Update over King (we maken sprongen voorruit)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Heavenly en de hond King (En Marvey en Ginny)

King is 26 oktober 1 jaar geworden. Ik heb met hem verschillende trainingen gevolgd waaronder 1 met andere honden (heel erg onzeker). King kan met andere honden mits je hem hierin goed begeleid en hij niet te druk is hp-angel. Hij heeft geen enkele teken van echte agressie alleen soms omdat hij het even niet meer weet of alle prikkels zijn te veel geworden gaat hij snauwen (alleen grommen meer niet) Ik herken nu die signalen geef ik hem het commando voorruit (doorlopen) Hij gaat in negeer stand en gaat verder met de wandeling. Nu is het zo dat het soms nog wel is fout gaat maar dan lijn ik hem aan en gaan we aangelijnd verder. Hij leert super snel en ben super trots op hem. Hij laat nu alles aan mij over. Ik ga ook niet meer naar uitren veldjes zodat hij sociaal blijft. Laats heeft hij gewoon heel lief gesnuffeld met een andere hond en ging kwispelend verder hp-heart. Aan de lijn andere honden negeren gaat ook super. Soms wilt hij er wel naartoe. maar hey het is een puber hp-wink. En als hij is een off day heeft nou ja heeft iedereen en volgende dag beter. 

maar man wat ben ik trots om mijn makker. wat leert hij snel. Ook zijn we bezig met opleiding tot hulphond (al vanaf augustus) en iedereen zegt dat hij daar super geschikt voor is en het blijkt maar weer. Ben echt trots op hem en zou hem voor geen goud kunnen missen. Elke dag leren we allebei weer wat bij en soms 1 stapje achteruit en dan weer 2 vooruit.

 

549254.jpg 

op de euromast in rotterdam 

 

549256.jpg  

lekker genieten op het stand

 

 

549259.jpg

lekker los in het bos 

honden page profiel ientjeientje 3 doggies

honden foto van ientje

Super!

honden page profiel StaffordStafford 3 doggies

Wat een prachtige hond. Wat voor hulphond moet hij worden?

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

Fijne update.

De foto vanaf de Euromast met ook de Erasmusbrug in beeld is prachtig.

Een hond om met recht trots op te zijn.

Wanneer rond je de opleiding hulphond af?

Waar gaat King je mee helpen?

honden foto van Heavenly en de hond King (En Marvey en Ginny)

" Fijne update.
De foto vanaf de Euromast met ook de Erasmusbrug in beeld is prachtig.
Een hond om met recht trots op te zijn.
Wanneer rond je de opleiding hulphond af?
Waar gaat King je mee helpen? "

King is een psychosociale hulphond en we zijn pas net met zijn opleiding begonnen hij zal denk rond de 2 jaar 2,5 jaar klaar zijn. King gaat me helpen door vroegtijdig me stres en spanning helpen te signaleren. Dit doet hij al redelijk dan geeft hij een tikje met zijn snuit tegen me knie aan. of hij gaat op me liggen om mijn spanning naar beneden te krijgen. Aan de laatste zit nog een commando gekoppeld maar uiteindelijk hoop ik dat hij het zelf gaat doen. Daar gaan we wel voor. 

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

Heavenly 

 

Succes met de opleiding van King.

Mooi dat hij je nu al helpt.

 

honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy 3 doggies

honden foto van Koert En poppy

Super mooi king 

Volgende forumvraag: Onverantwoorde fok.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^