HondenPage baasje Beau

Over Beau

honden foto van Beau Hoi lieve hondenliefhebbers,

Ik ben Beau. Ik ben geboren op 30-05-1985

*** SINDS 05-09-2009 VOLG IK DE OPLEIDING:

-->>> HOMEOPATHIE VOOR DIEREN <<<---

Voor vragen, mail mij gerust ;-)

Vanaf dat ik geboren ben, ken ik niets anders dan omgaan met honden! Mijn vader was een beroemde hondentrainer toentertijd, en had een kruising bouvier/mechelaar. Deze hond scoorde alle tijden veel 9's en 10'n op diverse show's, examens, etc. Ze zagen hem wel liever aankomen en lesgeven, maar deze hond was al zo strak 'afgericht' dat hij alle prijzen won, en daarom hem weer liever zagen gaan.
Ook een teef, Mechelaar/Duitse Herder, Gaby, 10 maanden oud, lag op zijn werk aan een lange lijn, rustig te wachten tot de baas klaar was met werken. De andere medewerkers vonden dit 'zielig' en wilde de hond eigenlijk weg halen. "Nou" zijn mijn vader, "voor 100 gulden mag je dat proberen!" Geen van alle kwam met de hond terug! Dit omdat zij alleen maar commando's opnam van mijn vader en voor de rest niemand accepteerde, ja, in gezinsverband!! Later heeft hij de hond 'verkocht' aan de politie, 1 man + 1 werkhond = 1 team. Kortom, betere keuze voor de hond!!

En voor mij met de paplepel ingegoten.

Helaas daarna gingen mijn ouders scheiden, en de hond (bouvier X) weg naar een boerderij waar hij tot zijn laatste dag heeft genoten van alle vrijheid.

Tot ik op mijn 7e een keer van school kwam, en mijn moeder daar stond met een hond. Deze is voor 'ons'. Aangezien ik hem al snel had toe geeist als 'mijn hond' werd dat ook zo. Buddy, mijn fantastische maatje in mijn pubertijd/jeugd. We hebben zeer slechte tijden doorstaan, maar ook zeker vele goede. Hij trok mij overal doorheen omdat het echt mijn 'maatje' Buddy was. 16 jaar is deze ouwe rakker ook mogen worden bij ons. Het was een kruising Rhodesian met nog 'iets'.

1,5 jaar lang heb ik zonder hond gezeten. Mijn moeder had wel al weer een nieuwe hond, Rhodesian Rigdeback, alleen dat was 'haar' hond.

Eind 2006 besloot ik dan ook om op mijzelf te gaan wonen en een 'eigen' hond te nemen.

Kiddo, dwergpincher, gekregen op de leeftijd van 4 maanden oud. Zo klein als dat hij was, zulke grote vrienden waren wij geworden!
Helaas is Kiddo gestorven aan een -acute hartstilstand- op 11 juni 2007. Precies 1 week voordat hij op 18-06-2007 1 jaar mocht worden.
Verscheurd dat ik was... Het verdriet van Buddy en Kiddo zit nog altijd diep in mij.

Kort daarna kon ik gewoon niet zonder hond zitten, Senna kreeg ik van mijn moeder in huis, om het gemis van Kiddo te kunnen verwerken. Alleen had dit helaas geen positief einde. Senna terug naar mijn moeder, en ik weer zonder hond. Dagelijks liep ik dan alleen buiten om mij aan het ritme te kunnen houden van een 'hond uitlaten'. Dagelijks gingen de tranen over mijn wangen heen wanneer ik daar alleen buiten op straat liep zonder enige hond in zicht te hebben...

Ik besloot dus ook snel te gaan zoeken naar een andere hond wat in mijn straatje zou passen... Daar kwam ik een pup tegen uit Spanje. En vervolgens op in 1 oog op slag dol verliefd! Verliefd op dat ene kleine koppie. Ik direct mijn moeder gebeld, ze wist welk gemis ik met mij mee droeg op mijn schouders, en zei tegen mij: "Kind, het is nu vrijdag, laten we maandag gaan kijken". En dan duren de dagen lang hoor!! 2 nachten geslapen met een foto onder mijn hoofdkussen van dat ene hondje. Jari.

Al daar op locatie aangekomen was hij nog veel leuker, liever, mooier dan die ene foto die ik van hem had. De tranen over mijn wangen heen, want ik was al verliefd, maar toen ik Jari zag, en hij mij meteen in de armen sprong, mij helemaal aflebberde alsof wij elkaar al veel langer kende dan die 2 minuten en wist ik meteen dat dit 'de pup was' waar ik zo verliefd op was geworden, dat de klik aan beide kanten bevestigd werd.

Ik heb daar direct besloten hem mee te nemen. Een pup van net 7 weken oud, en binnen 5 minuten al een band met elkaar als ooit te voren. Jari, mijn pup, 2 lange slapenloze nachten, lag nu onderweg naar 'huis' in mijn armen, op mijn schoot, heerlijk bij mij te slapen!!! Mijn droom, waarvan ik dacht dat deze niet uit zou gaan komen was werkelijkheid geworden!

En toen Janey.
Het was augustus 2007, ik zat een middag achter internet, op marktplaats een beetje te 'snuffelen' tussen allerlei pup advertenties waarbij ik het volgende bericht las:

"Pup, 4 maanden oud, kruising Stafford, wegens omstandigheden direct af te halen" Hoe durf je, dacht ik toen! Ik die mevrouw opgebeld, en meteen een afspraak met haar gemaakt! Ook hierbij weer een 'klik' met de foto terwijl ik niet eens ooit de gedachte had om een 2e hond erbij te willen hebben. Maar ik dacht van: Ik ga die hond ophalen, neem haar in huis, want ze is op dat moment nog altijd beter bij mij af, als in een huis waar ze direct weg moet!

Ik daar bij die mevrouw aangekomen, en ja hoor, weer een pup van 4 maanden oud die direct in mijn armen sprong en mij aflebberde alsof we elkaar langer kende! Hoppa, de pup aangepakt midden op de straatstoep en gedacht: Hoppa, mee naar huis, dan ben je in goede handen! Janey, kruising stafford, gechipt, geent, alles er op en eraan, en deze prachtige teef mocht ik voor niets mee nemen!!

Toen thuis aangekomen 2 dikke vrienden! Jari had een meissie erbij! En leuk dat hij het vond! Ze schelen 4 dagen in de geboortedatum dus het was dikke pret met die twee!

Toen Janey voor haar 3e keer loops werd, heb ik besloten haar te laten dekken door Jari.
2 apart mooie kruising honden waarvan ik zo graag een nestje wilde ontvangen!

Op 18-10-2008 is Janey gedekt, en op 18-12-2008 heb ik 8 schitterende pups van haar mogen ontvangen!

Iedere dag geniet ik van mijn 2 schatten, en sinds 18-12-2008 ook van onze 8 mooie pups!

Het gemis en verdriet wat ik nog diep in mij had zitten van Buddy en Kiddo, heb ik de eerste dag na de geboorte van 'onze kinderen' er flink uitgehuild van geluk!!

Werkelijk waar zo mooi om dat van jou 'eigen honden' te mogen mee maken en iedere dag er heerlijk van te mogen genieten!

---------------------------------

2 honden: Jari en Janey sinds 18-12-2008 8 pups

---------------------------------

Ik hoop dat jullie hebben genoten van mijn verhaal, en zo ook een beetje van mij hebben leren kennen ;-)

Ik hoop hier nog veel wijsheid en advies te mogen leren en door te geven aan een ander!

Vandaag 05-01-2009 wens ik jullie alsnog een bijzonder mooi, dierbaar, liefdevol, en vol van hondenliefhebbers, spetterend jaar toe!

Veel liefs, Beau

Lik van Jari & Janey

Knuffeltjes van alle 8 puppy's!

*** Vandaag 07-02-2008 om 08.45 uur heeft Dj mij een werkelijk prachtig cadeau op bed gebracht ;-) Voor Valentijn :-D Juicey uit ons eigen nestje, is nu ons nieuwe gezinslid geworden!! ***

Krabbels aan Beau

honden page profiel MaaikeMaaike schreef om 05 april om 10:42
Hoe gaat het met jouw opleiding? Ik volg nu zelf de opleiding Kynologisch Gedragstherapie, maar wil me daarna gaan richten op Natuurgeneeskunde voor dieren. Ik ben ook erg benieuwd wat jouw opleiding precies inhoudt. Groet Maaike
honden page profiel de2mechelaarsde2mechelaars schreef om 13 november om 00:03
Hoi Beau bijna 1 jaar verder heb je nog contact met je pups? hoest verder met je vergaan zag dat je toch 1 pup heb achtergehouden terweil je vriend er geen voorstander van was?ach vrouwen he....Nou meid hoop snel van je te horen groet petra
honden page profiel HILLHILL schreef om 06 november om 13:18
honden geven onvoorwaardelijke liefde ...vrienden voor leven..
honden page profiel HILLHILL schreef om 13 oktober om 20:32
heeeeey heb je verhaal gelezen,,herken er veel in,,ben ook dol op mn bikkels beau en erra americaanse volbloed staff.. hier voor had ik vailenie ene mix boxer/pittbull ..drie jaar geleden op dierendag in laten slapen na vele pogingen om dr te redden leverkanker..heb er nog last van,,niets kan dat gemis ..vervangen,,deze twee die ik nu heb zijn echt geweldig ,maar vailenie blijft mn meissie.....ga nu eff je foto,s bekijken..prettige avond
honden page profiel Sensi & MelissaSensi & Melissa schreef om 20 juli om 08:34
Wat een mooie staffies zeg!! Groetjes Sensi & Melissa
honden page profiel ~Melissa & Bambi~~Melissa & Bambi~ schreef om 21 juni om 17:26
wat een leukerdjes, die hondjes van jou. gr melissa
honden page profiel shennashenna schreef om 22 mei om 18:04
hey wat een mooie honden heb je! gr
honden page profiel NynkeNynke schreef om 25 maart om 13:10
Whaaaa te schattig die foto's!! Haha had je hele verslag al gelezen! En je filmpje bekeken op Youtube! Leuk man!! Prachtige doggies!!
honden page profiel estheresther schreef om 23 februari om 15:33
Hoi Beau. Hoe gaat het met jouw en de overgebleven pup of heeft hij al een baasje gekregen? Gaat het allemaal goed met de pups? Met onze lieverds gaat het gelukkig ook prima. Ze kunnen gewoon niet meer zonder elkaar. Hoe gaat het met Juicey en ma en pa? Spannend allemaal. Groetjes van Esther en haar doggies.
honden page profiel geen lid meergeen lid meer schreef om 06 februari om 23:59
heey beau .. ik wacht in spanning af net als vele met mij en we horen het wel van je :-))groetjes en sterkte els
honden page profiel geen lid meergeen lid meer schreef om 04 februari om 18:37
heey beau ... ben te nieuwgierig vandaar mijn vraag hihi wat is het geworden met je woeffie ?????? groetjes els
honden page profiel MarcellaMarcella schreef om 04 februari om 18:11
Hoi, Waar kom je vandaan? Want ik zag dat je eventueel ook die EHBO Homeopatische cursus wilt doen van Ilja. Ik wil ook wel, maar is 1,5 uur rijden, ik woon in IJsselstein. Anders kunnen we misschien samen rijden. Groetjes, Marcella
honden page profiel JulietteJuliette schreef om 04 februari om 14:07
Pfff....Beau, hou op schei uit. Mijn vriend is ook helemaal ondersteboven van Jindey! Maar er komt voor ons in maart een drukke periode aan, en daarna is het bij mij de vraag of mijn contract verlengt wordt. Ik werk nu van thuis uit, maar in maart ben ik op locatie. We willen héél graag een tweede hondje, maar de timing is nu niet zo goed.... :( Liefs, Juul
honden page profiel JulietteJuliette schreef om 03 februari om 19:45
Hey Beau, Ik weet niet wat het is, maar ben ineens hélemaal verliefd op Jindey! Gek he, dat je zo vaak naar de foto's kunt kijken en in 1 keer helemaal warm wordt van binnen?! Ik vind dat je het fantastisch doet en heb zelden zo'n mooie pups gezien!! Liefs, Juliette
honden page profiel NikkiNikki schreef om 03 februari om 18:15
hey Beau, even een complimentje.. ik liet net mijn vriend de pups en de papa en mama zien en hij zei: nou die vind ik zelfs leuk! Nou dat is echt een unique hoor :) haha. groetjes
honden page profiel Tien en BuddyTien en Buddy schreef om 02 februari om 11:45
Hej, hij zei dat over een maandje de puppycursus begint! Ben benieuwd! Groetjes!!!!
honden page profiel MaritMaritgoedgekeurde fokker schreef om 02 februari om 09:55
Wat zijn ze mooi.. allemaal, stuk voor stuk, en wat zijn ze groot, lijken nu al echte hondjes =)
honden page profiel Tien en BuddyTien en Buddy schreef om 02 februari om 09:14
Ja dat dacht ik dus al maar goed hij heeft haar nu eenmaal. Zal hem tips geven en dan hoop ik maar dat alles goed komt! Bedankt voor je reaktie! Liefs Tien
honden page profiel Tien en BuddyTien en Buddy schreef om 01 februari om 11:07
hoi, ff een vraagje wanner mogen pups normaal gesproken hun nest verlaten? Mijn neef heeft namelijk een pup gekocht en die heeft ie met 7 weken al gehaald? Vind dit een beetje raar en heb heb ook gewaarchuwd. Ik hoor het wel XXX Tien
honden page profiel jojo schreef om 30 januari om 16:45
echt meid en gewoon in het park wippen he nou kreeg extra grijze haren erbij,ja finaceel hebben we dit jaar geen geld dus ja een nestje en dan hebben we geld om leuke vakanties te doen want we willen op vakantie ik ben al heel veel jaren niet op vakantie geweest of dat nou op nr 1 staat mensen daarom hou ik ook van dieren lieve groetjes jo
honden page profiel estheresther schreef om 30 januari om 13:17
Hoi Beau. Bedankt voor je reactie. Wauw wat spannend allemaal en hoe is het bij de da geweest? Ik hoop allemaal goed. En wat goed dat Dj ook probeert een band te krijgen met juicey. ik ga duimen voor je dat ze mag blijven bij jullie. Maar het is wel extra leuk dat je juicey ook geboren heb zien worden thuis bij jullie. Dat geeft weer een extra gevoel bij Juicey denk ik. Groetjes van esther en lola en daisy.
honden page profiel estheresther schreef om 29 januari om 22:46
Hoi Beau en Dj. Ik heb even bij jullie foto s gekeken en wat zijn ze allemaal leuk. Succes verder en geniet lekker van ze. Groetjes van Esther lola en daisy.
honden page profiel Thea/RebbelThea/Rebbel schreef om 29 januari om 07:56
Hoi Beau.Is goed meis,veel plezier.Ik kan de 31ste niet,volgende keer beter :-)groetjes Thea/Rebbel
honden page profiel NikkiNikki schreef om 24 januari om 21:02
hey, gezellig als je ook komt!! Leuk om je kanjers weer eens te zien dan! Spiky vond ze ook altijd super leuk om rondjes mee te scheuren :). Nou ik hoop in ieder geval dat je mee gaat. Mooi paardje heb je trouwens je boft maar met die beestenboel! :). Die puppys ook echt om op te vreten. Kheb mijn vriend al heel lief aangekeken maar hij wil niet over stag... grrr :P. Had zo'n mooi valentijnskado geweest voor mij en mn viervoeter haha.
honden page profiel Tien en BuddyTien en Buddy schreef om 22 januari om 14:25
Hai, Heb weer even tussen je foto's zitten snuffelen wat worden ze groot zeg! Vind het zo mooi hoe ze zo op en onder en door elkaar liggen te slapen, heerlijk! Heb je al meer huisjes voor ze gevonden? Liefs Tien
honden page profiel aadjeaadje schreef om 21 januari om 15:54
hey beau wilde je nog even mn complimenten geven over de mooie knappe pups die je meisje heeft gekregen lijkt me wel heel moeilijk om ze naar een nieuw baasje te doen! succes overal mee!
honden page profiel cinta 4 shihtzucinta 4 shihtzu schreef om 19 januari om 17:03
ja echt leuk, met de webcam kan je ze lekker in de gaten houden hihi,.. als ik ooit een nestje heb, denk ik over een webcam plaatsen :P
honden page profiel cinta 4 shihtzucinta 4 shihtzu schreef om 19 januari om 14:31
gefeli met je nestje pups !! :) ze zijn echt super, en ik vind het leuk om ze te bewonderen, kan wel uren naar de lieve koppies kijken :D leuk idee met die webcam !! groetjes denise
honden page profiel sandrasandra schreef om 19 januari om 12:47
hey beau kan het me gerust voorstellen dat ze je gaat missen,eens te meer dat ik niet ga proberen over na te denken voor van ons hermientje een nestje te willen,want zou ze ook niet kwijt willen zo van die snuitebollekes,maar beua je hebt geen andere keuze he?maar je houd er wel 2 heb ik gelezen ?of ben ik verkeerd?
honden page profiel sandrasandra schreef om 19 januari om 07:16
hoi beau ,je pups worden groot he ,wat gaat de tijd toch snel,tofkes zijn het
honden page profiel beau jentlybeau jently schreef om 18 januari om 22:46
Hai, Wat een leuke foto's heb je erop gezet. Goh wat veranderen ze toch snel. Geef ze allemaal een dikke knuffel en ik kijk uit naar zondag. xxx jessica en likjes van Jacky en Nina aan alle 10 lieve hondjes bij jouw thuis.
honden page profiel Sandra/ThembaSandra/Themba schreef om 17 januari om 11:04
Hoi Beau Ik heb met veel plezier naar de nieuwe foto's gekeken! Leuk, zag ook de foto's van Senna en Djarda samen, wat een prachtige honden! Het is nog altijd een stille wens van mij, een 2e Ridgje:-) Lieve groetjes Sandra en lebber van Themba (ook aan de 10)
honden page profiel geen lid meergeen lid meer schreef om 17 januari om 01:21
hoi beau ... ja lief he :-)) maar die van jou mogen er ook wezen hoor en dan al die lieve pupie's GEWELDIG !!!geef ze allemaal maar een knuf . groetjes els spikey muis en chenna
honden page profiel liesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faithliesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faithgoedgekeurde fokker schreef om 15 januari om 23:45
Wat heb je er weer prachtige foto's bij gezet. Ik kan er geen genoeg van krijgen. En je paardje vind ik ook heel mooi. Gr Liesbeth,Turbo en Luna
honden page profiel schreef om 15 januari om 22:53
heej beautju leuke pics !! heb weer genoten . grt dave
honden page profiel Joey-DancerJoey-Dancer schreef om 13 januari om 21:07
Hoi Beau, Ik heb een stukje bijgevoegd bij: gezellig babbelen, zo wat zijn veel hondjes hier zwanger 2008 een vruchtbaar jaar. Misschien iets voor jouw i.v.m. de verkoop van je pups?? Gr. Cella.
honden page profiel jojo schreef om 12 januari om 16:51
je heb zeker wat gemist hij woont al9 dagen bij ons hij heet pluto. heb fotos van hem geplaatst. lieve groetjes jo
honden page profiel Tien en BuddyTien en Buddy schreef om 09 januari om 07:47
Whahahah je oma nou ja ze ziet er goed uit voor oma hoor!!! Vind het trouwens wel heel leuk om de gezichten achter de verhalen te zien! Liefs Tien
honden page profiel Tien en BuddyTien en Buddy schreef om 08 januari om 19:06
Hej, Leuk die foto van jou! zijn dat je moeder en zus?? Liefs Tien
honden page profiel Yuki & ShadowYuki & Shadow schreef om 07 januari om 14:45
hoi, dat is echt een mooi verhaal en met de schitterende foto van jouw nieuwe "kinderen". ze zijn echt leuk. groetjes yuki
honden page profiel Sandra/ThembaSandra/Themba schreef om 07 januari om 12:53
Hai Beau Het glimmen zit in haar genen denk ik. Haar vader glimt ook zo. Ik voer haar vers vlees, niets eraan toegevoegd, af en toe een scheutje zalmolie. En, houden jullie zelf een hondje? De verleiding is wel groot he? Lieve groetjes Sandra en Themba Knuffels aan de 10!
honden page profiel Joey-DancerJoey-Dancer schreef om 07 januari om 09:46
Hoi Beau, Ook ik heb foto's staan hoor, mag je best even bekijken. Groetjes, Cella.
honden page profiel Tien en BuddyTien en Buddy schreef om 07 januari om 07:41
Ik zal hem een knf geven als jij dat ook aan al je moppies doet!!! Fijne dag vandaag! X 10
honden page profiel Sandra/ThembaSandra/Themba schreef om 06 januari om 22:43
Hoi Beau, Wat een prachtig hondenverhaal! Jij bent een echte dierenvriend:-) Lieve groetjes Sandra en Themba
honden page profiel geen lid meergeen lid meer schreef om 06 januari om 22:35
hoi beau .. wat een mooie foto's van jou super hondjes en puppy's GEWELDIG !!! groetjes els
honden page profiel Tien en BuddyTien en Buddy schreef om 06 januari om 21:13
Leuk om je verhaal te lezen! Lief die foto's! X tien
honden page profiel BettyBetty schreef om 06 januari om 15:33
hoi Beau. die foto op het schetige en schatige puppyfototopic is ook leuk, joh. Liefs Betty
honden page profiel BettyBetty schreef om 06 januari om 15:15
hoi Beau.oké. GEFELICITEERD. echte schatjes zijn het hoor. en reuen krijgen niet zo vaak puppy's hé? Liefs Betty
honden page profiel schreef om 06 januari om 11:32
heej beau lees je krabbbels nu pas (ben nog niet wakker wahaha en ga zo nog ff wat rusten knipoog) helaas verwacht ik nog pumps voor angel dus rustig slapu wordt niet heerlijke meid is het he Jij heb ook mooie honden vooral die staffford he (hou van staffords) was ff gezelllie he vannacht !! Grt van een nachtgek
honden page profiel BettyBetty schreef om 06 januari om 10:19
hoi Beau.de pups zijn er, zie ik. zijn ze van Janey of van Jari??? en hoeveel zijn het er wel??? Sasja is er nog te jong voor, jammer genoeg. maar leuke en mooie puppy's zijn het, hoor. Liefs Betty
honden page profiel Joey-DancerJoey-Dancer schreef om 06 januari om 08:51
Hoi Beau Je hebt een heerlijk herkenbaar (althans voor mij) verhaal geschreven. De foto's zijn prachtig wat een droppies. Heel erg leuk. Geniet er nog maar met volle teugen van nog even en dan is het weer stil in huis. Groetjes, een high 5 voor alle van Joey. Cella.
honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** schreef om 06 januari om 05:55
Hoi Beau, Wat zijn de pups prachtig!! Wat zijn ze groot gegroeid!! En wat ben je een goede hondenmoeder :) Lfs. Ilja
honden page profiel Tien en BuddyTien en Buddy schreef om 03 januari om 10:56
Wat zijn ze toch LIEF!!! Zo aan de fles onwijs scahttig!! XX tien
honden page profiel jojo schreef om 02 januari om 22:07
hoi beau mag ik zo brutaal zijn om te vragen hoeveel je voor je puppys vraagt. en je heb helemaal gelijk dat je een aanbetaling vraagt hoor is gewoon,anders blijf je als ze 8 weken zijn er mee zitten en dan moet je omlaag met de prijs en daar wachten de mensen op. kijk maar eens op internet vragen ze voor kruisingen d gekste bedragen en denk ik ook jongen jongen die zijn gek. hele lieve groetjes jo en 3 pootjes voor jullie van me kanjers
honden page profiel Dark_Snow_WhiteDark_Snow_White schreef om 28 december om 19:33
ik weet met welk programma je muziek bij je filmpje kan plaatsen! laat effe weten indien nog interesse,zal het nodige dan doorsturen als je wil! groetjes en veel succes verder met de leuke puppies
honden page profiel marijke  marijke schreef om 25 december om 15:29
hoi jij ook bedankt voor je berichtje ik ga absolut geneiten van ons puppy mandag is het zover heb erg zin in heerlijk wandelen en knuffelen pootje en groetjes van mucky ayro en ons gezinnetje
honden page profiel Del Montagna Oro (Mi)Del Montagna Oro (Mi) schreef om 25 december om 09:38
ik zou het je graag willen zeggen met dat filmpje maar dit heeft ook iemand voor me gedaan die muziek er bij en zo dus ik moet het zelf ook nog leren sorry anders had ik het je echt wel verteld hoor hhiihi
honden page profiel marijke  marijke schreef om 25 december om 08:49
HOI BEDANKT VOOR EEN BERICHTJE POOTJE TERUG VAN MUCKY EN AYRO GENIET MAAR LEKEKR VAN DE PUPPYS LEUKE FOTOS, OOK Van de puppys ik heb geen puppys hoor ihih deze heeft de eigenares opgestuurt omdat mijn hondje ayro er tusen ligt ihih de zwart witte GROETJES MARIJKE
honden page profiel jojo schreef om 23 december om 21:03
ik woon in rotterdam beau. als ik in je buurt woon weet ik zeker dat er een verkocht is ben ik bang voor,maar we willen even wachten het is allemaal nog zo vers day simba overleden is net bijna 11 weekjes ze moest namelijk nog 3 worden ze was de jongste van het stel,maar noeky onze jack van 4 mist haar ren en speel maatje zo,en de andere 2 zijn opaatjes 12 en 14 en kan ze niet meer mee spelen ,maar volgend jaar wonen we lekker bij het strand weg uit d grote stad en dan kunnen ze ook nog meer van de natuur genieten.hond heeft ruimte en de vrijheid nodig.hebben ze hier nu ook wel hoor 3 uur per dag lopen ze nogsteeds in het bos. lieve groetjes jo en 3 pootjes van freddy benji en noeky
honden page profiel asiabjornasiabjorn schreef om 20 december om 09:02
hehe het zijn superlieve hondjes ze die amstaffs, luisteren heel goed en zijn heel braaf als ze een goeie baasje hebben. Vooral Jari heeft veel weg van een amstaff vind ik,da kopke toch :-). alle slaapwel :-) en tot strakskes of morgen groetjes asia
honden page profiel jojo schreef om 18 december om 17:02
hoi hoi gefeliciteerd met je supergave puppys echt gaaf en wel bezonder he dat er wit in zit nou geniet er zeker maar die 8 weekjes van want is zo voorbij 2008 kan voor jouw niet meer stuk groetjes jo noeky freddy en benji
honden page profiel Joey-DancerJoey-Dancer schreef om 18 december om 14:34
Hoi Beau, HARTELIJK GEFELICITEERD met de 8 wereld wonders. Heb je al 8 namen klaar liggen? Van 2 bijna zeker, dat weet ik. Geniet ervan, zo lang je ze hebt, 8 weken zijn namenlijk zo voorbij. Ik zou géén minuut iets willen missen mijzelf kennende. Groetjes, een knuffel voor moeder, vader en de pups, Cella.
honden page profiel liesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faithliesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faithgoedgekeurde fokker schreef om 18 december om 14:34
En doggies krijg je door een topic te openen. En ook doordat je op andere topics reageerd. Dan kan degene die de topic heeft geopend jou doggies geven voor jou antwoord,jammer dat je nog als gast stond ingeschreven toen jij je topic opende. Ik denk dat jij daar nu geen doggies voor krijgt. En voor alle foto's die je upload krijg je ook doggies. Gr Liesbeth,Turbo en Luna
honden page profiel liesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faithliesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faithgoedgekeurde fokker schreef om 18 december om 14:22
Hoi Beau. Nogmaals gefeliciteerd met je prachtige pups. Is Jari trouwens de vader van het knappe stel. En mag ik vragen in welke omgeving jij woont.stel dat mijn man overstag gaat. Gr Liesbeth,turbo en Luna
honden page profiel Tien en BuddyTien en Buddy schreef om 18 december om 14:21
Wauw!!! Ik snap zo je geluk en dat je verliefd bent!! hihihi ik ben het ook geworden op jou pupjes hoor!! Super!! Jammer dat ik er niet een kan nemen!! Neem maar zoveel mogelijk je rust! Liefs Tien
honden page profiel Tien en BuddyTien en Buddy schreef om 17 december om 16:07
Hai, Leuke honden heb je! wat heeft Janey leuke oren!! hihihi en Jari heeft een schattig snoetje zeg!! Groetjes Tien

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Beau heeft 2445 ontvangen.

Berichten en online status
Beau was voor het laatst online 8 jaar, 10 maanden, 6 dagen, 12 uur, 31 minuten, 31 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^