Georgie

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Bjarni & Georgie Bjarni & Georgie

Hi, wij hebben vandaag Georgie (Shiba Inu) geadopteerd! Hij is net 14 weekjes oud en kerngezond. Wij zijn super verliefd op ons klein vosjeinnocent (sorry als dit verkeerd geplaatst is!)

honden page profiel Bjarni & Georgie Bjarni & Georgie

Een foto van onze rakker kan natuurlijk ook niet ontbreken! 

556183.jpg

honden page profiel Sug_063Sug_063 3 doggies

honden foto van Sug_063

" Een foto van onze rakker kan natuurlijk ook niet ontbreken!  "

Ahw super leuk! Veel geluk rn succes!!! Het mooiste wat er is.hp-shinyhp-heart

honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy 3 doggies

honden foto van Koert En poppy

Wat leuk welkom Georgie waf een mooi hond 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Hij is er....laughing  wat een mooierd, heel veel plezier met Georgie.   

honden page profiel Bjarni & Georgie Bjarni & Georgie

Update eerste nacht:

Hij ging rustig in zijn mandje liggen om te slapen. Hij jammerde wel erg veel dus wij vroegen ons af of er wat was. Wij dachten dat het door de TV kwam die nog even aanstond, maar hij zal zijn broertjes en zusjes wel missen! 

 

Rond 3u dachten wij: hmm wat kunnen wij doen zodat hij zich een beetje meer op zijn gemak voelt, want bij ons in bed mag hij niet. Ik heb toen via YouTube calming music for puppies opgezet en de kleine rakker was meteen in slaap gevallen! 

 

Hij wilde rond 7u natuurlijk naar buiten, en zijn toen een half uurtje gaan wandelen (hij wilde liever het laatste stukje lopen en hebben dat ook gedaan)hp-shiny

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Gefeliciteerd met jullie nieiwe huisgenoot, dat worden enerverende feestdagen ,aar wel leuk,

Heb je de bench wel naast je bed gezet? Of was hij helemaal alleen en jammerde hij daarom? Naast je bed is nog niet in je bed en je geeft je pup daarmee wel steun,

Als de foto niet vertekent vind ik de bench aan de kleine kant,  kan hij er wel gestrekt in liggen, poten naar voren en naar achteren? En een paar pasjes in lopen?je hond groeit hard, misschien kan je hem nog ruilen voor een grotere.?

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

 550661.jpg dit is lekker ruim en stond aan mijn hoofdeinde vh bed

 

honden page profiel Bjarni & Georgie Bjarni & Georgie

" Gefeliciteerd met jullie nieiwe huisgenoot, dat worden enerverende feestdagen ,aar wel leuk,
Heb je de bench wel naast je bed gezet? Of was hij helemaal alleen en jammerde hij daarom? Naast je bed is nog niet in je bed en je geeft je pup daarmee wel steun,
Als de foto niet vertekent vind ik de bench aan de kleine kant,  kan hij er wel gestrekt in liggen, poten naar voren en naar achteren? En een paar pasjes in lopen?je hond groeit hard, misschien kan je hem nog ruilen voor een grotere.? "

Ja we hadden de bench in de slaapkamer gezet! Wij vinden de bench ook net wat te klein maar volgens de medewerkers van de dierenspeciaalzaak moest dat juist, omdat hij anders zou denken dat hij daar ook zijn behoeften mag doen

honden page profiel ientjeientje 3 doggies

honden foto van ientje

" Ja we hadden de bench in de slaapkamer gezet! Wij vinden de bench ook net wat te klein maar volgens de medewerkers van de dierenspeciaalzaak moest dat juist, omdat hij anders zou denken dat hij daar ook zijn behoeften mag doen "

Jammer, hier is hij heel snel uitgegroeid en een hond moet echt kunnen bewegen en een paar stappen kinnen lopen minimaal in een bencht. Een hond gaat vaak verliggen in de nacht.  hij doet zijn behoefte in zijn bench als hij op knappen staat of te wel, niet op tijd naar buiten wordt gelaten. En dat moet je dus zien te voorkomen. In de nacht zal je er echt nog wel een paar weken lang een keer uitmoeten. Gaat hij rommelen in zijn bench dan naar buiten, sluitspieren staan  nog niet onder controle. En zo sneu als hij zo nodig moet.

Om gejammer voor komemde nacht te voorkomen. Leg een nestlap, of speeltje bij hem neer , bench naast je bed, zodat je met je hand er in kan.  Dat geeft rust aan hem. 

honden page profiel Bjarni & Georgie Bjarni & Georgie

" Jammer, hier is hij heel snel uitgegroeid en een hond moet echt kunnen bewegen en een paar stappen kinnen lopen minimaal in een bencht. Een hond gaat vaak verliggen in de nacht.  hij doet zijn behoefte in zijn bench als hij op knappen staat of te wel, niet op tijd naar buiten wordt gelaten. En dat moet je dus zien te voorkomen. In de nacht zal je er echt nog wel een paar weken lang een keer uitmoeten. Gaat hij rommelen in zijn bench dan naar buiten, sluitspieren staan  nog niet onder controle. En zo sneu als hij zo nodig moet.
Om gejammer voor komemde nacht te voorkomen. Leg een nestlap, of speeltje bij hem neer , bench naast je bed, zodat je met je hand er in kan.  Dat geeft rust aan hem.  "

Bedankt voor de tip! Wij gaan vanmiddag ook nog even langs de dierenspeciaalzaak om mogelijks de bench alsnog om te wisselen

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Super! Daar zal je hond blij mee zijn.

honden page profiel Lara en Peitjes Lara en Peitjes 3 doggies

honden foto van Lara en Peitjes

Gefeliciteerd met jullie prachtige pup ! 

Ben het met Ientje eens en goed dat je een grotere bench gaat kiezen. 

Shiba's zijn honden met heel schone instelling, ik vermoed dat het niet moeilijk gaat zijn om hem zindelijk te maken. 

Hier nooit een bench gehad en ook geen enkel probleem met zindelijkheid.   

honden page profiel MarieMarie 3 doggies

honden foto van Marie

Mooi hondje!

 

Ik kocht een grote, hoge bench bij hondenshop.nl en op één van zijn filmpjes toont hij dat hij bij een kleine pup bierbakken in de bench zet om die te halveren. Die kan je dan later terug wegnemen en dan heb je toch een grote bench. Zelf heb ik dat verkleinen nooit moeten doen, want nooit een ongelukje gehad in de bench. Wij hebben een paar nachten in de woonkamer bij de bench geslapen, toen onze pup hier net was op 8 weken.

 

 

Sinds deze zomer, toen het zo warm was, slaapt onze pup (ze was toen een maand of 4) niet meer in de bench maar in een grotere ren die in de woonkamer staat. We merken inderdaad dat ze zich heel vaak verplaatst in de nacht, soms in de mand die in de ren staat, dan weer ernaast op de koelere vloer.

honden page profiel jantienjantien 3 doggies

honden foto van jantien

Gefeliciteerd met Georgie en heel veel plezier samen.

Een bench is niet gauw te groot (je moet er wel de ruimte voor hebben...), te klein is op den duur ellendig voor de hond.

Hij moet inderdaad als hij volgroeid is (en je zou de bench dan nog gebruiken) er in kunnen staan en languit liggen.

N.b. op Marktplaats staan altijd heel veel 'uitgegroeide' benches.

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Heel veel geluk met jullie prachtige pup.

honden page profiel Bjarni & Georgie Bjarni & Georgie

Bedankt voor alle tips! Eerst wilde ik geen bench omdat ik het maar een naar idee vond om een hondje op te sluiten, maar vrienden en familie zeiden dat we dit beter wel konden doen zodat hij een vast plekje heeft om te slapen 's nachts. Hiervoor hebben wij ook jaren een Cane Corso gehad die geen bench had dus vandaar dat ik was twijfelachtig was.

honden page profiel Lara en Peitjes Lara en Peitjes 3 doggies

honden foto van Lara en Peitjes

" Bedankt voor alle tips! Eerst wilde ik geen bench omdat ik het maar een naar idee vond om een hondje op te sluiten, maar vrienden en familie zeiden dat we dit beter wel konden doen zodat hij een vast plekje heeft om te slapen 's nachts. Hiervoor hebben wij ook jaren een Cane Corso gehad die geen bench had dus vandaar dat ik was twijfelachtig was. "

Honden zijn polyfasische slapers en kunnen zich enkele keren per nacht verplaatsen (zijn jouw vrienden daar op de hoogte van?). 

Het is juist onnatuurlijk om zelf onmiddellijk maar een vast plekje voor je hond te kiezen. Laat hem zelf bepalen waar hij het liefst in slaap valt: of het nu achter het gordijn, naast de deur of in zijn bench is. 

Hoe sneller je pup zelfstandig leert om zijn rust te pakken, hoe makkelijker het ook voor je in de toekomst gaat zijn. 

En zeker de shiba... Het is geen bordercollie of een of andere ras dat geen "uit" knop heeft. smile

Volgende forumvraag: De hond op video
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^