Kleine hond

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Femke Femke

honden foto van Femke

Mijn man heeft toegeven dat er hele leuke kleine honden zijn, missie geslaagd. Markiesje, tibetaanse terrier en coton de tulear (vooral door de actiefoto's van Sylvia) staan in de top 3. Of er ooit een 2e komt weet ik oprecht nog niet en of dat dan een klein of groot hondje wordt. Voorlopig genieten we van 1 hond. 

honden page profiel PettypugloverPettypuglover

honden foto van Pettypuglover

"  
Zijn dat je eigen honden of zijn dat foto's die je van internet hebt gehaald? "

Dat zijn mijn honden ja. Ik vind het vervelend datbij elke post mensen dan off topic mij hond afzijken. Jullie zijn duidelijk niet open voor nieuwe mensen. Mij pest je niet weg. je bent niet de eerste.Heb inmiddels een stevige muur om me me heen gebouwd

honden page profiel MaritMarit

honden foto van Marit

Het absolute nadeel van een kleine hond is dat ze zo snel ondersteboven gelopen worden door enthousiaste projectielen van 20+ kilogram. Dit maakt ze gevoelig voor onzekerheid en uiteindelijk angst voor grotere honden. Je zal dus wel je grote labrador in de juiste baan moeten kunnen leiden. 

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Het absolute nadeel van een kleine hond is dat ze zo snel ondersteboven gelopen worden door enthousiaste projectielen van 20+ kilogram. Dit maakt ze gevoelig voor onzekerheid en uiteindelijk angst voor grotere honden. Je zal dus wel je grote labrador in de juiste baan moeten kunnen leiden.  "

Ik merk daar hier onderling helemaal niks van. Buiten wel, maar dan gaat het om andere honden die ineens op mijn kleintjes afstuiven.

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

" Dat zijn mijn honden ja. Ik vind het vervelend datbij elke post mensen dan off topic mij hond afzijken. Jullie zijn duidelijk niet open voor nieuwe mensen. Mij pest je niet weg. je bent niet de eerste.Heb inmiddels een stevige muur om me me heen gebouwd "

Kun je even wat meer foto's uploaden van je "honden" Zodat ik en andere deze kan traceren naar andere accounts die niet van jouw zijn? Want begin je echt behoorlijk vervelend te vinden in tramalant proberen te maken. Nieuwe mensen zijn best welkom maar jij bent hier al vaker geweest.

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

" Kun je even wat meer foto's uploaden van je "honden" Zodat ik en andere deze kan traceren naar andere accounts die niet van jouw zijn? Want begin je echt behoorlijk vervelend te vinden in tramalant proberen te maken. Nieuwe mensen zijn best welkom maar jij bent hier al vaker geweest. "

T is haast een Anouk 2.0 hp-shiny

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

" T is haast een Anouk 2.0  "

Ik kan je verzekeren dat deze Anouk geen 2... 3300 maal aanmaakt yell Job voor de mods om IP adres te achterhalen.

 

 

 

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

lancashire heeler? 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Georgie
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^