nog meer staffords liefhebbers?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel cindycindy

honden foto van cindy

@ noon waarom moet die dan herplaats worden?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "nog meer staffords liefhebbers?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Remco/Dionne; Boy/ChikaRemco/Dionne; Boy/Chika 3 doggies

honden foto van Remco/Dionne; Boy/Chika

Wij hebben ook een Am stafford, Chika die 15 sept 2 wordt. Wij hebben ook een mechelaar van 5 maar remco wilde er een nog stoerdere hond bij haha, dus goed in het ras verdiept en de knoop doorgehakt. Valt mij erg op dat het ras helemaal niet zo is zoals het altijd maar gezegd is, wat ik hier lees en ook zie bij Chika is dat ze erg lief en loyaal zijn. Een grote tik eigenwijsheid zit er vooral bij Chika nog erg in maar dat hoort erbij. Ze is erg lief en speels en erg voorzichtig met alles en iedereen. Het is maar net hoe je er als baas zijnde mee omgaat, zelfs een poedel kan nog een mens aanvallen.

Kortom ik ben erg trots om naar een Mechelaar eigenaar ook een am staff eigenaar te mogen zijn

honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea 3 doggies

honden foto van Hannie met Beer en Chelsea

Ik heb laatst voor 1.5 week een amstaff logétje gehad (teefje van 7 maanden).
Heel leuk, maar wel echt totaaaaaal anders als een rottie.

Ze is echt super aanhankelijk, ik kon nergens alleen naartoe haha O-) En ze barst van de energie, zelfs als je super lang met dr gewandelt had. Ze had 't niet zo op de intelligentie speeltjes maar een tennisbal had ze binnen no-time kapot :-D En botjes waar Beer een uur over doet die had ze ook binnen 3 minuten op :-)

Wat ik wel janmmer vond is dat wanneer Beer en Guinness samen aan 't spelen waren, Beer op een gegeven moment aangaf dat hij geen zin meer had. Maar zij ging gewoon door, ze bleef maar aan zn oren hangen en ik heb dr toen echt even weg moeten halen :-p

Ohja en ze springt overal tegen op :-p, maar haar baasje die vind 't ook gewoon goed dat ze tegen alles en iedereen opspringt. :-)

honden page profiel marijkemarijke 3 doggies

honden foto van marijke

@ Remco/Dionne; Boy/Chika: dan kan jij wel begrijpen hoe trots ik wel ben op mijn beestjes... ik heb een kruising mechelaar-stafford en een echte stafford :p

PATRICK (Gast)

wij hebben een amstaff teefje van
5 maand en ze is behoorlijk aan het puberen
denken we soms luisterd ze helemaal niet haha
maar verder een zeer lieve en aanhankelijke hond
alleen zijn veel mensen bang voor haar en lopen er met een boog omheen haha

honden page profiel Anne met Ike en JackoAnne met Ike en Jacko 3 doggies

honden foto van Anne met Ike en Jacko

@Hannie: haha :-D die beschrijving die je geeft! Een echte staff!!! Je hebt er je handen aan vol! Gelukkig voor jou en Beer was het maar tijdelijk ;-)

Wendy (Gast)

Beste,

Mijn vriend heeft een Stafford en heeft hier veel problemen mee. Hij bijt namelijk heel vaak dingen kapot en de laatste week zie je hem veranderen. Hij is super actief en heeft de hele tijd aandacht nodig. Wanneer je geen aandacht geeft bijt hij in je ellboog. Hij bijt niet door maar vroegen deer hij dit niet. Wij zijn echt hopeloos op zoek naar een oplossing. Deze hond zit vaak een hele dag buiten en nog weet hij emt zichzelf geen blijf.
We hebben al een gedragstherapeut laten komen maar dit ook zonder succes.

Ik hoop dat er snel een oplossing komt want anders zullen we genoodzaakt zijn om de hond weg te doen met heel veel pijn in het hart!

honden page profiel nouschka & Devilnouschka & Devil 3 doggies

honden foto van nouschka & Devil

wij hebben er 2 zou voor geen goud ze kwijt willen
groetjes nouschka en patrick een lebber voor tara van devil en spike

honden page profiel ericaerica 3 doggies

honden foto van erica

wij hebben een engelse stafford, een reutje, booster van 14 maanden. hiervoor had ik in amerikaanse stafford, een teefje, kaylee en die is 14 jaar geworden. booster is een heerlijk ventje, eigenwijs, lief, heel speels en een o zo grote knuffelkont. kaylee was ook een hele lieve aanhankelijke schat. vorig jaar moest ik afscheid nemen van haar met heel veel verdriet. ze bleek een tumor te hebben. booster hebben we bij mensen weggehaald. staffords hebben zo`n mooi en lief karakter :-D

honden page profiel Uma & JokerUma & Joker 3 doggies

honden foto van Uma & Joker

Ik vind de Amstaff hett mooiste kortharige hondenras :-)
Misschien komt er hier ooit wel een Staffje

honden page profiel DaveDave 3 doggies

honden foto van Dave

:-D :-D :-D en hier nog 1 (H)

honden page profiel Stefanie & ChelseaStefanie & Chelsea 3 doggies

honden foto van Stefanie & Chelsea

http://www.hondenpage.com/club/69/de-trotse-eigenaar.php

O-) O-) O-)

honden page profiel DorrieDorrie 3 doggies

honden foto van Dorrie

hier ook een liefhebber. de mijne heet Mobius.
Super adhd :-D .Alleen een grote gebruiksaanwijzing.

honden page profiel Xiomara Xiomara 3 doggies

honden foto van Xiomara

Ik heb zelf 2 staffords, een engelse en een Amerikaan. En ze zijn beide super!

honden page profiel *Boots*Rip* *Boots*Rip* 3 doggies

honden foto van *Boots*Rip*

ik ook O-)

honden page profiel ChaosChaos 3 doggies

honden foto van Chaos

ik hou ook van stafford's

maar de amerikaanse bulldog komt bij mij op 1 O-)
ze zijn oo zo lekker speels die stafford's en vindt zelf mooiste hond kwa uiterlijk, bulldog nummer 1 innerlijk hhaha lekker vewarend he O-)

honden page profiel annemarieannemarie 3 doggies

honden foto van annemarie

hallo,

ik heb een amerikaanse stafford pup van 17 weken genaamd vito echt een top hond voor kinderen snap niet dat mensen deze geweldige honden in het kwade daglicht kunnen zetten :-)

honden page profiel Kelvin, Monique en Kira & MilaKelvin, Monique en Kira & Mila 3 doggies

honden foto van Kelvin, Monique en Kira & Mila

voordat ik zelf een had, kende ik eigenlijk alleen maar lieve staffords waardoor ik eigenlijk alle verhalen over het ras al in twijvel trok, maar sinds ik er zelf een heb, ben ik er gewoon van overtuigt.

Ik heb een Stafford en een Beagle en bijde zijn het puberende donderstenen, maar ze zijn gewoon aan elkaar gewaagt ondanks Mila ondertussen letterlijk 2x zo groot is als Kira.
OF het nu om kattekwaad gaat, ondeugendheid, stoeien , luisteren wat dan ook, ze zijn bijde even braaft/ondeugendt zoals een hond op hun leeftijd behoren te zijn.

Enige vervelende van een stafford vindt ik toch wel, dat ze denken dat ze schoothondjes zijn ;-)
Mila ziet Kira op schoot liggen, en denk dat ook te kunnen, en snapt nog steeds niet dat ze daar toch net iets te groot en te zwaar voor is ;-)

honden page profiel Leslie & ZiggyLeslie & Ziggy 3 doggies

honden foto van Leslie & Ziggy

Ja Monique, dat ken ik! Onze Ziggy denkt ook een schoothondje te zijn met zijn 33kilo! :-) Vreselijk, ik zit daar dan ergens onder helemaal verplettert. Hihi!
Ziggy is nu bijna 16maanden en idd dat puberen is vreselijk, maar ook leuk met momenten! Deugnieterij en kattekwaad de hele dag door! Was stelen is zijn favoriet! Dan komt hij ineens aanzetten met sokken of ondergoed en dit telkens er bezoek is! Haha Zeer genant!

honden page profiel ericaerica 3 doggies

honden foto van erica

och leslie doet ziggy dat ook je was stelen. booster doet dat ook en helemaal als er visite is. komt ie de kamer binnen lopen met een string. hihi :-D kaylee wilde ook altijd op schoot zitten en booster doet dat nu ook. voor hem zit dat heel relaxed alleen ik word inderdaad bijna verpletterd. het is zo`n heerlijk ras! booster heeft af en toe van die dingen dat ik denk hoe kom je daarop? zoals zijn koppie helemaal in mijn hoge pantoffels doen en dan door de kamer lopen met als gevolg dat ie overal tegen aan loopt.

honden page profiel ArletteArlettebijna goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Arlette

hoi!
Hier ook een amstaff-liefhebber in hart en nieren!
Hebben in '86 een mechelaar reu aangeschaft en 4 jaar later nog een duitse herder reu. Beiden waren heel gehoorzaam en luisterden prima. Maar toen ze begonnen ouder te worden, zijn we op zoek gegaan naar een kleiner ras, wat makkelijker/handiger (minder groot en kortharig) was om in huis te houden. Toch wilden we nog een "stevige hond" waarmee gewerkt kon worden. Zo zijn we terecht gekomen bij de Amstaff. In '98 hebben we onze eerste amstaff reu in huis gehaald. Wat een verandering van karakter! Onze herdershonden waren zo toegewijd, werkten zo graag voor hun baasje. En opeens sta je daar met een amstaff: de clown van de school:-) We hebben dan ook van de instructeur de raad gekregen ons trainingsprogramma "lichtjes" aan te passen, daar we met een "echte terrier" te maken hadden:-) Met vallen en opstaan hebben we het karakter van de Amstaff leren kennen, maar eens je ervoor bent gevallen, wil je niets anders meer. Het zijn clowns, overgrote schoothondjes (ze beseffen soms zelf niet dat ze te groot zijn om op de schoot te zitten:-))werken graag voor het baasje (soms denken ze na of het wel echt nodig is:-)), zijn echte knuffelaars en zijn alleman's vriend. Ze kunnen tegen een stootje, hebben een geweldige uithouding, maar doen ook even graag de marathon op de sofa:-)

honden page profiel ericaerica 3 doggies

honden foto van erica

het zijn inderdaad echte clowns :-D .het zijn honden met een hoog knuffelgehalte, een superkarakter en o zo lief

honden page profiel Leslie & ZiggyLeslie & Ziggy 3 doggies

honden foto van Leslie & Ziggy

Ja, inderdaad, grotere deugnieten bestaan niet!! :-D
En zoals gezegd, eenmaal je een Staff kent en hebt, wil je echt geen ander meer!! Ook al pletten ze je af en toe of laten iedereen je strings zien zoals Erica al zei! Haha! :-D En achteraf doen ze dan kei zielig alsof ze niks gedaan hebben! O-)
Het is me het ras wel!

honden page profiel ACABACAB 3 doggies

honden foto van ACAB

honden page profiel nick brouwersnick brouwers 3 doggies

honden foto van nick brouwers

das juist eens een amstaff altijd een amstaff :-D
ze zijn super lief vo kinderen en mensen
de onze zeer aanhankelijk en beschermend schootliggers

de mijn zijn zelfs met glans geslaagd voor de mag test
(de aggressie test) met glans :-D

en dat ze is in nieuws komen is spijtig voor dit ras
maar dit komt altijd door de baasjes die hun hond niet de baas kunne of door sommige mensen die het juist kopen om er stoer mee te doen en die make ze agressief
en dan heeft de amstaff het weer gedaan

agressie in de hond komt door de baas dus yvette voor ge iet schrijft gebruik u verstand

honden page profiel SabineSabine 3 doggies

honden foto van Sabine

hoi hier ook een liefhebber

Mijn amstaff is nu 2 jaar oud en ik kan echt niet meer zonder haar!!

honden page profiel dennisdennis 3 doggies

honden foto van dennis

de mijne is ook lief

honden page profiel Mark  en JunoMark en Juno 3 doggies

honden foto van Mark  en Juno

@ Arlette om je schoothond gedrag kracht bij te zetten, ik kan me nog levendig voor de geest halen hoe zwangere Jumah het in haar hoofd haalde om op de vensterbank te willen springen :-D Hoezo grote hond? Ikke zon'n schoothondje ;-)

honden page profiel Xiomara Xiomara 3 doggies

honden foto van Xiomara

Ik ben zeker ook een liefhebber. Wij hebben er 3 hier rond wandelen van 5 en 2 jaar en een van 14 weken oud.

honden page profiel MonicaMonica 3 doggies

honden foto van Monica

Ik heb 2 amstaffies gehad...

Maverick was een reu die op de operatie tafel is overleden aan een knieband operatie op 2.5 jarige leeftijd :'(
Bakira was een herplaats teefje, maar zij klikte niet met mijn Engelse stafford Noa ( die ik nog steeds heb ) dus heb ik haar weer moeten herplaatsen, maar zij zit bij hele goede eigenaren !!
Dit alles was geloof een jaar of 8 geleden..

Nu dus een engelse stafford dame van 10 jaar en een Boerboel reu van bijna 7 jaar..
Mocht 1 van mijn honden overlijden ( wat ik natuurlijk niet hoor ) dan komt er hier weer een staffie in huis..

Heerlijke honden !!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "nog meer staffords liefhebbers?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 7 van 9 12 3 4 5 6 78 9
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^