Gedragsverandering

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MireilleMireille

Hallo, mijn 1_jarige toypoedel wil plots niets meer van mij weten. Ze heeft een blaasontsteking gehad en praktisch gelijktijdig ontweek ze me totaal waar ze voordien heel aanhankelijk was. Zelfs bij het geven van een lekkere snack draait ze haar hoofd af. Heb geen idee wat het probleem zou kunnen zijn. Hopelijk kan iemand mij helpen…?

honden page profiel Lara en Peitjes Lara en Peitjes 1 doggies

honden foto van Lara en Peitjes

" Hallo, mijn 1_jarige toypoedel wil plots niets meer van mij weten. Ze heeft een blaasontsteking gehad en praktisch gelijktijdig ontweek ze me totaal waar ze voordien heel aanhankelijk was. Zelfs bij het geven van een lekkere snack draait ze haar hoofd af. Heb geen idee wat het probleem zou kunnen zijn. Hopelijk kan iemand mij helpen…? "

Honden zonderen zich dikwijls af als ze pijn hebben of ziek zijn. 

Is de blaasontsteking behandeld en is je hond volledig genezen ondertussen? 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Dat klopt , wat Lara daar schrijft, bij veel honden of ze zoeken aanhankelijk op of ze verwijderen zich van je, wees alert, als de aandoening behandeld is en over is en dan ook pijn vrij, ga er op uit met je hond, speel met je hond zodat ze er weer voor je is, blijft de afstandelijkheid dan zou ik nog eens een afspraak maken met je arts.

honden page profiel MireilleMireille

Bedankt voor de snelle reactie, ik ben nieuw op dit forum moet nog even wennen aan het “doggies geven Ed.”Luna is ondertussen wel genezen, ze heeft toen ook enkele dagen een indringende urinegeur gehad, en ze is loops.  De dierenarts vond niets verontrustend, dus ze heeft het zelf overwonnen.  Enfin ik zal dan maar even afwachten en haar niet forceren, alle goede raad is welkom ????

 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Woh....dat is het, de blaasontsteking en loopsheid....dat zat niet helemaal lekker, het komt meer voor als de hond loops gaat worden er dan een blaasontsteking ..kan..optreden, fijn dat het onder controle is....wanneer de hond loops is is er ook wat gedragsverandering...mooi gaan wandelen en verder net je hond het rustig aan doen, forceer niets.   Drie weekjes aan de lijn houden...dat wel he laughing  Wanneer honden loops zijn of worden dan zijn er honden die eten niet graag willen, pusch niets, komt vanzelf weer.

honden page profiel Moontje lizzyMoontje lizzy 3 doggies

Aah ze is loops, dat wou ik net vragen. Het kan heel goed door haar hormonen komen dat ze zo op je reageert. Waar de ene teef heel aanhankelijk wordt, wordt de ander juist afstandelijk. 

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Alaska's Finest!

" Aah ze is loops, dat wou ik net vragen. Het kan heel goed door haar hormonen komen dat ze zo op je reageert. Waar de ene teef heel aanhankelijk wordt, wordt de ander juist afstandelijk.  "

Dat klopt. Loopsheid kan het gedrag helemaal omgooien. Sommigen worden hangerig, pieperig, plakken zowat aan je lijf. En anderen worden chagrijnig, of zonderen zich af. Er zijn er die lusteloos en bedrukt worden en anderen zitten vol onrust en zijn niet in te tomen.

Het kan alle kanten op, met een loopse teef. hp-smile

Volgende forumvraag: Puppy en uit gaan werken
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^