Zindelijkheid

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MarionMarion

Hallo allemaal

Ik heb net wat zitten lezen op het forum en zag het advies om je pup op te pakken zodra ze gaat plassen en dan buiten te zetten. Goed advies, alleen, ik woon in een flat dus even snel buiten zetten is er niet echt bij. Ook gezien het feit dat ik ook katten heb die dus weg kunnen lopen zodra ik de schuifpui naar het balkon open zet. Mijn puberpup is nu 5mnd en ik heb van die matjes waarvan ik nu begrijp dat dat de zindelijkheidstraining wel vertraagd. Ik zal het dus anders aan moeten gaan pakken ????

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Wat meer naar de veldjes met je hond, als die niet even op het balkon kan....om de anderhalf a twee uur....zodat de hond weet buiten moet het gebeuren, wanneer er in huis mag geplast worden dan duurt de zinderlijkheid lang...begin smorgens vroeg als de hond wakker is, dan na het eten, en als er geslapen is en gespeeld, ja een jonge hond moet veel naar buiten voor behoeftes te doen...en anders je katten even opsluiten zodat de hond toch even op het balkon mag plassen.

honden page profiel CarolineCaroline

honden foto van Caroline

Ik neem aan dat als de pup buiten plast je heel blij doet en beloont met een snoepje? Ik heb dat zo gedaan maar ging wel om de paar uur naar buiten. In het begin ging ik ook in de nacht 2 x met haar naar buiten. Ze was snel zindelijk. Bij ieder plasje riep ik heel blij Plasje en kreeg ze een snoepje waardoor ze op een gegeven moment op commando plaste. Dat kan soms handig zijn.

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Deez https://www.youtube.com/watch?v=axpQKYbhwNo  en deze  https://www.youtube.com/watch?v=jOObS-oep24 en deze kan ook wink Ik ga altijd voor de laatste, hoef je niet eens pup voor te hebben https://www.youtube.com/watch?v=KvB3nLtR69U

honden page profiel MarionMarion

Hoi allemaal

Dank jullie voor jullie advies. Ik ben idd vaker met mijn pup gaan wandelen. Gisteren heb ik de stap genomen geen traingspad meer neer te leggen en ze heeft gisteren voor het eerst niets meer binnen gedaan. Ook maak ik vooral in de ochtend gebruik van de bench om haar spiercontrole te trainen en het werkt. Vanmorgen ook weer en ze heeft nog steeds niet binnen gedaan of ook maar aanstalte gemaakt daartoe. Dus nogmaals bedankt!!!

Groetjes Marion (een blij en trots vrouwtje ????)

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Fijn Marion...maar spiercontrole in de bench ?     Als eerste de hond uitlaten, in de vroege ochtend en ook even na het eten..en dan om de twee uurtjes er lekker mee naar buiten gaan, zodat je hond weet binnen nee en buiten wel.laughing

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

" Fijn Marion...maar spiercontrole in de bench ?     Als eerste de hond uitlaten, in de vroege ochtend en ook even na het eten..en dan om de twee uurtjes er lekker mee naar buiten gaan, zodat je hond weet binnen nee en buiten wel. "

Hier ben ik het mee eens.

Een bench is niet om blaasspieren te trainen.

 

Gewoon eerst naar buiten als je wakker bent. Hond uitlaten, eten geven, daarna zelf eten.

 

Daarna weer naar buiten als de hond moet.

Volgende forumvraag: Heel veel hulp gevraagt
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^