Aussie Odie's dagboek - 10 maanden en poseren voor kerst

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel carlijn boy&dopeycarlijn boy&dopey 3 doggies

honden foto van carlijn boy&dopey

" https://www.silverlinings.nl/gezondheid/gedrag-en-giardia/?fbclid=IwAR07UPt5FuzScBD-p24RC4N1SrFLTDYZat65TxXdQeOfpmfKAHO_D2jDN1g 
 
https://www.dierenoppasamersfoort.nl/kunnen-gedragsproblemen-hond-door-giardia-komen/
 
Odie heeft nu de eerste kuur van 5 dagen om. Ik merk dat hij meer aandacht voor me heeft en hij beter benaderbaar is. Als hij bijt kan ik hem er makkelijker uit halen. Het voelt eigenlijk of ik nu pas kan beginnen met opvoeden. Hij heeft een pittig karaktertje, dat zal zeker niet alleen door de giardia komen, maar ik denk dat het er wel aan bijdraagt.  "

Ik heb net zelf de vraag gesteld hier of mijn pup met giardia anders doet door die giardia, en alles wat ik in bovenstaande linkjes lees daar had ik dus mijn vraagtekens bij! Ik heb nl al vaker een pup opgevoed en vind t gedrag van mn pup die dus giardia heeft vrij extreem. Heel angstig buiten, echt flink doorbijten en ook in mn andere hond en hij reageert op alles en slaapt daardoor bijna niet overdag. Nou wat n opluchting dit,mn gevoel was dus juist. Hopelijk beter gedrag en n blijere pup na de kuur!!

honden page profiel Baasje van Spaiky† en OdieBaasje van Spaiky† en Odie

honden foto van Baasje van Spaiky† en Odie

Odie is inmiddels ruim 10 maanden. Hij heeft zo veel geleerd de laatste tijd en is zo goed vooruit gegaan! Natuurlijk heeft hij nog puberstreken, maar als ik kijk waar we vandaan komen gaat hij niet meer met stapjes maar echt met sprongen vooruit! Ik ben zo trots op hem! 

 

Eerst moest hij alles hebben wat hij zag en ging constant met onze spullen ervandoor. We hebben ons serieus afgevraagd of we wel een kerstboom konden opzetten dit jaar. Naar mijn verbazing gaat dit bijzonder goed. Odie accepteert de kerstboom volledig alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Ik wou graag foto's van hem maken voor de kerstboom met de kerstmuts op, maar ik dacht dat dat dit jaar nog te hoog gegrepen zou zijn. Maar wat heeft Odie mij verbaasd! Ik verwachte eigenlijk foto's van een omgevallen kerstboom met een Aussie met een kerstmuts in de mond, maar het resultaat is een serie foto's van en super gehoorzame Aussie die netjes met de kerstmuts op zit te poseren voor de kerstboom. Ik ben zo trots! hp-heart

 

561826.jpg

561825.jpg

 

honden page profiel Danielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en DjaideyDanielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en Djaidey 3 doggies

honden foto van Danielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en Djaidey

Zo leuke foto's, hoef ik met mijn pubertjes van 8,5 maand niet te proberen, haar fotograveren met een muts op. 

Muts ligt binnen no time op de grond, of zit tussen haar tanden. 

 

Kerstboom heb ik niet staan, geen plaats voor, kerstboom staat normaal op de plaats waar haar ren staat, verder kan die nergens staan.

Bij mijn ouders staat de kerstboom wel, en die vindt ze reuze interessant, ze snuffel weleens aan de kerstballen, die bewegen dan zo leuk vindt Djaidey (gelukkig zijn ze van kunststof), heeft er al regelmatig 1 op de grond gelegen. 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Jack Russel ‘s
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^