Hond rijdt constant

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel IgloIglo

honden foto van Iglo

" Zeker, überhaupt is het vaak geen seksuele frustratie. Vooral bij puberreuen wordt er vaker gereden, maar dan nog is het vaak een samenloop van emoties en niet puur seksueel. Castratie kan in sommige gevallen uitkomst bieden, maar meestal zit er meer achter. "

Ja, daar dacht ik eigenlijk ook eerder aan, een samenloop van emoties. De “rijders” die ik ken doen dit uit spanning, komt er een keer een fietser of eekhoorn langs, hup en wippen maar….. Niet zozeer seksueel. Maar goed bij deze honden komt ook geen sperma vrij dus misschien is dat toch weer wat anders. Sowieso lijkt het me raadzaam om naast het medische ook te kijken naar wat het gedrag verder zou kunnen veroorzaken.

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Ben ik de enige die rijden zonder ejaculatie heb meegemaakt? Ja beetje vocht van die roze tip, verders niet. Had er 1tje met een grote wigwam en moest echt dat voorhuid schoonmaken, sleepte hem over de vloer heen. Nu eentje met een dopje en moet soms nog schoonmaken maar dat geld niet alleen voor dat doppie tongue-out en dies gecastreerd.

 

Je merkt een beetje verschil in castratie, sommig voortplantingsgedrag verdwijnt maar denk niet echt dat het met jouw verhaal te maken heeft. Zal meer de opwinding zijn omdat het spelen zo leuk is en het toezicht wegvallen is.

 

 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Hondje dement
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^