Opvoeding blaffende dwergkees

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

OFF TOPIC !

Wat je ook niet moet kiezen, is een shiba inu.wink

Ik wil echt niemand beledigen,  maar DIE kunnen herrie maken, verschrikkelijk.

https://www.youtube.com/watch?v=wYS0RaDffdY

Ik heb er ooit een regelmatig uitgelaten die in het pension zat. Als je die ging aanlijnen schreeuwde hij werkelijk al moord en brand... Alsof hij vermoord werd. hp-cry

honden page profiel Kimeta Kimeta

honden foto van Kimeta

Maar nog een voorbeeld nu ik dit type zit er al de hele tijd een hond, een woning onder mij, te blaffen die alleen thuis is en beslist niet alleen kan zijn en dat is beslist geen keeshond :-)
Dusja wat geluk en opvoeding doet een hoop hoor!

honden page profiel BlubBlub

"  

Neen denk door de opvoeding idd
Want wanneer er een hond voorbij komt blaft hij ook wel eens
Of als hij honden flink te keer hoort gaan buiten reageert hij daar op door een paar keer te blaffen
Maar nooit in mij bijzijn :-)

Maar betreft de deurbel dat kan je leren. Door pas de deur bv open te doen als ze stil zijn
Kost wat geduld en heel soms vergeet hij het wel eens hoor
Maar daar is hij hond voor ;-) "

Ik geloof inderdaad dat het wel even geduld kan kosten haha, maar dat is niet erg. 

Even off topic, zag ook een andere post van je waarbij je aangaf dat jouw dwergkees 19 jaar is geworden. Geweldig! 

honden page profiel Kimeta Kimeta

honden foto van Kimeta

" Ik geloof inderdaad dat het wel even geduld kan kosten haha, maar dat is niet erg. 

Even off topic, zag ook een andere post van je waarbij je aangaf dat jouw dwergkees 19 jaar is geworden. Geweldig!  "

 Neen hoor mijn jack russel is 19 jaar
De dwergkees is bijna elf jaar

honden page profiel MelanieMelanie

Ik ben al een hele tijd niet meer online geweest en las net je topic. Aangezien wij destijds om dezelfde reden twijfelde over een kees wilde ik alsnog graag reageren. Sinds medio september hebben wij een klein keesje, dit is een maatje groter dan de dwergkees maar alsnog een klein hondje (3,5KG weegt ze). Ze kwam bij toeval op ons pas en komt uit het buitenland. We hebben haar dus pas met 16 weken gekregen en ze was de eerste socialisatie periode bij de fokker.

Ons hondje blaft niet veel. Ze blaft inderdaad even als de deurbel gaat en sinds een maand blaft ze ook als ze buiten in de tuin is en een andere hond loopt langs ons huis. Onze tuin ligt veel hoger dan de straat dus ze heeft een hoog overzicht over de straat. Ik ben hier wel heel streng in en als ik 'stil' zegt stopt ze meteen. Verder blaft ze niet/nauwelijks. Ik had me ingesteld op het ergste maar hier valt het dus reuze mee. Ik denk dat je deels geluk moet hebben. In onze familie komen nog 2 middenslag keeshonden voor. Een daarvan blaft nooit en de ander enkel als hij enthousiast wordt. 

honden page profiel BlubBlub

" Ik ben al een hele tijd niet meer online geweest en las net je topic. Aangezien wij destijds om dezelfde reden twijfelde over een kees wilde ik alsnog graag reageren. Sinds medio september hebben wij een klein keesje, dit is een maatje groter dan de dwergkees maar alsnog een klein hondje (3,5KG weegt ze). Ze kwam bij toeval op ons pas en komt uit het buitenland. We hebben haar dus pas met 16 weken gekregen en ze was de eerste socialisatie periode bij de fokker.
Ons hondje blaft niet veel. Ze blaft inderdaad even als de deurbel gaat en sinds een maand blaft ze ook als ze buiten in de tuin is en een andere hond loopt langs ons huis. Onze tuin ligt veel hoger dan de straat dus ze heeft een hoog overzicht over de straat. Ik ben hier wel heel streng in en als ik 'stil' zegt stopt ze meteen. Verder blaft ze niet/nauwelijks. Ik had me ingesteld op het ergste maar hier valt het dus reuze mee. Ik denk dat je deels geluk moet hebben. In onze familie komen nog 2 middenslag keeshonden voor. Een daarvan blaft nooit en de ander enkel als hij enthousiast wordt.  "

Wat leuk je reactie te lezen, vooral omdat je dus met de zelfde eventuele zorgen zat. Ik zat er ook aan te denken om, mocht ik zover zijn om een pup te nemen, dagelijks veel stadsgeluiden te laten horen via YouTube bijvoorbeeld, zodat ze er een beetje ongevoelig voor wordt, en als ik dan van huis ben muziek op zet en de echte stadsgeluiden de hond niet zoveel prikkelen. Dat icm met actief trainen uiteraard. 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Met pup naar buiten
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^