Tips om medicijnen te geven?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Jolanda Jolanda

honden foto van Jolanda

" Wat ik ook wel eens heb gedaan is kvv in ballen rollen, zo dat ze eigenlijk hap slik ingeslikt worden, de medicatie er in, dichtvouwen weer, en dan weer invriezen, alleen met die medicatie mocht het, ik denk eigenlijk dat dat bij jou niet kan.
Meid, ik weet hoe het is om met angstagressie te maken hebben, daar mag je het vertrouwen niet weer breken, dat kan je niet elke dag doen bij zo'n hond.
Ik heb zelfs (met Sam) dat ik gewoon een week lang elke dag even naar de dierenarts ben gegaan, deden de assistentes het, moet wel zeggen, kosten waren zoals nagels knippen, dat was toen 12,50 per keer, maar ja, dat was 1 week, maar alles om het vertrouwen niet te breken, als een hond je aanvalt van angst, dat is zo naar, en zielig ook. "

Verschrikkelijk is dat laatste.. alles om dat te voorkomen. 

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

Zeker, ik heb veel honden meegemaakt, maar nooit een hond die zo in paniek kan schieten dat hij zelfs jou aanvalt, niet meer te bereiken ook,  het is echt leren lezen, en heel veel geduld hebben, het gaat hier best goed nu.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Mastcel elleboog
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^