Wat heb jij vandaag met je hond gedaan?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel GerdaGerda

honden foto van Gerda

Wat doen jullie op een gewone maandag zoal met jullie hond?

Mijn vakantie zit er weer op. Dus vanmorgen mocht ik weer om half 9 de deur uit maar me werk.
Kjell heeft dus even gehad, hebben lekker met hem gespeeld vanmorgen.

Toen ik om half 2 thuis kwam, meteen met gaan wandelen. Dik half uur heerlijk gelopen met hem.

En nu ben ik de hele tijd naar de achter deur aan het lopen. Kjell wil dan weer naar binnen, dan weer naar buiten.
Na het eten nog even een mooi stuk wandelen.

Wat hebben jullie gedaan?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wat heb jij vandaag met je hond gedaan?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel jojo

honden foto van jo

wat doe ik met me honden elke dag.
s morgens gaan we lekker naar het bos.
komen dan meestal om 11.30 thuis.
eten daarna vooral met pluto nu spaalkwatiertje.
s middags weer naar het bos toe lekker rennen.
s avonds wandelen hier in de wijk.
s'avonds laat nog heel even een klein blokje.
dat is meestal de dagindeling elke dag,soms naar het strand,bos,op een dag.
we zijn eigenlijk altyd in de weer met ons 4 rakkers.

lieve groetjes jo en haar 4 kanjers ;-)

honden page profiel RianneRianne

honden foto van Rianne

Ik ben vandaag voordat ik met de hond ben gaan lopen eerst na de dierenarts geweest zit bij mij aan de overkant van de straat wilde haar even laten wegen,want de meeste labradors zijn te dik maar de dierenarts was zeer goed te spreken over Kyra ze zag er zeer goed uit zei ze en ze was uitstekend op haar gewicht dus de ene compliment van de dierenarts na de ander aangehoord te hebben ben ik lekker met haar wezen lopen, met een zeer gestreelde ego :-D O-) Nu ligt mevr. te ronken in haar mand. En ook Kyra wil de hele tijd in de tuin ze is gek op voetballen en voor een half jaar geleden vondt ze een leren basketbal bij een gymnastiek gebouwtje vlak achter bij mijn huis op het veldje het was sávonds laat en Kyra heeft die bal eerlijk gevonden dus die hebben we meegenomen en daar is ze helemaal verzot op ze kan zo bij het Nederlands 11 tal lolll

honden page profiel BeauBeau

honden foto van Beau

Pfft,

het verschilt iedere dag :-D
Natuurlijk laat ik ze tig keer per dag uit..

Nu de pups er zijn, speel ik met de pups, en vertroetel Papa en Mama hond.

Janey krijgt special VIP behandeling ivm haar pups. Jari is vrijdagavond mee geweest 1,5uur schaatsen. En gisteravond 2 uur mee naar de paarden.

Overdag loop ik een lange wandeling en in het weekend, wandelen in het bos. Zomers veel fietsen, en met het paard mee het bos in z'n 4 uur lang, en op 11 hectare grond bij mijn moeder, en mogen ze daarmee het zwembad in :-D Ook liggen we vaak op het strand, en dan zijn de hondjes er ook bij. Varen doen we ook nog, en dan ontbreken de hondjes ook niet O-)

In de winter iets vaker naar buiten vanwege de kou, maar zomers dus eigenlijk meer buiten dan binnen!!

Groetjes, Beau

honden page profiel NoppertNoppert

honden foto van Noppert

Op de dagen dat ik vrij ben, gaan we als de kinderen naar school gaan eerst lekker anderhalf uur in het bos wandelen. Als we thuis komen, lopen ze gewoon los op het erf. 's middags mest ik de stallen uit en dan gaan ze gewoon mee naar achteren. In het weekend gaan we wat langer in het bos wandelen en ik hoop deze zomer te paard met de honden in het bos te gaan rijden, dus de honden los mee en ik te paard. Ik kijk er nu al naar uit!

honden page profiel Del Montagna Oro (Mi)Del Montagna Oro (Mi)

honden foto van Del Montagna Oro (Mi)

Ik ga elke ochtend op het erf van me ouders met ze spelen zeker wel een 45 min en dat vinden ze heerlijk
daarna naar huis en dan de kids tussen de middag thuis
en dan gaan we voor een ronde en voor etens tijd weer een ronde
en de sávonds als de kids op bed liggen lopen een grote ronde en als ik naar bed ga een afsluit ronde en dat doen we gewoon elke dag
dus op of het erf of naar het bos met ze maar dat doe ik dan in etapes dus in 2e anders moet ik met drie of vier honden tegelijk lopen en dat vindt ik niet echt prettig
Mi :-D

honden page profiel ..

honden foto van .

Normaal lopen we maandag middag een uur in t bos, als mn dochter aan t pony rijden is. Dan scharrelen ze ook nog op de manege rond. Maar vandaag niet, moet de nieuwjaarsreceptie op mn werk voorbereiden en dan gastvrouw zijn.
Nu is mijn zoon met ze naar t park, meestal zijn de dan 3 kwartier tot een uur weg.
Vanmorgen "gewoon" uitgelaten. En vanavond loop ik nog een 3 kwartier met ze.

Ze zijn wel lekker de hele ochtend binnen geweest, dat was weer gezellig.
Niet zon byzondere dag voor ze ben ik bang.

honden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***

hoi hoi,

Ik heb vandaag nog helemaal niet gewandeld. Is voor mij nog steeds lastig met de kinderwagen en 2 honden en besneeuwde/bevroren paden en wegen! Ik ben ook echt blij als alles verdwenen is en nog blijer als ik Fenna dadelijk in een buikdrager kan doen. Daar is ze nu nog wat te klein voor. Maar ach de honden krijgen wel de hele dag de aandacht en zijn zelden alleen! Verder hebben wij een grote tuin, waar ze in kunnen ravotten. Baasje is vanmorgen om half 6 opgestaan en heeft wel met Morris een grote ronde gelopen. Hij ligt nu al bijna de hele dag van pampus in zijn mandje. En Flos....Die is 's morgens nooit vooruit te branden. Hij is pas om half 3 op gestaan, is achter naar buiten geweest, heeft even gestoeid met Morris, nog geknuffeld met mij en ligt nu al weer op de bank naast mij te pitten. Vanavond gaat baasje weer anderhalf uur met die 2 lopen....

Groetjes Monique

honden page profiel DeniseDenise

honden foto van Denise

Wat hebben wij vandaag gedaan. Nou niet veel want ik lig hondsberoerd met een zwaar buikvirus en een buikgriep tegelijk op de bank. Normaliter kom ik er 's ochtends gelijk uit met Sander en dan laat ik Chica tussen 9:00 en 10:00 uur zomaar even een blokje om. Dan doe ik thuis mijn gemak het huishouden over de dag verdeeld. Ook moet ik tussendoor nog rusten want anders val ik halvewege de dag om van de vermoeidheid hihi. Als we terug komen van de ochtend wandeling krijgt ze van mij haar brokjes en maak ik gebruik van haar hongerprikkel en train dan even met haar en neem dan even haar commando's met haar door. Daarna krijgt ze haar brokjes en vers water. 'S middags of stoei ik even met haar als ze in een gekke bui is, of ik laat haar aporteren wat ze onwijs leuk vind als het maar met haar lievelingsknuffel is. Soms ook eens even lekker kroelen over de dag verdeeld en klets de hele dag tegen haar door. Ze krijgt natuurlijk ook genoeg momenten voor haar zelf. Dan meestal na het middag eten krijgen de muizendames vers water en vissen voer. En als ik echt heel moe ben en ik ben toe aan een momentje voor mezelf dan gaat Chica even voor 1,5 uur soms 2 uurtjes even op haar kamertje en dan kan ze lekker in de bench spelen met haar speeltjes en met haar water en dan kan ik even op de bank liggen. Daarna gaan we vrijwel direct lopen. Dan lopen we altijd de grote ronde van dik een uur soms wel ander half uur en vaak gaan we dan naar het veld waar ze los mag lopen en spelen met de andere hondjes. :-)

Dan komen we thuis, krijgt ze haar brokjes en water. Zorg ik voor het eten voor vriendlief en mij. En meestal zit ik 's avonds lekker aan het bureau met mijn laptopje naast de muizendames. 's avonds laat loopt Sander nog een ronde door de wijk met haar en heeft hij altijd een vast stukje voor Chica waar ze lekker met hem samen aan de lijn mag rennen en dat weet ze ook! Want op dat stukje kijkt ze mij of Sander altijd aan van "Gaan we rennen?" haha. Meestal komt ze daarna helemaal moe thuis en gaat ze slapen.

Lieve groetjes Denise en Chica

honden page profiel hondengek , renyhondengek , reny

honden foto van hondengek , reny

hier hadden ze vandaag ook een pechdag , even met de jackies op het veld gespeeld , en nog even de dijk op , maar verder niets ,was te moe heb erg lange diensten gedraaid en heel weinig slaap gehad de laatste week , morgen weer vrij en dan is het weer quality -time voor de dogs :-)

honden page profiel natasja en hopenatasja en hope

honden foto van natasja en hope

vandaag hebben we niet zoveel gedaan alleen hier even voor de deur bij het parkje gelopen :-)

maar nu krijgt mevrouw een magage ik heb gelezen als je dr tepels maceerd (@#$%&@#$#@^) moeilijk word sorry hopelijk weten jullie wat ik bedoel O-)
de melk weer terug kan komen dus hope ligt lekker te sneurken en ik maar maceren en pups voeden zometeen nou ik ben haar kraamverzorgster ha ha ha maar doe het met alle liefde die ik in me heb ;-)

groetjes natasja en hope

honden page profiel mariaamariaa

honden foto van mariaa

vanmorgen heeft mijn man de honden half uurtje uitgelaten en eten gegeven.
ik moest vroeg voor mijn werk op pad,daarna zijn de honden van 9uur tot 13uur alleen geweest...dit komt ongeveer 2 keer per week voor. daarna heb ik de honden ingeladen in de auto en meegenomen naar de dijk waar ze een uur los hebben gelopen en op muizenjacht zijn geweest O-) daarna lekker gegeten en geslapen, daarna samen beetje rondscharrelen rond mijn computer en in de keuken...mijn dochter heeft nog even zoekspelletje gedaan met de honden. en om 20 uur ben ik 1,5 uur een grote ronde gelopen met een vriendin en haar hond ( vaste prik op maandag :-) )

we gaan altijd 3 keer per dag lopen,laatste rondje rond 20uur.
meestal lopen we per dag ongeveer 2 tot 2,5 uur in totaal....
op dinsdag en zaterdag gaan we naar de hondenschool en de weekende vaak naar het strand.

gr mariaa

honden page profiel

Vanochtend heeft Jazz gepit...die is 's ochtends niet vooruit te branden! Toen ik terug kwam van mijn werk, dat was tegen half 10, lag hij nog te ronken ;-) Eenmaal wakker wilde hij maar 1 ding: de achtertuin in op zoek naar z'n kikker... Daarna lang gespeeld en vreselijk gelachen om zijn interpretatie van 'voor', 'voet' en 'zit' :-) Hij zit nooit! hij ploft meteen 'af', als een speer :-D
Vanmiddag heeft hij weer lang geslapen, ik heb een érg luie teckel ;-) Na het slapen wandelen door het park. Vervolgens heeft hij de katten geplaagd en is hij weer gaan slapen. Net hebben we weer oefeningetjes gedaan en gespeeld, zometeen wandelen. Tussendoor is Jazz regelmatig in de tuin te vinden, ergens rond de vijver ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wat heb jij vandaag met je hond gedaan?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^