef om 08 juni om 20:03
He Nee nog geen contact gehad, ga ik morgend doen.. Maar ja als hij de 17e begint dan kan het al niet omdat Bailey pas de 23e komt! groetjes
honden page profiel kimberleykimberley schreef om 04 juni om 22:02
Ooo de pubertijd ja haha.. Die komt er voor mij ook nog aan! OO ja? gaat die wel door? Dan ga ik gelijk contact zoeken! dankje
honden page profiel kimberleykimberley schreef om 01 juni om 22:38
Hoi! Ja het is nog onduidelijk of de trouwe viervoeter het wel of niet gaat doen, dus het is een beetje vervelend dat ik geen zekerheid heb :) Maar ja, dan ga ik bij een vrouw in zeist, voor de puppy cursus. Kan altijd nog overstappen naar de viervoeter, na de zomer! Hoe gaat het met jullie mooie hond?
honden page profiel Kim en Laika!Kim en Laika! schreef om 28 mei om 15:06
dankjewel:D Sem jij hebt het bij je baasjes vast heel goed getroffen! En wat een mooie hond ben je zeg!
honden page profiel kimberleykimberley schreef om 22 maart om 16:26
Ja toevallig ook uit Houten leuk he ;) Ja in julli inderdaad! o ga ik daar even kijken! dankje!
honden page profiel kimberleykimberley schreef om 20 maart om 20:51
he hallo! Wat een mooie hond! en ik zie dat je uit houten komt! Ik ook :) toevallig! Waar doe jij cursus? Ik krijg in juli mijn pup en zit nu te kijken voor een honden school! Groetje, kimberley
honden page profiel KevinKevin schreef om 03 maart om 00:01
Hele leuke foto's van Sem. Mooi om te zien dat ze zoveel op elkaar lijken op veel foto's. Ik zie ook dezelfde eigenschappen. Als ik op de grond zit, probeert Dempsey altijd op schoot te komen. Ook knaagt Dempsey altijd aan mijn oor hahaha. Hoop dat jullie net zo veel plezier hebben met hem, ik weet bijna 100% zeker dat jullie dat ook doen als ik de foto's zie. Vraagje: Moet jij ook vaak Sem z'n oogjes schoonmaken? Groeten!
honden page profiel KevinKevin schreef om 02 maart om 19:11
Heej Angelique, Die foto's overtuigen ons echt dat Sem en Dempsey broertjes zijn. Geweldig om te zien. Veel plezier met Sem, dat zal vast lukken! Groeten
honden page profiel janneke willemsjanneke willems schreef om 25 februari om 20:29
Jij hebt ook een geweldige hond

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Angelique heeft 687 ontvangen.

Berichten en online status
Angelique was voor het laatst online 8 jaar, 9 maanden, 18 uur, 10 minuten, 20 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^