Negatieve reactie

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel juljul

honden foto van jul

Thank you all! voor de mooie woorden en advisien. Ik richt mij ook nou volledig op chico en her opvoeding gaat fantastisch ook met de kids is ze wanzinig good met, dus eerlijk gezegt mag ik niet meer klagen.jannette, jou verhaal wil ik juist voorkomen: twijfelen en angst kweken. wij gaan gewoon lekker genieten van ons puppy. Phreny wat betreft hapen voor het spelen dat deed ze nog vrij wel tot vier dagen geleden ik ben het nou aan het afleren, het blijft moelijk omdat zij mag bij mensen gewoon aan de duim of vinger bijten maar dan zeg ik wel NEE dat mat ze niet maar de één vind dat het mag met her puppy tandjes maar ik vind het van niet hoe eerder ze dat afleert hoe beter vind ik. ik gaa her over twee weken inschrijven voor een puppy cursus dus geen twijfel maar gewoon doen het komt wel good! bedankt allen. :-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Negatieve reactie " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel hondenvriendjehondenvriendje

honden foto van hondenvriendje

zon lief snoetje
:-) ze zullen niet nagedacht hebben

honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda 3 doggies

honden foto van Mirjam en Curly Koda

Om je te troosten. Wij hebben een koningspoedel dan hoor je ook nogal eens ieuw een poedel. Of eerst is het een mooie hond en als ze horen dat het een poedel is zie je de twijfel op hun gezicht "heb ik nu net echt gezegd dat ik die hond mooi vond".
Ik vind een amstaff een kei mooie hond en de meeste valse honden worden zo niet geboren maar door hun baasje zo gemaakt.
Dus gewoon je ene oor in en je andere oor uit laten gaan en verder niets van die opmerkingen aantrekken.

honden page profiel ladylady 2 doggies

honden foto van lady

het is jammer dat er zo word gedacht maar het komt meestal door de verkeerde opvoeding O-)

tegenwoordig zijn er veel jonge mensen die zo'n hond kopen om stoer te doen en er dus wel een gevaarlijk beest van maken die het leuk vinden dat hun hond aggresief doet :'(

maar als je je hond net als elke andere hond opvoed met liefde en conceqent heid kan er niks mis gaan en moet het een prima gezinshond worden :-D

geniet er lekker van :-D

x wendy

en laat ze maar praten over hun voor oordelen jij weet beter ;-)

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 2 doggies

honden foto van Dobry

Ik neem aan dat jij met bepaalde redenen voor dit ras gekozen hebt? Dan weet jij wel beter toch? Ik zou er gewoon bovenstaan en anderen lekker laten kletsen.

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 2 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Ik denk dat iedereen met een grote hond wel eens te horen krijgt van "die zijn/worden wel groot hè?". Ik denk dat veel mensen grote honden intimiderend vinden en zich niet kunnen voorstellen dat wij dat leuk vinden.

honden page profiel BaukjeBaukje 3 doggies

honden foto van Baukje

Zoals al veel wordt gezegd, met de juiste opvoeding wordt het je allerbeste maatje. Zoals bij elk ras. Niet onzeker worden over wat andere mensen zeggen hoor...
Heb wel een beetje hetzelfde gehad, toen ik de mijne net had. Maar (bijna) iedereen die vooroordelen over het ras had, die zijn helemaal verliefd geworden toen ze mijn hond leerde kennen. En de rest heeft lekker pech gehad!

Shifu (Gast)

Heb niet alle reaktie´s gelezen, maar zal mijn mening geven, als ik ´s avonds op de bank parkeer en de tv op animal planet zet, wat zie ik dan, hoe hele vecht schuren leeg worden gehaald, hoe vechthonden inbeslag worden genomen, hoe de koppen eruit zien, de wonden de littekens enz enz.
En wat voor honden worden er dan in beslag genomen, dit zijn geen chihauhau´s of shih tzu´s of windhonden, nee dit zijn pitbull´s staffords, enz enz, vervolgens word er gezegd, tja deze honden zijn te agressief en worden afgemaakt, die eene hond die lief is word herplaatst, je zit dan een stukje later dat hij in een leuk gezin is herplaatst en dat dit helemaal goed gaat.

Nu heb ik al jaren honden en de nodige honden meegemaakt, maar nu kijkt een leek gezellig met het gezin naar animal planet en ziet dat, die zien de wonden, bloed en dergelijke en die honden, ze zijn zo in shock en zo aan het discusseren en aan het vertellen hoe gevaarlijk die honden zijn dat ze niet het laatste stukje meekrijgen.
En heel raar negatieve dingen worden sneller onthouden dan positieve dingen, dus dat er een hond heel lief is en word herplaatst, dat boeid niet, maar al dat bloed, die oor eraf gescheurd dat is facinerend en word meteen onthouden.

En wat krijg je dan, ze gaan naar het werk, heb je gister dat programma gezien, ja erg he, pfff wat een agressieve honden, maar er word niet meer over die eene gepraat alleen over dat vechten en bloed en wonden.

Dit ras heeft nu eenmaal de stempel gekregen en de media werkt er goed aan mee, smeer dik uit hoe erg het allemaal is, zoom flink in op de wonden en wat er allemaal kan gebeuren, maar de goede dingen zie je niet.
Tuurlijk zijn er goede honden, maar waarom een stafford goed in beeld zetten als de donkere kant veel meer kijkers of lezers trekt.


Sta boven de reaktie´s, en anders reageer je maar gewoon u kijkt zeker maar halve programma´s.

honden page profiel SannieSannie 3 doggies

honden foto van Sannie

Gewoon goed opvoeden en laat de mensen maar praten! Ik weet dat het soms pijn doet, maar daar moet je boven staan.

Tegen mij zeggen ze soms dat ik Oscar, mijn rolstoel-hond, maar beter kan laten afmaken omdat hij niet kan lopen. Is hij veel te blij voor!

honden page profiel ashaasha

honden foto van asha

over rare geacties gesproken ik was vandaag in het park ik kom daar zelden omdat er een grote jacht hond loopt met een dronke baasje en als hij tyson ziet dan kan zijn baasje hem niet houden. nou ja een paar keer rare taferelen mee gehad dus ik ontwijk dat park meestal maar ja ik had niet zo veel tijd dus ik moest wel. in iedergeval ik was daar en had tyson op een 8 meter lijn gewoon voor de zeker heid en ik wil geen boete. nou elk persoon met een klein hondje liep weg of bleef staan terwijl ik netjes tyson op zit steeds zette. op een gegevende moment kwam er een jongetje met een hondje hij bleef staan dus ik kom maar hoor tyson doet niks en het hondje helemaal niet bank proberen om met tyson te spelen. nou tyson heel lief maar had niet zo een zin om te spelen maar toen kwam er een andere man die ging helemaal op het gras veld lopen om niet in buurt van tyson te komen dus ik roepen u kunt gewoon langs lopen hoor hij doet niks nou echt niet dat hij dat deed hij keek me aan of ik een buiten aardse wezen was nou ja als zij zich daar mee lekker voelen hahahahaha

honden page profiel KarienKarien

honden foto van Karien

Tsja, ik heb het zelfs met Boyk: groot, zwart, een herder. Ik weet niet waarom, maar de meeste mensen vinden 'm toh wel spannend. Krijg er wel opmerkingen over en soms zie je mensen idd een andere route nemen. Moet zeggen dat me dat wel eens irriteert, maar ik probeer het ook maar angs me heen te laten gaan...

honden page profiel Patricia<3TM Patricia<3TM

honden foto van Patricia<3TM

Tja mensen met vooroordelen...die blijf je houden...allemaal ontstaan uit onwetendheid!
Wij hebben er ook wel eens mee te maken....omdat die van ons behoorlijk groot zijn komt het regelmatig voor dat mensen met een boog om ons heenlopen...terwijl ze zooo ontzettend lief zijn voor mens én dier! Of als mensen vragen wat voor een soort 't zijn en we zeggen dat het Tibetaanse "MASTIFFS" zijn...zie je ze nogal eens bedenkelijk kijken bij de naam "Mastiff"...ook al een verkeerd beeld dus!
Als we slechts zeggen dat het 'Tibetanen' zijn of Tibetaanse knuffelberen ;-) dan wordt het ineens boeiend :-D ! hahahaha...kan er eigenlijk alleen maar om lachen :-)

honden page profiel mariel,Jimmy,Kyra&Jyllmariel,Jimmy,Kyra&Jyll

honden foto van mariel,Jimmy,Kyra&Jyll

gewoon lekker in en uit laten gaan,jullie weten beter en jullie zijn diegene die de hond meoten opvoeden..ras is echt geen garantie dat het beestje vals of lief is hoor
er zijn ook retrievers die zo vals zijn als depest,ligt allemaal aan de baas en opvoeding...

ik heb hetzelfde met mijn rottweiler pup....mensen steken nu al over naar de andere kant van de straat ik zeg dan gewoon altijd"" je hoeft niet op te passen hoor,ze heeft namelijk net al gegeten"whahahah

honden page profiel Linda----JasonLinda----Jason

honden foto van Linda----Jason

ik vind het ook erg jammer dat ze deze slechte stempel hebben, mijn amstaff is erg gewild in de buurt iedereen is dol op hem en hij dol op iedereen ;-) echt een knuffel kont. pas geleden met een kindje gespeeld ging ook super goed hij bleef maar kwispelen wat ze ook deed :-D helemaal dol op mijn Jason

honden page profiel ACABACAB

honden foto van ACAB

Die reacties zal ik dalijk ook wel krijgen,maar ik heb der mooi schijt aan.
Gast waar ik vaak mee meeliep die heeft 2 pitbulls,en als ze die zien dan tillen ze der hondje op en lopen snel door echt belachelijk,maar mensen hebben nu eenmaal heel snel vooroordelen gewoon negeren ;-)

honden page profiel •• Ellun en Evi  •••• Ellun en Evi ••

honden foto van •• Ellun en Evi  ••

Ja bekend hoor, die reacties...
Ik kreeg ook wel te horen: 'een rottweiler? Dan hoef je niet meer aan kinderen te beginnen'... En dat soort opmerkingen! En idd ook de opmerking: 'hij moest zo klein blijven' (helaas issie ook niet zo groot geworden... maar daarom niet minder lief!)
En ook de opmerking: 'Wat is dat voor soort? Dat is een rottweiler.. oh als ie zo blijft issie wel leuk, maar hij moet niet groter worden' Of DAT er iets aan veranderd!
De moeder van m'n vriend was eerst ook wel terughoudend, maar heb haar veel verteld en een boekje over de rottweiler meegegeven en ze vind het nu echt een hele lieverd! Dat had ze (volgens mij) niet verwacht! En zij krijgt ook reacties als ze over onze honden verteld... 'een rottweiler, nou daar heb ik het niet zo op..'

Tsja, onwetendheid van mensen... Jammer...

honden page profiel sorayasoraya

honden foto van soraya

Ik lees nog altijd dit soort topics met veel verbazing...Dat er nog mensen zijn die zo reageren op een bepaald ras.

Ik heb dat vooroordeel hélémaal niet,en kan het ook niet plaatsen.

Elke hond kan bijten,want dat is nou eenmaal een communicatie middel van de hond als alle vorige signalen genegeerd worden.Of als de hond te vroeg uit het nest wordt gehaald of een hele trieste opvoeding heeft gehad.En dan nog zou ik een hond vertrouwen(de hond meer dan de baas erachter),want een hond die "verkeerd" reageerd is dat zo aangeleerd,door bijvoorbeeld altijd de signalen te negeren enz.Let je wel op de hondse signalen dan kan er vrij weinig mis gaan.

Geniet lekker van je mooie meisje,

Groetjes Soraya&Mila.

honden page profiel MireillevdwMireillevdwspeciaal aangestelde fokker

honden foto van Mireillevdw

Tja, dit ras is nu eenmaal vaak negatief in het nieuws helaas. Ze komen helaas ook te vaak bij 'mensen' terecht met verkeerde bedoelingen met allemaal nare gevolgen van dien. En hier moeten de serieuze liefhebbers van het ras voor boeten.
Doordat mensen vaak alleen maar de negatieve dingen onthouden, krijg je dit soort situaties.
Naar mijn weten, zijn deze honden juist super met mensen en juist voornamelijk met kids. Alleen honden (vaak van dezelfde sexe) kunnen problemen geven, maar dat hoeft ook lang niet altijd het geval te zijn, hoor. ;-)

Laat je niet gek maken door de reacties! ;-)
Ik (met onze Oudduitse herder) krijg ook regelmatig angstige blikken toegeworpen, of mensen steken zelfs de straat over als ze ons van de verte zien.
Maar je went er snel genoeg aan en er zijn ook zat mensen die helemaal weg zijn van Haakon. :-D


Probeer je gewoon zoveel mogelijk te focussen op de opvoeding en op de positieve reacties. ;-)

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Mensen gaan heel vaak, zo niet altijd af, op wat
men vertelt over een bepaald soort hond.
Dat is meestal dat deze honden agressief zijn.
Dat is grote onzin.
Zo zijn jacks uitvallers aan de lijn, bijters,
zo zijn rotweilers en pitbullachtigen altijd agressief
en meer van die oneerlijke zaken.
Mijn Luca die vorige week gestorven is, is een tijd
geleden bijna doodgebeten door een pitbullachtige.
De hond was de dupe van zijn baas.
Deed precies hoe de baas het van hem verwachtte.
De hond doet wat de baas wil en als beloning krijgt
hij een spuitje, de baas een berisping.
Ik heb mijn Luca geleerd, weer vertrouwen te krijgen,
ook in pitbullachtigen en mijn Romeo heeft dat als
vanzelf, vertrouwen.
Ik denk niet dat u veel kunt doen, aan het imago
dat deze honden hebben,
Dat is heel oneerlijk.
De incidenten halen altijd de media en daar baseren mensen hun mening op. Helaas.

honden page profiel **

honden foto van *

Daar moet je gewoon boven staan. Jij bent verliefd op het ras.En een ander hoeft daar niks over te zeggen.Want ieder mens zoekt wat bij hem/haar past.

Ik zou zeggen,geniet lekker van je hondje. En laat de mensen lekker kletsen joh. Zulke betweters of die het ras afkraken,zijn de aandacht niet waard. Zulke mensen moet je gewoon negeren. ;-)

honden page profiel *marieke&bento**marieke&bento*

honden foto van *marieke&bento*

ik ken het ook en vind het heel erg jammer..
ik krijg ook vaak negatieve reacties..
heb me wel kapot gelachen want ze kwamen van mijn buurvrouw.. die heeft twee teckels waarvan er een niet is gecastreerd en totaal niet met andere honden kan.. (wat ze ook weet dus sowieso stom dat dit gebeurde..)
de ander wel en die speelde met bento.. ze lette even niet op de andere en die pakte bento.. ( snee in zn lip helemaal door..) bento deed helemaal niks.. hij piepte als een gek.. maar deed niks agressiefs..
wie heeft hier nu een valse hond.. ze heeft het geweten haha..
en natuurlijk loop ik haar nog vaak tegen het lijf.. ik was een beetje ongerust dat bento nu wel minder vriendelijk zou zijn.. maar de hummel was het zo onderhand alweer vergeten en wou lekker spelen.. terwijl de tekkel weer als een dolle tekeer ging..
ik hoop dat mn knul zo blijft doen.. wat ik natuurlijk niet kan zeggen..
maar hij doet het echt geweldig goed met andere honden.. O-)

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman

honden foto van corrie koopman

Mensen hebben altijd vooroordeel maar niet alleen met de A.Stafford.Wij hadden Jack Russels en er werdt ook wel gezegd ik vind het een te felle hond.Nu we hebben er 4 gehad en super leuke honden geweest.Ze zeggen ook altijd honden worden niet vals geboren maar gemaaakt.Het maar hoe je met de hond omgaat.

honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram.

honden foto van Mandy & Bram.

Als je je hond goed opvoed hoef je geen probleem te hebben.

Ik lag als baby tussen 2 grote rottweilers in.
Mijn bescherm-engeltjes. Ze hebben 't nooit in hun kop gekregen mij of andere kinderen pijn te doen.
Ze waren zelfs zo lief dat als ik plots om hun hals hing om te knuffelen ze als schrikreactie een lik over m'n snoet gaven!

honden page profiel jannettejannette

honden foto van jannette

hoi jul,
gelukkig gaat het nú héél goed tussen mij en indy,
de rollen zijn omgedraaid,omdat ik véél meer zelfvertrouwen heb, en nu boven hem sta!

nu geniet ik al een paar maanden met volle teugen van mijn doerakje ;-)

honden page profiel oukjeoukjespeciaal aangestelde fokker

honden foto van oukje

Mijn honden worden ook regelmatig uitgescholden voor worst op pootjes, kachelpijpen, herniahondjes enz. Ze vragen ook kan ik ze aaien, bijten ze niet? En dan heb ik gewoon teckels. O-) Gewoon bovenstaan en er niet naar luisteren. Maar ik moet wel eerlijk zijn als ik een pitbulachtige hond in het bos tegen kom en die zit niet vast aan de lijn dan draai ik met toch wel om en loop de andere kant op.

honden page profiel Trotsuh Eigenaar Van KyraTrotsuh Eigenaar Van Kyra

honden foto van Trotsuh Eigenaar Van Kyra

Zo jammer van al die negatievie onzin,Ik heb me buik dr vol van heb al meer dan 12 jaar staffords en ik hoor t dagelijks al die shit en ik heb dr geen woorden meer voor,vroeger ging ik dr zwaar tegen in,want t doet me gewoon pijn,ze beledigen wel even jou hond,waar jij wel van houd,maar door de jaren heen word je wel wijzer en weet IK (en gelukkig vele meerdere met mij)weet wel beter...
Tis maar net hoe je voor je hond bent en hoe je er mee omgaat...& net zoals ik mijn dochter lief heb zo lief heb ik mijn Kyra dus ook...

BEHANDEL JE DOGGIE MET HEEL VEEL LIEFDE EN RESPECT EN KIJK EENS WAT JE ER VOOR TERUG KRIJGT....!!

honden foto van Waka, Robi, Joy, Abby en het vrouwtje

ik vind het inderdaad ook jammer dat mensen zoveel vooroordelen hebben. alle staffords die ik tot nu toe ben tegengekomen zijn echte blijhoofden ;-) knuffelen en spelen, lekker druk doen! maar ben inderdaad geen agressieve staffords tegengekomen. ben ook een keer zo'n hond tegen gekomen met zo'n vreemde kop, waarvan de bovenkant net een halve ovaal is, ben de naam van het ras ff kwijt, en die mensen waren zo blij dat hun hond met mijn dames mocht spelen, want de meeste mensen wilden hun hond niet met die hond laten spelen. was een kei lief beest trouwens, en mijn twee dames kunnen best lomp zijn samen, maar hij vond het allemaal best.

honden page profiel Trotsuh Eigenaar Van KyraTrotsuh Eigenaar Van Kyra

honden foto van Trotsuh Eigenaar Van Kyra

je bedoelt een BULLTERRIER.. ;-)

honden page profiel AngeliqueAngelique

honden foto van Angelique

Ja het is echt jammer die vooroordelen. Ben bang dat ze nooit weggaan.
Als we met Sem gaan lopen is iedereen weg van hem en mogen alle hondjes met hem spelen. Dan zeggen ze "het is een boxer hé" dan zeg ik altijd ja een boxer kruising met een Am.Staf. Wat raar dat mensen er na altijd heel snel weg lopen.
Tja een hond wordt zoals jij ze opvoedt. En de incidenten die plaats vinden, zijn meestal te wijten aan de baas.

Poot Sem

honden page profiel FionaFiona

honden foto van Fiona

Ik wilde net zeggen wat voor een schatje dat chico was,.. ik wist wel dat er wat vooroordelen waren over rassen maar heb er nooit echt over nagedacht, voor mij zijn bijna alle rassen mooi/lief maar het ligt helemaal aan de opvoeding van de baas....Ik vind bulldogjes persoonlijk minder mooi en denk ook dat ze mijn type niet zijn maar american staffords vond ik altijd wel wat specialer en ik vond het een van de weinigen die ik van dat type ras leuk vond. Echt jammer dat er zo word gereageerd..De media weet soms precies niet wat doen..Waarom laten ze hondenliefhebbers niet met rust. Je kan toch evengoed zeggen dat een jongen van 16 met piercings /sigaretten etc. gevaarlijk is en dat hij je zou kunnen doodsteken..Natuurlijk zijn er rassen die iets gevaarlijker kunnen zijn maar uiteindelijk hangt alles af van 1 persoon--> de baas. Als je je hond liefdevol maar consequent opvoed en als je zeker bent van jezelf zouden mensen eens kunnen zien hoe geliefd dit ras wel kan zijn!!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Negatieve reactie " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 4 123 4
Volgende forumvraag: update :-) Zzoef en Lorenzo
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^