Hond probeert baby te happen.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Je kunt ook naar 1 vandaag kijken, vanaf minuut 26. Kind wordt doodgebeten door hond. 

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker

honden foto van Heleen

" Dank voor je mooie bericht! Mijn vrouw is nu wel iets mobieler. Ze komt nu 2x per dag naar beneden. Ik ben wel regelmatig beneden, ook om de hond een beetje te vergezellen. Vandaag heeft ze wel even de neiging gehad om het voetje te pakken. Het is denk ik nu een kwestie van consistentie en tijd.  "

De neiging gehad een voetje te pakken ?hp-frusty

honden page profiel Moontje lizzyMoontje lizzy

" De neiging gehad een voetje te pakken ? "

Dit dus...Hoeft maar 1x fout te gaan. Al zou de hond niet eens doorbijten..Enig idee hoeveel bacterien een hond in zijn/haar bek heeft? Ik ken mensen die per ongeluk in de hand zijn gebeten door hun hond en ondanks de antibiotica een bloedvergiftiging opgelopen hebben. Houd de hond voorlopig gewoon bij de baby weg. Hoe lief je hond misschien ook is..Je moet het risico niet willen nemen.

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Een beetje verantwoordelijke ouder en hondeneigenaar zou er een Gedragstherapeut bij betrekken. Echt, ik raadt jullie met klem aan op zoek te gaan naar een goede GT die veel weet heeft van dit soort situaties. Zorg dat de Gedragstherapeut is aangesloten bij de NVGH en/of SPPD. Nu is het nog een klein baby'tje, maar ik houdt mijn hart al vast als het dadelijk gaat rond kruipen, of rennen, en perongeluk bij de hond in de buurt komt. Als jullie het nu al niet voor elkaar krijgen de hond bij de baby vandaan te houden, want 'neiging hebben tot bijten in de voet' is het noodzaak dat hier iets aan gedaan wordt. 

honden page profiel DieselDiesel

honden foto van Diesel

Honden en kleine kinderen is altijd een ding appart.

Ik moet heel eerlijk zeggen, als ik een hond had en hele kleine kindjes, en de hond had de neiging te happen of te staren naar het kindje, nam ik geen enkel risico, geen gt, geen oefeningetjes om te wennen, echt niets, de hond ging eruit. Zou een baasje zoeken zonderen kkeine kinderen, je kind gaat altijd voor.

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^