Speelgoed

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel marreelmarreel

Onze tyca bijt al zijn speelgoed stuk ,speelt super graag met een bal maar na 2 min is hij plat ook tennisballen gaan amper een uur mee  wat raden jullie aan van ballen of stevig speelgoed 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . 2 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

" Onze tyca bijt al zijn speelgoed stuk ,speelt super graag met een bal maar na 2 min is hij plat ook tennisballen gaan amper een uur mee  wat raden jullie aan van ballen of stevig speelgoed  "

Speel samen met het speelgoed, leer je hond het los te laten als die het kapot wilt maken...en niet af wil geven..

pas op met tennisballen, daar slijten de tanden op.   Kijk eens naar een kong, wel samen er mee spelen anders is die ook zo stuk..

honden page profiel DagmarDagmar 1 doggies

Hier doen de Chuckit squeeze ballen het goed (de piep gaat gelukkig direct kapot) en zwarte kongs. Die liggen vrij in huis, al ligt het merendeel wel onder de zetel hp-angel

honden page profiel Sug_063Sug_063 1 doggies

honden foto van Sug_063

Miss een harde bal kopen? Kun je bij* animal center kopen heb t laatst daar gezien? En dan heb je verschillende maten?

 

https://www.animalcenter.nl/hond/speelgoed/beeztees-speelbal-massief-mint

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty 2 doggies

honden foto van Anouk van Botty

" Onze tyca bijt al zijn speelgoed stuk ,speelt super graag met een bal maar na 2 min is hij plat ook tennisballen gaan amper een uur mee  wat raden jullie aan van ballen of stevig speelgoed  "

Stevig speelgoed en een goeie dosis kauwtroep. Bellobox zou ik niet doen. Box met mijten en weet ik veel wat er over was. Gewoon naar de lokale dierenwinkel gaan en ze ruiken het door het plastic heen. Heb hier ook een piranha al is het een dwerg. Heeft net een heel buffeloortje weg gekauwd in minder dan 20m, had ie zelf uitgekozen yell

honden page profiel marreelmarreel

" Miss een harde bal kopen? Kun je mijn animal center kopen heb t laatst daar gezien? En dan heb je verschillende maten?
 
https://www.animalcenter.nl/hond/speelgoed/beeztees-speelbal-massief-mint "

 

honden page profiel marreelmarreel

" Speel samen met het speelgoed, leer je hond het los te laten als die het kapot wilt maken...en niet af wil geven..
pas op met tennisballen, daar slijten de tanden op.   Kijk eens naar een kong, wel samen er mee spelen anders is die ook zo stuk.. "

 

honden page profiel Sug_063Sug_063

honden foto van Sug_063

"   "

Ik Weet dus niet of dat iets is. Heb zelf gevoeld en is super stevig…. En mega hard…. Je hebt daar verschillende maten, kleuren hangen. Wel let op dat die dan niet in zijn keel schiet…. je kan de aller grootste kopen… die schiet zeker niet in zijn keel… Hopelijk heb je echt iets aan!


Ik ken een Pit die Alle ballen Jat van honden eigenaren en ze binnen 2 sec uit elkaar heeft. De grote bal heeft heel erg geholpen…. Maar uiteindelijk was de bal niet leuk meer Want de pret was er niet ( pret van de bal zo snel mogelijk in kleine stukken scheuren. ) dus ik zou zeggen kijk maar! Hopelijk vind ie t nog steeds super leuk!

honden page profiel CarolineCaroline

honden foto van Caroline

Ik had voor Shep ook altijd zo'n keiharde bal. Van soort rubber ofzo denk. Zat een touw aan wat ik handig vond voor apporteren want dan hoefde ik de kwijlbal niet vast te pakken. Haar tanden stonden wel in de bal maar verder niet kapot te krijgen. Ze deed jaren met zo'n bal en de reden dat ik weleens een nieuwe moest kopen was omdat we hem dan kwijt waren maar kapot ging hij niet.

honden page profiel Michelle en MaxMichelle en Max

honden foto van Michelle en Max

Ik gebruik vaak de oranje Kong ballen, daar betaal je net iets meer voor, maar ze zijn het helemaal waard. Maar soms dan stelen andere honden ze en dan krijg je ze niet meer terug. Dat is wel een beetje jammer. Ik neem dan voor de zekerheid een bal mee die wat goedkoper is. 

Volgende forumvraag: naam gezocht
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^