Mijn pomeriaan blaft niet

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel NickNick

Hee 

Onze baloe (pomeriaan) blaft nooit, terwijl ze er wel om bekend staan dat ze veel blaffen. Ook met het naar bed gaan geeft hij geen kick, zo af en toe een streek omdat hij de bench niet in wil. Het lijkt de idiale pup maar toch baart het me lichte zorgen omdat het toch een pup is van 10 weken. Of komt dit in een later stadium. 

Weten jullie iets om ons duidelijkheid te geven of wat er aan de hand zou kunnen zijn ? 

Baloe functioneerd verder gewoon super eet drinkt en is vaak heel blij en speelt graag. 

Groetjes ons ! 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Als je vermoed dat er wat aan de hand is laat je de hond nakijken, maar heerlijk toch dat het geen blafferd is, ik heb ook honden die niet blaffen, vind het zalig...en naar het naar bed gaan, waarom moet je hond dan blaffen ?  Hier wordt er ook niets geblaft als er naar bed wordt gegaan...

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Inderdaad, als je je zorgen maakt zou je de dierenarts bij gelegenheid een keertje kunnen laten kijken.

Maar de kans is groot dat je over een paar maanden op het forum meldt dat je hondje zoveel blaft.... frown

Ik zou er voorlopig maar van genieten.

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Ohhh wees niet bang. Dat gaat echt later nog gebeuren.  Je pup is nu nog zo jong, in de natuur is dit alleen maar veilig. Keffen trek je de aandaxht, misschien ook wel van iets met minder goede bedoelingen. Daarom is zwijgen op deze leeftijd nog goud. En ik zou een kejfe ook zeker niet belonen of wat dan ook want dan heb je zo een enorme keffer die niet meer stopt. Ik zou zeggen wees er blij mee.

honden page profiel MariekeMarieke

honden foto van Marieke

Geniet er nog maar van smile

Die van ons (chihuahua) is van 4 april en kreeg pas 30 juni door hoe hij moest blaffen.

 

honden page profiel SuzeSuze

honden foto van Suze

Schnauzer staan ook bekent om t waaks blaffen…. Dit doet hij ook niet… tenzij ik t commando geef of er echt verdachte gevaar is…. ( zoals een Man die in t donker achter ons loopt )  Voor de rest blaft hij niet…. Maar dit wil ik ook niet… onnodig blaffen hoeft niet… ik denk dat hij t wist uitzichzelf al dat ik t niet fijn vond hahaha…. Dus zal me geen zorgen maken….

honden page profiel NickNick

Hartelijk dank allemaal dsn gaan we er nog van genieten haha. We willen idd ook niet dat hij continu blijft blaffen dus zullen hem er ook echt niet mee belonen. Komt goed ! Bedankt voor de reacties ! 

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Ik zou ook zeggen, geniet er maar van haha. Mijn keesjes begonnen vanaf de pubertijd waaks te worden en blaffen nu als de besten!

 

 

honden page profiel JoopJoop

honden foto van Joop

" Ik zou ook zeggen, geniet er maar van haha. Mijn keesjes begonnen vanaf de pubertijd waaks te worden en blaffen nu als de besten! "

hahaha, nou dit is idd ook hoe ik ze ken tongue-out

 

ik verwacht dan ook dat het hondje van TS nog wel uitgroeit tot een echte keffer cool

honden page profiel MarieMarie

honden foto van Marie

Ik was blij dat mijn poedel niet blafte, want die staan er ook om bekend dat nogal vaak te doen. Na een paar maanden begon het ineens en nu is ze echt soms overdreven waaks met een hele luide blaf, vooral in de tuin of als er iemand aanbelt. Geduld! wink

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

 

Bij mijn dwergpoedel dacht ik de eerste weken dat de blaf niet ingebouwd was.

 

Nu blaft hij zelden: alleen wanneer hij losloopt en ik het commando "doorlopen" geef als er een andere reu in de buurt komt en ik aan de houding van die reu kan zien dat het niet zal klikken tussen beide honden. Casper passeert dan snel op afstand en blaft meestal 2 x fel.

 

Bezoek dat hij kent, wordt blaffend begroet wat gillen wordt uit enthousiasme. Hij draait dan door en is voor mij niet bereikbaar. Dat stop ik door hem even aan de korte riem te doen.

 

P.S. Pomeriaan is de benaming van het ras, die door broodfokkers en handelaren in pups uit Oost Europa wordt gebezigd. De juiste naam is Dwergkeeshond of Pomeranian. 

 

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Eén van mijn honden blafte als kleine pup eerst ook niet, inmiddels heeft ze dit ruimschoots ingehaald.

 

honden page profiel Kimeta Kimeta

honden foto van Kimeta

Mijn hond blaft ook nauwelijks en ben daar eigenlijk wel blij mee. 

 

Volgende forumvraag: Speelgoed
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^