Berner sennen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

caatje (Gast)

Haalo, wij zoeken een BS tussen de 6mnd en 3 jaar. Wij hebben een jong gezien met 2 kids. Wij vinden het erg moeilijk om te zoeken.



honden page profiel Wil KettmannWil Kettmann

honden foto van Wil Kettmann

" Haalo, wij zoeken een BS tussen de 6mnd en 3 jaar. Wij hebben een jong gezien met 2 kids. Wij vinden het erg moeilijk om te zoeken.



"


Kijk een op mijn site's daar vind je diverse links naar goede fokkers en die kunnen je misschien verder helpen.. Ook kan je de link BS Sennenhonden raadplegen daar staan vaak herplaatsers op..

Mijn site's zijn hier te vinden: http://mac-ghandor-easy-living.jouwweb.nl

en zaros.jouwweb.nl

Ik hoop dat het jullie lukt, maar waarom geen pup???

honden page profiel pascalepascale

honden foto van pascale

hier is Cooper, op de foto nog een pup nu al een flinke beer van 9 maand oud.
Hij is een ongelooflijke knuffelkont en is constant in mijn buurt te vinden, het liefst kruipt hij op schoot of probeert dat toch. :-D
Constant op zoek naar aandacht en knuffels en als hij ze niet snel genoeg krijgt komt hij met z'n kop onder m'n arm duwen of z'n kop op mijn schoot leggen.
Hij is gek op eten en doet alles voor een snoepje.
Op wandeling loopt hij het liefst los maar loopt nooit ver weg, een tiental meter en dan wacht hij op mij om verder te lopen. Zwemmen hebben we nog niet geprobeerd.
Hij slaapt ook in de vreemdste posities.
Is altijd in beweging maar ongelooflijk lomp, loopt me zo omver in zijn enthousiasme en altijd op zoek naar iets te eten.
Verder is hij helemaal gek op mijn andere hond en de poes maar ook wel jaloers als een ander aandacht krijgt en ontvangt bezoek altijd heel enthousiast.
Hij is nu zo'n 65 cm groot en weegt zo'n 40 kilo

honden page profiel pascalepascale

honden foto van pascale

Wil ik heb je site al lange tijd tussen mijn favorieten staan, gewoonweg een ongelooflijk prachtige berner Mac-ghandor
Door Mac zijn foto's te zien ben ik ook gegaan voor een reu omdat ik zo hou van dat krachtige uiterlijk.
Eens een berner altijd een berner

honden page profiel Wil KettmannWil Kettmann

honden foto van Wil Kettmann

" Wil ik heb je site al lange tijd tussen mijn favorieten staan, gewoonweg een ongelooflijk prachtige berner Mac-ghandor
Door Mac zijn foto's te zien ben ik ook gegaan voor een reu omdat ik zo hou van dat krachtige uiterlijk.
Eens een berner altijd een berner "

Lief van je om mijn site tussen je favorieten te plaatsen.. Ik zal hem intact houden en er nog meer verhalen en foto's opzetten. Ben nu natuurlijk bezig met de website van Zaros Keano zie de links hier boven.. en ik mis mijn Berner iedere dag 9 maart is Mac alweer 1 jaar overleden :'(








honden page profiel SAM & MICKSAM & MICK

honden foto van SAM & MICK

Mickey, onze benner sennen is met in woord te omschrijven: Lomp. Ze heeft zelf niet door hoe groot en sterk ze is. En die staart slaat ook echt alles omver. Maar dan die blik in haar ogen als ze weer eens stout is geweest maakt het dat je nooit lang boos kunt zijn. Tijdens het uitlaten wil ze het liefs rustig rondsnuffelen en maar vooral niet te veel inspanning hoeven te leveren. Eten kan ze de hele dag wel. Daar zit gewoon geen stop op. Echt alles gaat naar binnen. Maar bovenal is ze gewoon het beste maatje wat je je kan wensen!

www.leren-halsbanden.nl

honden page profiel SharaShara

Nou mijn kleine man ook maar eens vermelden dan:-)

hij is nu 5 maand oud, maar gedraagt zich als een hele kerel! Blaft naar vanalles en nog wat, rent overal op af, om er vervolgens achter te komen dat een baasje in de buurt toch veel veiliger is! en dan tussen je benen kruipt...

Verder is hij net zoals elke berner hier een grote knuffelkont, en raakt volledig in trance als je hem over zijn buik kroelt.

Hij speelt heel veel buiten, en houdt dan hele gesprekken met de vogels op de schutting, ook graaft hij graag de tuin compleet om die ik net weer netjes gemaakt heb.


Hij wordt een beetje jaloers als zijn baasjes knuffelen, dan wil je hij meedoen en springt dan ook zo tegen ons aan!

Pascal (Gast)

Hallo,
Ik was de gelukkige eigenaresse van 3 berner boys (1 overleden). Casper kwam bijna 7 jaar geleden in ons leven. Hij kwam bij een goede fokker vandaan, vbsh goedgekeurd. Hij was de kleinste van 14! pups en was voor een gedeelte met de fles grootgebracht. Hierdoor was hij zeer trouw en lief voor mensen die hij kende. Vreemden vertrouwen duurde iets langer. Ongeveer 2 jaar later kwam Pieter. Hij had dezelfde moeder, vader was een broer van de vader van Casper (familie dus). Casper ontfermde zich direct over het hoopje wol en beschermde hem tegen iedereen. Pieter groeide op als een vrije knuffelkont. Hij vind iedereen leuk, als hij in problemen kwam loste Casper het wel op. Pieter gaat ook vaak mee in de vrachtwagen (klimt er zelf in). Na 2,5 jaar kwam er een derde bij, Nico. Deze keer een andere fokker, maar dezelfde vader als Pieter. Ook nu weer ontfermde Casper zich over de opvoeding van de kleine. Het grote probleem was dat Casper dacht dat de andere 2 zijn kindjes waren. Hij knokte met alle honden die te dichtbij kwamen. Nu is Casper 4 weken geleden overleden en hij laat een grote leegte achter. Wel heeft hij zeer goed werk geleverd. De andere 2 zijn perfect opgevoed, zeer sociaal. Ze kennen geen commando's, weten wel hoe het hoort. Op een terras onder tafel gaan liggen, niet zwemmen wel pootje baden, goed waaks. Nu ik achter de computer zit ligt er 1 links en 1 rechts van mijn stoel. Ze houden je altijd in de gaten en weten precies wat er gaat gebeuren.

Ik las op het forum dat er mensen zijn die de berner willen leren zwemmen. Zorg er aub voor dat de hond perfect luistert. In de zomer van 2011 is er een berner verdronken. Ze kon prima zwemmen, maar doordat de vacht te zwaar werd door het water is ze naar beneden getrokken.
Een berner is niet "gemaakt" om te zwemmen.

honden page profiel Wil KettmannWil Kettmann

honden foto van Wil Kettmann


Een berner is niet "gemaakt" om te zwemmen.

Misschien niet een een ongelukje kan natuurlijk voor komen maar kijk eens naar mijn filmpje...Helaas is onze Berner verleden jaar overleden maar hij had zo veel plezier in het water.

http://mac-ghandor-easy-living.jouwweb.nl/hondenstranden-nl

Filmpje staat op zijn pagina

honden page profiel MarolineMaroline

honden foto van Maroline

Onze Berner sennen is een heel aanhankelijk en trouw pupje van 15 weken. Ze slaapt ook in onmogelijke houdingen soms, heel grappig. Dit levert schitterende foto op. Ze is heel lief, maar ze blaft altijd naar volwassen mensen. Eens ze gensuffeld heeft is alles ok. Kinderen vindt ze super! Ze wil altijd dicht bij ons zijn. Ze gaat mee met ons terrasjes doen nu het goed weer is en dan is ze super braaf. Als iemand in onze tuin wil, blaft ze. Dus een wakertje. Ze komt goed overeen met onze border collie van 15 jaar. Ze liggen veel naast elkaar te slapen in de tuin. Ze zit graag buiten, maar als ze binnen wil, zullen we het geweten hebben. Wandelen aan de leiban gaat nog niet goed, daar bijt ze steeds in. Ze is nog steeds niet zindelijk ;-), maar we blijven oefenen. Altijd border collies gehad, maar nu blijven we bij Berner sennen! Ze is liever lui dan moe. Ze is echte ne sloeber. Zou ze voor geen geld van de wereld kunnen missen.

Ineke (Gast)

Onze hond Drys is echt een super hond!!
Hij is dol op wandelen en hij houd ontzettend veel
van waterijsjes, Als hij bij ons in de keuken ligt snurkt ie heeeel erg!!
Ook lijkt het alsof ie nachtmerries heeft, want dan schudt hij heel erg!
Het is super grappig want hij heeft "ergens" geleerd hoe je met 1 poot omhoog moet plassen.
Maar als hij dat doet, dan wankelt hij heel erg en valt ie bijna om, hij weet dus niet precies hoe het moet haha:-D

Anoniem (Gast)

" Haha grappig om te lezen allemaal... mijn vrieNd en ik kunnen een berner sennen kopen. Het zijn super mooie honden. Maar ik ben vorig jaar net bevallen van onze zoon. Maar nu is mijn vraag. .. kan een puppy al zo vroeg bij een baby? Of is dat alleen maar beter. En het slapen ik lees steeds dat ze liever buiten slapen. Maar hoeft dat niet perce? Ik hoop snel op een reactie. Je kan het sturen naar [email protected] m.v.g. sonja "


Onze vorige Berner Sennen was ook een puppy en toen kwam er altijd een heel klein meisje bij ons, en Cindy (onze hond) die deed helemaal niks, alleen een beetje snuffelen maar dat meisje vond het super leuk!
Opzich hoeft het niet buiten, onze hond slaapt in een bensj in de garage, daar is het lekker koel en heeft ie geen last van warmte:-D

Marina (Gast)

Ook wij hebben een berner de 7 jarige Djorra zij is onze 3e berner eerder was ze samen met haar grote voorbleed pracht berner Toetsie die wel 12 jr en 6 mnd heeft mogen worden en Toetsie heeft samen met Gijs gewoond en die is 9 jr en 3 mnd geworden. Maar berners zijn heel eigen zinnig, en inderdaad op schoot zitten vinden ze heel fijn, ook onze berners gingen wel het water in maar o wee als de bodem onder hun poten niet meer tevoelen is dan ben ik zo weer op de kant. Djorra is een echte knuffel kont ze kan uren met je op de bank liggen kroelen heerlijk is dat. Verder is Djorra heel aanhanglijk aan haar baasjes ooo wat ben ik altijd blij als ze na even weg tezijn geweest weer thuis komen.

Een super hond die lieve Djorra van ons met een hart van goud maar kom niet aan haar baasjes dan wordt ze boos.

Kim (Gast)

Na het lezen van al die leuke verhalen (sommige een beetje verdrietig) zal ik jullie wat vertellen over mijn Berner beertje.

Lodewijk is nu 7 maanden en 24 kilo. Het is echt een geweldige hond en idd het op schoot willen zitten klinkt ook mij zeer bekend in de oren. Net als het slapen in de meest  vreemdste posities. Hij heeft het snel warm en ligt dan graag op de koude keuken tegels. Stiekem op de bank is ook leuk en dan heel schuldig kijken want hij weet dat hij daar niet mag zitten. Net als veel andere Berners is de mijne ook niet heel dol op water. Hij wil graag wandelen en is absoluut niet graag alleen. Hij begroet me dan ook altijd alsof ik uren ben weggeweest ook al laat ik hem zelden lang alleen.. Een min puntje is dat hij dol is op sokken :( en door zijn giga straat heeft Lodewijk nu al redelijk wat servies doen sneuvelen. Verder kan hij heel goed met mijn kat zowel als mijn 3 kinderen 5, 9 en 11. Dit is een zeer goede keuze als je een echte familiehond wilt. Al raad ik het wel af om kinderen die onder de 12 jaar zijn, deze hond uit te laten. Dit omdat deze honden daar gewoon simpelweg te groot en sterk voor zijn. Bovendien kunnen kinderen vaak de commando's nog niet goed genoeg geven. Als je een Berner wil aanschaffen, laat je hond dan absoluut geen trappen lopen! Helemaal niet als hij onder een jaar is. Verder zijn deze honden ook heel gevoelig voor maagkantelingen dus doe geen gekke en inspannende dingen als je hond net heeft gegeten. Lodewijk luistert extreem goed voor zo'n jonge hond en je kunt ze door hun intelligentie zeer goed en makkelijk opvoeden en dingen aanleren. Ze hebben wel iemand nodig die consequent is. Lodewijk is soms echt stout en ondeugend  en laat me dan echt heel erg vaak lachen. En als ik hem sukkel noem blaft ie (vind ie niet leuk) hahahaha. Wil nooit meer een ander ras. Mijn hart heb ik verloren aan deze goede, onhandige en lompe beer met zijn grote dikke poten.

baasjes van tibo (Gast)

Dit is Tibo..
Onze lieve knuffelbeer..
Hij is waaks, speels, dol op aandacht.. snel jaloers en is erg aanhankelijk.
Tibo wil graag dat het hele gezinnetje compleet thuis is, wacht vaak op iedereen.
Heeft één echte baas en dat is mijn man, luisterd wel naar de andere gezinsleden.
Tibo gaat graag mee naar de paarden en kan hier goed mee opschieten,
hij gaat mee hardlopen, fietsen en zwemmen vindt hij heerlijk.
Tibo is dol op spike, de hond van mijn schoonouders. Spike is inmiddels 6 jaar, Tibo 1 jaar.. Als pup liep Tibo al bij hem. Allebei reuen, niet gecastreerd. Ze zijn super leuk samen.

Tibo is echt onze topper, maakt ons altijd aan het lachen. We zijn dol op hem.
Hij is lief en zorgzaam voor onze dochter van 31/2 maand oud. zo lief om te zien.

Gr baasjes van Tibo

Anoniem (Gast)

" hoi ik wil hier toch even wat kwijt ik heb een berner sennen gekocht in hapert bij danielle van rooij en ik las een dag nadat ik mijn hond gekocht had daar dat er een hoop niet klopte aan de fooker daar dus ik ben meteen naar mijn dierenarts gegaan en heb hem helemaal laten onderzoeken hij is nu acht maanden oud en hij is kerngezond superlief en zo ontzettend trouw dus bij deze vond ik het ook wel leuk om eens iets positiefs over hun te schrijven ik heb nog geen enkele problemen gehad met mijn berner sennen geweldige hond groetjes van een tevreden honden bezitter uit helmond "

Anoniem (Gast)

Super leuk berichtje!!
Ik heb zelf ook een berner sennen pup gekocht bij Daniëlle. En wat doet ie het goed!
Het ziet er daar super netjes en verzorgd uit en ben super tevreden.
Daniëlle was ook heel vriendelijk en heeft goede uitleg gegeven bij onze pup.
Wie weet, in de toekomst dat ik nog een pup wil.
Zeker dat ik hem dan weer daar ga kopen!!!
Veel liefs, ook van Benno

honden page profiel Grace MoranGrace Moran

honden foto van Grace Moran

Heeft iemand hier zijn berner toevallig uit hapert bij Danielle van rooij vandaan???

honden page profiel Grace MoranGrace Moran

honden foto van Grace Moran

" Super leuk berichtje!!
Ik heb zelf ook een berner sennen pup gekocht bij Daniëlle. En wat doet ie het goed!
Het ziet er daar super netjes en verzorgd uit en ben super tevreden.
Daniëlle was ook heel vriendelijk en heeft goede uitleg gegeven bij onze pup.
Wie weet, in de toekomst dat ik nog een pup wil.
Zeker dat ik hem dan weer daar ga kopen!!!
Veel liefs, ook van Benno "

 Hallo anoniem hou alsjeblieft je pup in de gaten heb mijn berner ook bij haar vandaan en heb hem maandag in moeten laten slapen 2 jaar... Hij deed het ook super maar werd steeds slechter bleef mager laat hem goed onderzoeken Door de dieren arts!!!!

honden page profiel Grace MoranGrace Moran

honden foto van Grace Moran

" Super leuk berichtje!!
Ik heb zelf ook een berner sennen pup gekocht bij Daniëlle. En wat doet ie het goed!
Het ziet er daar super netjes en verzorgd uit en ben super tevreden.
Daniëlle was ook heel vriendelijk en heeft goede uitleg gegeven bij onze pup.
Wie weet, in de toekomst dat ik nog een pup wil.
Zeker dat ik hem dan weer daar ga kopen!!!
Veel liefs, ook van Benno "

 Kijk ook even op het forum naar mijn gesprek van brood fokker daar zie je genoeg over haar koop er daar alsjeblieft niet nog een

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

"  Kijk ook even op het forum naar mijn gesprek van brood fokker daar zie je genoeg over haar koop er daar alsjeblieft niet nog een "

 

https://www.hondenpage.com/hondenforum/188502/brood-fokker.php

 

honden page profiel oukjeoukjespeciaal aangestelde fokker

honden foto van oukje

Topic is van 2010.

Love berner (Gast)

Wij krijgen binnenkort ook een berner pup leuk om al leuke verhalen te horen

Ik ben benieuwd hoe onze berner zal worden

Love berner (Gast)

 

honden page profiel Amélie†Amélie†

honden foto van Amélie†

Oud topic!! Modmelding is verstuurd.

Berner love (Gast)

mijn berner is echt een schAt maar is soms echt TE hieper ( het is wel een pup)

honden page profiel sukantarasukantara

Ik had een Berner Sennen en die heb ik met heel veel verdriet op 4 jarige leeftijd moeten laten inslapen. Zijn karakter : vreselijk lief, grappig, mooi, aanhankelijk, trouw, vrolijk, goed luisteren, waaks, een enorme will to please, gezellig, dol op snuffelen in het bos, sociaal, gek op spelen met andere hondjes, perfect met kinderen, echt een persoonlijkheid, bijna alsof je soms een mens in huis hebt. Eigenlijk was hij gewoon perfect. Ik mis hem nog iedere dag. Hij was mijn beste vriend. 

sumpie (Gast)

Hoi ik heb een berner sennen !!! Hij heet bink en is mega lief!!! Hij is nu bijna 6 maanden oud dus nog een pup!!! Hij wil altijd bij je zijn dus als je naar de wc loopt loopt hij mee!!! Hij speelt ook erg graag met de Friese stabij op de hoek!!! Het is een echt schatje en kan nu al een paar uur alleen thuis!! Zwemmen doet hij niet allen maar tot de buik !!! ;-) I love bink!!!!! Xxxx

ine (Gast)

Heb een berner sennen.
die is geweldig voor mij.
sommige dingen zou ik wat anders willen zien

honden page profiel CindyCindy

honden foto van Cindy

Mijn eerste bericht hier:

 

Ik heb een Berner Sennen van 4 maanden. Het is een heerlijk beestje, maar wel met duidelijk een eigen willetje. Dit zorgt tot nu toe nog niet voor problemen en ik vind het eigenlijk wel leuk. Ik zit niet te wachten op een slaafse hond, gewoon luisteren is genoeg.

 

Hij loopt lekker los in het bos, zijn favoriete bezigheid!

 

Verschillende berner eigenaren die ik spreek zeggen dat Dexter een heel flinke beer gaat worden. Hij is wel fors gebouwd vind ik, maar zijn gewicht valt nu volgens mij nog wel mee (20 kg, 17 weken). In hoeverre zegt zijn bouw nu al iets over hoe hij later zal worden?

 

pagina 3 van 4 12 34
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^