Welke tekenbandmiddel.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

" De geur van neemolie is pure nostalgie voor me. Mijn vorige hond hing er vol van tijdens de warme maanden :-D
Waarvoor gebruikte je de zwarte kummelolie precies? En in welke maatstaf? "

Oorspronkelijk voor de atopie van haar. 

Ik was het zat, steeds die antibiotica en cortisone. Het hielp wel, maar daarna kwamen de allergieen alleen maar in alle hevigheid terug, dus ik wilde proberen of het ook anders op te lossen is.

Heb deze tip van een heilpraktiker voor dieren gekregen (ik woon in Duitsland). Dit icm met nog wat andere maatregelen. Ze krijgt het in het voorjaar en zomer en begin herfst, 6 weken, en daartussen steeds een week pauze dan stop ik voor de winter. Het wordt dan langzaam opgebouwd tot een theelepel door het voer. 

 

Maar toen las ik dus dat het ook tegen teken helpt, en ik besefte dat ik idd al lang alleen maar heel zelden een teek ontdekt heb op Jenna.

 

honden page profiel GittjeGittje

" Of dat helemaal klopt? Volgens mij als de huid ermee in contact komt, komt het wel degelijk in de bloedbaan en komt het in de lever terecht? "

 


Als je de Seresto band aanbrengt, mag die niet spannen. Je moet 2 vingers ruimte tussen laten. Zal toch een stuk minder rotzooi zijn dan de pilletjes of de pipetten die je rechtstreeks op de huid moet uitduwen.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: reactie teek
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^