Losecosan

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van christel bumper en milo

Iemand ervaring met losecosan? Milo kreeg altijd zitac voor zijn maagzuur, maar kreeg steeds vaker een terugval. Sinds vandaag begonnen met dit middel iemand ervaring hiermee?

honden page profiel SamanthaSamantha 3 doggies

Ja! Mijn hond krijgt het, doet haar echt goed. Als ze het niet heeft is ze vrijwel de volgende dag misselijk ( smakken blijven slikkeren )

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Dat is omeprazol toch? Paddy heeft t een tijdje gehad maar had veel last van de bijwerkingen. Ben er mee gestopt.

honden foto van christel bumper en milo

" Ja! Mijn hond krijgt het, doet haar echt goed. Als ze het niet heeft is ze vrijwel de volgende dag misselijk ( smakken blijven slikkeren ) "

Milo heeft dit ook heel erg de laatste tijd hoop echt dat dit gaat helpen 

honden foto van christel bumper en milo

" Dat is omeprazol toch? Paddy heeft t een tijdje gehad maar had veel last van de bijwerkingen. Ben er mee gestopt. "

Oh daar heb ik me helemaal nog niet in verdiept,wat voor bijwerkingen had Paddy?

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

" Oh daar heb ik me helemaal nog niet in verdiept,wat voor bijwerkingen had Paddy? "

Diarree en last van zijn maag. 

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

Met maagzuurremmers worden er minder vitamine opgenomen, met name de B vitamines, als je dit geeft regelmatig bij de dierenarts op bloed prikken.

Sowieso zou ik geen maagzuurremmers langdurig geven aan een hond zonder overleg met dierenarts, het heeft nogal wat bijwerkingen, en de oorzaak van het teveel aan maagzuur zou toch ook achterhaalt moeten worden.

honden page profiel SamanthaSamantha 3 doggies

" Milo heeft dit ook heel erg de laatste tijd hoop echt dat dit gaat helpen  "

Haar helpt het wel echt goed ! Ze heeft soms wel last van de darmen hierdoor maar dat is een bijwerking…

honden page profiel christel bumper en milo christel bumper en milo

honden foto van christel bumper en milo

" Met maagzuurremmers worden er minder vitamine opgenomen, met name de B vitamines, als je dit geeft regelmatig bij de dierenarts op bloed prikken.
Sowieso zou ik geen maagzuurremmers langdurig geven aan een hond zonder overleg met dierenarts, het heeft nogal wat bijwerkingen, en de oorzaak van het teveel aan maagzuur zou toch ook achterhaalt moeten worden. "

Milo heeft een chronische maag darm ontsteking,zijn hele hondenleven al er zijn al zoveel onderzoeken geweest,soms om moedeloos van te worden. Hij heeft al 6 jaar verschillende medicijnen,zonder lukt helaas niet dan wordt hij zo vreselijk ziek 

Bloedprikken doen we ieder jaar.

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

" Milo heeft een chronische maag darm ontsteking,zijn hele hondenleven al er zijn al zoveel onderzoeken geweest,soms om moedeloos van te worden. Hij heeft al 6 jaar verschillende medicijnen,zonder lukt helaas niet dan wordt hij zo vreselijk ziek 
Bloedprikken doen we ieder jaar. "

Ik zeg het omdat ik zelf daardoor veel tekorten heb gekregen, bloedprikken moet wel gericht, dus daar zou je eens naar kunnen vragen. Ik moet bijvoorbeeld B12 spuiten, dat neem ik niet op.

Weten waar die maagontsteking vandaan komt, voeding misschien?

Ik las niet uit je stuk dat je dit in overleg deed met de dierenarts.

honden foto van christel bumper en milo

" Ik zeg het omdat ik zelf daardoor veel tekorten heb gekregen, bloedprikken moet wel gericht, dus daar zou je eens naar kunnen vragen. Ik moet bijvoorbeeld B12 spuiten, dat neem ik niet op.
Weten waar die maagontsteking vandaan komt, voeding misschien?
Ik las niet uit je stuk dat je dit in overleg deed met de dierenarts. "

Jazeker wel in overleg met de dierenarts, Milo heeft al sinds we hem hebben last van maag en darmen. We wisselen geregeld van voer(ook in overleg) omdat Milo op de duur op elk voer gaat reageren, we hebben al zoveel onderzoeken gedaan, bij de dierenarts, specialist, holistische dierenarts maar waarom Milo steeds zo ziek is,is voor iedereen een raadsel.

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

" Jazeker wel in overleg met de dierenarts, Milo heeft al sinds we hem hebben last van maag en darmen. We wisselen geregeld van voer(ook in overleg) omdat Milo op de duur op elk voer gaat reageren, we hebben al zoveel onderzoeken gedaan, bij de dierenarts, specialist, holistische dierenarts maar waarom Milo steeds zo ziek is,is voor iedereen een raadsel. "

Sneu is dat toch. Ik heb je topics er over gevolgd. Ik hoop dat dit gaat werken voor jullie. En anders toch eens naar een voedingsdeskundige, mocht je dat nog niet gedaan hebben.

honden foto van christel bumper en milo

" Sneu is dat toch. Ik heb je topics er over gevolgd. Ik hoop dat dit gaat werken voor jullie. En anders toch eens naar een voedingsdeskundige, mocht je dat nog niet gedaan hebben. "

Zijn we ook geweest, het probleem is dat hij op de duur overal op reageert, we beginnen nu met het voer waar hij 6 jaar geleden mee begon.

honden foto van christel bumper en milo

Milo wil nu helemaal niet meer eten, ik denk dat dit komt door de losecosan. Morgen de dierenarts maar weer bellen. Arme hond 

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Ach wat rot voor jou ook. Sterkte hoor.

honden page profiel CarolineCaroline 3 doggies

honden foto van Caroline

Als je er al zo lang mee bezig bent zal je het volgende ook al wel hebben uitgeprobeerd maar misschien ook niet. Eén van mijn oppashonden had ook iedere dag overgeven, soms eten en soms alleen gal. At veel gras buiten. Allerlei onderzoeken gehad en diëten. Nu krijgt ze om de 4 uur eten en heeft helemaal geen last meer. Dus echt om de 4 uur, ook s nachts. Laatst was haar baasje een keer te laat met het apparaat vullen en moest de hond direct weer overgeven.

honden foto van christel bumper en milo

Milo heeft vandaag een vocht infuus gehad, er is bloed geprikt de eerste uitslagen zijn goed (nieren,leverwaarden enzo) heel fijn gezien zijn medicijnen. Er is een uitgebreid onderzoek gedaan, daarvan moet de uitslag nog komen. Vandaag wat kalkoen gekookt heel voorzichtig neemt hij daar kleine stukjes van, wat een zorgen heb je soms over je hondje

honden foto van christel bumper en milo

" Als je er al zo lang mee bezig bent zal je het volgende ook al wel hebben uitgeprobeerd maar misschien ook niet. Eén van mijn oppashonden had ook iedere dag overgeven, soms eten en soms alleen gal. At veel gras buiten. Allerlei onderzoeken gehad en diëten. Nu krijgt ze om de 4 uur eten en heeft helemaal geen last meer. Dus echt om de 4 uur, ook s nachts. Laatst was haar baasje een keer te laat met het apparaat vullen en moest de hond direct weer overgeven. "

Milo eet 4x per dag, in de nacht niet nooit over na gedacht maar het proberen waard

honden page profiel CarolineCaroline 3 doggies

honden foto van Caroline

" Milo eet 4x per dag, in de nacht niet nooit over na gedacht maar het proberen waard "

Ja wie weet. Zij heeft zo'n apparaat wat je kan instellen en die spuugt om de 4 uur brokken uit.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^