Hoe vervoer jij je viervoeter?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

In de file zit bot ook daar maar dan wordt het ook echt knijterheet hoe goed je airco het ook doet, op die achterbank of in die kofferbak.

honden page profiel EviEvi

honden foto van Evi

Dat probleem hebben we niet in beide auto's hebben we airco bij de achterbanken en bij kofferruimte

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Evi? Dat lijkt zo totdat jezelf in de achterbak zit. Heb ervaring ermee met climatcontrol en soort van verhuis yell Ook nog aangehouden want twee vrouwen "porseleine kassies" vasthouden tot in je nek liggend...... en dat in het zicht. Mochten gelukkig doorrijden na een heeeeeul zielig verhaal dat er geen kerel beschikbaar was om de boel op te lossen lol.

honden page profiel Pascale met Kahlúa, Willow en OnyxPascale met Kahlúa, Willow en Onyx 3 doggies

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

" Evi? Dat lijkt zo totdat jezelf in de achterbak zit. Heb ervaring ermee met climatcontrol en soort van verhuis Ook nog aangehouden want twee vrouwen "porseleine kassies" vasthouden tot in je nek liggend...... en dat in het zicht. Mochten gelukkig doorrijden na een heeeeeul zielig verhaal dat er geen kerel beschikbaar was om de boel op te lossen lol. "

Ik zat gisteren zelf op de achterbank bij de vriend van mijn zusje in de auto en ik had het ijs en ijs koud. Heb meerdere keren gevraagd of de airco zachter kon. hp-shiny

honden page profiel Elianne | Bailey & Nova Elianne | Bailey & Nova 3 doggies

honden foto van Elianne | Bailey & Nova

Ligt er echt wel aan in welke auto je zit.. heb bij sommigen echt gehad dat mijn benen eraf vroren, maar heb ook wel eens meegemaakt wat Anouk aangeeft en dat je gewoon standje sauna zit als de auto stil staat. Met name bij de oudere modellen. 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Op vakantie
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^