Berp haar eerste nest

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Ze heeft er nu gelukkig geen last meer van. Ze is nu helemaal relaxed.  "

Gelukkig maar, fijn dat ze relaxt is.

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Ze zijn er al een paar daagjes, heb terug gelezen, jammer van het vijfde pupje, maar wat een goede mams, en fijn dat het nu helemaal goed gaat met mams en de anderen pups….een hou je er zelf las ik en een voor je ouders, dan nog twee baasjes ……heel veel succes ….en geniet er van ze zijn zo groot.laughing

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Gefeliciteerd! Wat ontzettend handig, die verschillende kleuren laughing

top dat ze een geboren moeder is hp-heart

honden foto van ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†***

Gefeliciteerd, leuk zo’n gemengd nestje.

honden page profiel AnkeAnkegoedgekeurde fokker

honden foto van Anke

" Gefeliciteerd! Wat ontzettend handig, die verschillende kleuren 
top dat ze een geboren moeder is  "

Ja echt ideaal die kleuren. Kan ze super makkelijk uit elkaar houden. En dit is ook waar ik op gehoopt had. Een mooi kleurrijk nestje. In dit ras zijn heel veel kleuren toegestaan daarom ook voor de ouder combi gekozen omdat dit qua kleur ook veel opties geeft. Ben tot nu toe niet ontevreden. 

honden page profiel AnkeAnkegoedgekeurde fokker

honden foto van Anke

561464.jpg

561466.jpg

De twee foto’s hierboven zijn van het meisje dat blijft. Ze is black brindle en word tot nu toe elke dag meer brindle. Heel leuk om te zien hoe die kleur zich ontwikkeld. 

561467.jpg

561469.jpg

561470.jpg

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Heerlijke foto’s hp-heart het meest linkse witte pupje is het pupje dat het niet gehaald heeft veronderstel ik?  Zonde, maar goed, beter nu dan binnen x aantal tijd.

ze liggen er allemaal heel tevreden bij in alle geval!

honden page profiel AnkeAnkegoedgekeurde fokker

honden foto van Anke

" Heerlijke foto’s  het meest linkse witte pupje is het pupje dat het niet gehaald heeft veronderstel ik?  Zonde, maar goed, beter nu dan binnen x aantal tijd.
ze liggen er allemaal heel tevreden bij in alle geval! "

Ja klopt inderdaad. Ik had er al rekening mee gehouden dat hij het niet ging redden aan Berp haar gedrag te zien. En dan idd liever zsm ipv als je dalijk toch wel echt de hoop hebt dat het goed gaat. Maakt het niet minder rot want het was echt een klote dag. Maar nu kan ik wel echt genieten. Tuurlijk blijf ik me zorgen maken maar ze komen elke dag bij. Berp lijkt goed te herstellen van de keizersnede dus hoop dat we nu gewoon zo door kunnen gaan. 

Het zijn hele tevreden pupjes.

honden page profiel BlondieBlondie 3 doggies

Gefeliciteerd! Toch goed dat je er snel bij was en wist dat er nog een pup moest komen, erg jammer dat het pupje het dan toch niet heeft gered maar wel fijn dat Burp hersteld en de andere pups is gaan moederen!

Mooie variatie aan kleuren ook inderdaad hp-thumbsup

honden page profiel AnkeAnkegoedgekeurde fokker

honden foto van Anke

561488.jpg

Vandaag zijn de pups 1 week oud. De zwaarste is nu 774gram  en de lichtste is 626gram. Ze groeien ontzettend goed, Berp geeft ook echt veel melk. 

Gister ochtend had Berp echt buikpijn & krampen. Kwam haar ontlasting erg moeilijk kwijt. Voor de zekerheid wel even gaan checken bij de dierenarts. Maar toen ze de ontlasting kwijt was werd ze meteen een stuk comfortabeler. 

Vandaag is een vriendin foto’s komen maken van pups. Deze zal ik hier zodra ik ze binnen heb ook delen. Moeders en de pups zijn hartstikke moe en liggen nu heerlijk naast mij te slapen. 

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

nog gefeliciteerd! wat een schatjeshp-heart

honden page profiel AnkeAnkegoedgekeurde fokker

honden foto van Anke

De pups doen het allemaal heel goed. Het dametje is vannacht twee keer uit de kist gekropen om in mijn handen te komen slapen. Tijdens het schoonmaken en het wegen is zij ook degene die altijd meteen naar mij kruipt om bij mij te komen liggen. En dit zonder dat zij meer aandacht krijgt dan de anderen. Ik pak ze allemaal even vaak op en ze krijgen allemaal om de beurt een knuffel moment op de dag. 

Voor de mensen die het interessant vinden de video over de geboorte van de pups staat online op YouTube. 

https://youtu.be/0BHlNSsrHh8?si=78uNKgOkBy8U-4vC

 

Berp is nu zo relaxed dat ik ook weer lekker met Dien aan de slag kan. Dus ‘s ochtends ga ik met haar altijd al even goed op pad. Mijn moeder gaat dan meestal even een boekje lezen op mijn kamer zodat mocht Berp iets nodig hebben er iemand is. 

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Heleen

Nog van harte gefeliciteerd ,

Leuke kleurencombinatie hp-shiny

honden page profiel CatnDogCatnDog 3 doggies

honden foto van CatnDog

Fijn dat het zo goed gaat.

En weer een prachtig filmpje hp-heart

honden page profiel AnkeAnkegoedgekeurde fokker

honden foto van Anke

De pups doen het super. De eerste pup is de 1kg gepasseerd. Berp is echt een super moeder. Ze is nu zo relaxed dat er ook weer wat ruimte komt om samen te tuttebellen. Ik neem haar nu 2x per dag mee op een korte wandeling en dat gaat nu best heel goed. Ze loopt wel nog steeds heel goed door op de terugweg. Maar het is goed voor dr hoofdje ook even wat tijd zonder de pups door te brengen en wat frisse lucht te krijgen. 

Je merkt nu wel dat het echt kouder word dus ik moet nu overdag mijn hout kacheltje wel aanmaken. Anders koelt de kamer echt te erg af. De pups hebben het gewoon prima in de kist maar voor mij en moeders is het aangenaam om de kachel overdag wel aan te doen. Dan blijft het ‘s nachts ook een comfortabele temperatuur. 

Voor de mensen die het leuk vinden er staat een nieuwe video online: Ochtend routine

honden page profiel Els TakEls Tak 3 doggies

Wat een mooi filmpje!!

honden page profiel carlijn boy&dopeycarlijn boy&dopey 3 doggies

honden foto van carlijn boy&dopey

Gefeliciteerd met jullie prachtige nestje en wat heerlijk om te zien zeg en wat fijn dat ze zo een mooie start krijgen. Prachtige pups!!

honden page profiel Dobber †Dobber † 3 doggies

honden foto van Dobber †

Nog gefeliciteerd met het nestje! Jammer dat 1 het niet heeft gehaald, maar gelukkig doet de rest het wel goed :).

honden page profiel CatnDogCatnDog 3 doggies

honden foto van CatnDog

Hoe gaat het inmiddels?

honden page profiel AnkeAnkegoedgekeurde fokker

honden foto van Anke

561632.jpg

561633.jpg

561634.jpg

561635.jpg

561636.jpg 561637.jpg

De pups groeien als kool. De zwaarste is nu bijna 2kg. Morgen zijn ze 3 weekjes oud en het zijn nu echte hondjes aan het worden. Berp ligt er overdag niet meer zo heel veel bij. Ze gaat er een paar keer bij om ze te laten drinken en ze te verzorgen maar gaat daarna lekker op bed liggen. ‘S nachts ligt ze er wel nog de hele nacht bij. 

Met Berp ga ik nu minimaal 1x per dag naar het bos. Dat vind ze ook echt leuk, rondjes in de wijk vind ze echt helemaal niets aan. 

Het teefje (brindle met zwarte voorpootjes) blijft bij mij. Welk van de reuen bij mijn ouders gaat blijven ben ik nog niet over uit. Ik heb een flinke twijfel tussen twee jongens maar ik heb nog even dus wacht tot die twijfel weg is. 


Ik zit echt op een roze wolk. Zo fijn om dit alles zo volledig mee te maken en ook alle tijd ervoor te hebben. Ook voor de andere honden is het op deze manier prima te doen. Vanochtend ben ik met Dien lekker gaan bikejören en de andere twee hadden er toen ook al een ronde op zitten. Daarna lekker met Berp het bos in gegaan. 

Vandaag staat ook de video online waarin de pups de eerste ontworming hebben gekregen. Dat vonden ze echt heel erg smerig. 

eerste ontworming

 

honden page profiel CatnDogCatnDog 3 doggies

honden foto van CatnDog

Wat geweldig! hp-heart Wat een leuke foto's. Het zijn inderdaad al hele hondjes.

 

Heerlijk dat je er zo van geniet.

 

Ik vind het jammer dat deze fabrikant het ontwormingsspul niet gewoon een lekker smaakje heeft gegeven. Ze vinden het echt helemaal niks.

honden page profiel AnkeAnkegoedgekeurde fokker

honden foto van Anke

" Wat geweldig! Wat een leuke foto's. Het zijn inderdaad al hele hondjes.
 
Heerlijk dat je er zo van geniet.
 
Ik vind het jammer dat deze fabrikant het ontwormingsspul niet gewoon een lekker smaakje heeft gegeven. Ze vinden het echt helemaal niks. "

Nee helaas is deze inderdaad echt niet smakelijk. Er was wel nog een andere pasta maar die mag ik niet geven aan mijn lacterende teef en dat vind ik dan toch gek. Zeker omdat ze nu de ontlasting wel nog op eet. Of die smakelijk is weet ik trouwens niet. Maar het zou het ingeven wel net nog wat makkelijker maken als het gewoon lekker zou zijn.  

honden page profiel AnkeAnkegoedgekeurde fokker

honden foto van Anke

Voor de mensen die het leuk vinden de video waar ik de stamboomnamen van de pups bekend maak. 

bekendmaking stamboomnamen

 

De pups doen het fantastisch. 2 jongens zijn al over de 2kg. Het zijn nu langzaam aan echte hondjes aan het worden. Ze vinden het geweldig om buiten de kist rond te hupsen. Als ze moe zijn kruipen ze lekker tegen me aan om te gaan slapen. 

honden page profiel CatnDogCatnDog 3 doggies

honden foto van CatnDog

Wow Mr. President is gigantisch!

 

Wat was de naam die je eerst voor het pupje in gedachten had? Waarom werd de naam niet goedgekeurd? Zat er een scheldwoord in (ik ken de songtitels van Pink niet goed, maar het is heel goed mogelijk dat daar een scheldwoord in zou kunnen zitten). Als je het niet wilt vertellen, mag je het geheim houden, hoor.

honden page profiel AnkeAnkegoedgekeurde fokker

honden foto van Anke

" Wow Mr. President is gigantisch!
 
Wat was de naam die je eerst voor het pupje in gedachten had? Waarom werd de naam niet goedgekeurd? Zat er een scheldwoord in (ik ken de songtitels van Pink niet goed, maar het is heel goed mogelijk dat daar een scheldwoord in zou kunnen zitten). Als je het niet wilt vertellen, mag je het geheim houden, hoor. "

Hahahaha ja mr president is echt mega. 

De naam die ik wilde gebruiken was Beam Me Up maar dit blijkt een kennelnaam te zijn. Dus vandaar dat ie is afgekeurd. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Wat zijn ze mooi en al echte hondjes aan het worden laughing

honden page profiel LoetjekoeLoetjekoe 3 doggies

honden foto van Loetjekoe

Ooohh wat zijn ze leuk! Fijn dat het allemaal zo goed gaat!

honden page profiel jantienjantien 3 doggies

honden foto van jantien

Die bovenste foto van je bericht van 5 december vind ik er een voor in een lijstje!

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Wat een heerlijke pupjeshp-heart.

Klinkt toch ook altijd zo schattig die puppygeluidjes op de achtergrond.

honden page profiel CatnDogCatnDog 3 doggies

honden foto van CatnDog

" Hahahaha ja mr president is echt mega. 
De naam die ik wilde gebruiken was Beam Me Up maar dit blijkt een kennelnaam te zijn. Dus vandaar dat ie is afgekeurd.  "

Beam Me Up was ook leuk geweest! De reden is wel begrijpelijk, maar ik dacht dat de kennelnaam alleen een onderdeel uitmaakte van de nestnaam. Zeg maar: Beam Me Up Scotty (met Beam Me Up als kennelnaam en Scotty dan als roepnaam) en in het geval dat ze het hondje zelf ook Beam Me Up willen noemen, zou het Beam Me Up Beam Me Up zijn?

pagina 4 van 7 12 3 45 6 7
Volgende forumvraag: Voor Froukje Sijtsma
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^