Maltezer vraagjes

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees


 
Maar goed, toen ik op zoek ging naar een Maltezer binnen de rasvereniging, had ik ook het geluk dat er een nestje verwacht werd en had ik vrij snel mijn Puckje. "

Ja dat kan ook best, ik was gewoon benieuwd.

honden page profiel IngmarIngmar

" Ja dat kan ook best, ik was gewoon benieuwd. "

Ik vind het jammer dat je je oordeel al klaar hebt liggen. Heel uitnodigend om dan nog door te posten hier. Weet niet hoe vaak ik moet herhalen dat het niet om broodfok gaat & dat het een erkende fokker is. Verder ga ik mezelf niet verantwoorden; helemaal niet gezien je je oordeel toch al klaar hebt liggen.

En ja, we hebben ook andere rassen overwogen. Het is niet alsof we twee weken terug voor het eerst er aan dachten om een hond in huis te nemen (enkel omdat we toen ook een topic hier hadden..); het speelt al jaren door onze gedachten. Elk ras is wel langs gekomen (meermaals) en uiteindelijk zijn we met 100% zekerheid bij de Maltezers uit gekomen. We halen geen pup uit impuls. Ik hoopte hier advies te ontvangen (en dat heb ik gelukkig ook gekregen van velen, bedankt daarvoor!), niet om beoordeeld te worden.

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Ik vind het jammer dat je je oordeel al klaar hebt liggen. Heel uitnodigend om dan nog door te posten hier. Weet niet hoe vaak ik moet herhalen dat het niet om broodfok gaat & dat het een erkende fokker is. Verder ga ik mezelf niet verantwoorden; helemaal niet gezien je je oordeel toch al klaar hebt liggen.En ja, we hebben ook andere rassen overwogen. Het is niet alsof we twee weken terug voor het eerst er aan dachten om een hond in huis te nemen (enkel omdat we toen ook een topic hier hadden..); het speelt al jaren door onze gedachten. Elk ras is wel langs gekomen (meermaals) en uiteindelijk zijn we met 100% zekerheid bij de Maltezers uit gekomen. We halen geen pup uit impuls. Ik hoopte hier advies te ontvangen (en dat heb ik gelukkig ook gekregen van velen, bedankt daarvoor!), niet om beoordeeld te worden. "

Ik heb helemaal geen oordeel, ik ben gewoon benieuwd! Zeker gezien jouw antwoorden. Als t een goede fokker is kun je toch gewoon antwoord geven ipv zo aangebrand te reageren?

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty 3 doggies

honden foto van Anouk van Botty

Ik had trouwens geen oordeel klaarliggen. Ben zelf in een broodfk getrapt, ook met een "handzaam beginners" hondje. Waarvan ik dacht dat ik hem bij een liefdevolle goede fokker vandaan had. Zeg dat wel vaker dat je in flinke zak geld klaar moet hebben liggen bij "klein handzaam beginners" modeltje en snel kunnen krijgen ook rescues. Mijn huidige hond, herplaatser heeft bv de hoogste verzekering.

 

Wel goed dat je tuigje neemt, vooral bij kleinere honden is dit vele male comfortabeler. Wat je trouwens ook kunt doen? Is lekker met hem op de achterbank gaan zitten. Weet niet hoelang je rit is? Maar zo hebben wij ons huidige herplaatser naar huis gebracht was 2.5u rijden. Dan is er ook bewegensruimte maar heeft die niet gelijk zo een hele parking vrachtwagen of ander dorps/omgeving indruk. De auto zelf is al vaak dingetje.

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Ik hoopte hier advies te ontvangen (en dat heb ik gelukkig ook gekregen van velen, bedankt daarvoor!), niet om beoordeeld te worden. "

Ja ik heb je ook advies gegeven, we zijn er voor elkaar hier. smile

honden page profiel IngmarIngmar

" Ik had trouwens geen oordeel klaarliggen. Ben zelf in een broodfk getrapt, ook met een "handzaam beginners" hondje. Waarvan ik dacht dat ik hem bij een liefdevolle goede fokker vandaan had. Zeg dat wel vaker dat je in flinke zak geld klaar moet hebben liggen bij "klein handzaam beginners" modeltje en snel kunnen krijgen ook rescues. Mijn huidige hond, herplaatser heeft bv de hoogste verzekering.
 
Wel goed dat je tuigje neemt, vooral bij kleinere honden is dit vele male comfortabeler. Wat je trouwens ook kunt doen? Is lekker met hem op de achterbank gaan zitten. Weet niet hoelang je rit is? Maar zo hebben wij ons huidige herplaatser naar huis gebracht was 2.5u rijden. Dan is er ook bewegensruimte maar heeft die niet gelijk zo een hele parking vrachtwagen of ander dorps/omgeving indruk. De auto zelf is al vaak dingetje. "

We sluiten sowieso een goede hondenverzekering af, daar hebben we ook al voor rondgekeken :) Goede tip wel! We zitten ook ruim in spaargeld, dus we zijn eventueel voorbereid. We zijn via vrienden die deze fokker kennen bij hun terecht gekomen, hebben alle checks gedaan, dus we sluiten in ieder geval zoveel mogelijk risico uit.

Was inderdaad van plan om met de pup op de achterbank te zitten, met de pup op schoot. Bedankt voor je reactie :) En erg vervelend voor je dat het bij jou niet goed is gegaan toen ;(

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^