Eten

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RottieZolaRottieZola

Goedemorgen,

Mijn pup van 5 maanden heeft soms dagen er tussen zitten dat ze weinig eet van haar brokken. We geven nu Royal Canin Puppy Maxi, vanuit de fokker. Ze moet nu iets meer dan 2 cups binnen krijgen, maar soms zijn dit er maar 1.5. Fokker geeft aan het na 10 minuten weg te halen en dan volgende eetmoment weer aan te bieden. Maar merk dat ik dat lastig vind omdat ze dan soms helemaal niks eet haha. Hij zegt ook nog zeker niet wisselen van voer. Heb nu zalmolie erbij gedaan. 

Hebben jullie nog tips? Of eventueel nog andere merken tips om uiteindelijk toch op over te stappen? Hoor het graag!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Met wat natvoer de brokjes husselen, zo,n twee lepeltjes, renske bijvoorbeeld, kan je bij de dierenwinkel kopen, als je fokker het nog geen goed idee vind om te wisselen dan nog even op de brok houden....op den duur kan je overstappen helemaal op renske, goede voeding.

honden page profiel DagmarDagmar

Ik ben voorstander van vers dus hier gaan ze meteen op vers. Brok geef ik soms eens.

Sowieso vul ik iedere maaltijd aan met dingen, geen enkele (gekochte) voeding is echt compleet immers.

 

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Je hond is 5 maanden, dan wisselen de kiezen en tanden. Misschien doet het een beetje pijn, wat Willemijn zegt, je kan  een beetje gestoomde voeding er door doen. En je niet te druk maken. Puppies doen dit, komt helemaal,goed. Zoalng je hond niet ziek is, doen wat de fokker zegt. Fijn dat je met deze vragen bij je fokker terecht kan.

honden page profiel RottieZolaRottieZola

" Met wat natvoer de brokjes husselen, zo,n twee lepeltjes, renske bijvoorbeeld, kan je bij de dierenwinkel kopen, als je fokker het nog geen goed idee vind om te wisselen dan nog even op de brok houden....op den duur kan je overstappen helemaal op renske, goede voeding. "

Bedankt voor de tip! Ga naar Renske kijken

honden page profiel RottieZolaRottieZola

" Je hond is 5 maanden, dan wisselen de kiezen en tanden. Misschien doet het een beetje pijn, wat Willemijn zegt, je kan  een beetje gestoomde voeding er door doen. En je niet te druk maken. Puppies doen dit, komt helemaal,goed. Zoalng je hond niet ziek is, doen wat de fokker zegt. Fijn dat je met deze vragen bij je fokker terecht kan. "

Bedankt, ook een hele geruststelling! Ga stoppen met me te druk maken haha

Volgende forumvraag: Eerste keer naar de trimsalon...
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^