Pijn na vaccinatie

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ScrappyScrappy

Onze pup heeft gisteren zijn 2e vaccinatie gehad. Er werd al verteld dat hij op de plek van de prik een bult kon krijgen en dat is ook gebeurd. Het probleem is nu dat hij piept/schreeuwt als je hem oppakt. Ik gok dat hij spierpijn heeft en het daarom ook echt pijn doet. 

Op zich niet zo'n probleem het zal wel snel overgaan. Alleen wil hij nu niet opgepakt worden, als ik "hier" roep komt hij niet meer en als ik naar hem toe loopt rent hij nu zelfs weg. Hoe ga ik hiermee om? Pijn of niet, hij moet wel komen en soms moet ik hem ook echt even oppakken. 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Laat je pup even met rust...doet zeer...wanneer die naar buiten moet nog voor een laatste plas, lijn even om, rustig aan meenemen, en de pup even niet optillen...morgen zal het een stuk beter gaan...wanneer de pijn echt een paar dagen aanhoudt bel je je arts en vertel wat je beleving is...

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Ik zou hem dan toch maar even NIET oppakken.

honden page profiel Mona lizzyMona lizzy

Aaach, hij voelt zich waarschijnlijk al niet lekker van de vaccinatie, heeft ie ook nog een bult op de prikplek.Die bult kan hij wel een dag of 5 last van houden hoor.Had mijn hond ook.Hij durft even niet te komen omdat hij bang is dat je hem (weer) pijn doet door hem op te pakken.Is niet zo raar toch.Geef hem het vertrouwen dat je hem niet aanraakt in de buurt van de pijnlijke plek.En wees niet te streng voor je pup..

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

DA bezoekje is voor sommige honden echt een thriller. Valt niet mee hoor, wij hebben zelf soms gedoe aan zo een ziekenhuis bezoekje. Laat hem maar even zijn plekje zoeken. Mocht hij gaan overgeven, aanval krijgen of hele gekke dingen? Dan is een spoedkliniek op zijn plaats. Maar voor nu is hij even "mishandeld" door de dokter.

honden page profiel ScrappyScrappy

Bezoekje aan de DA zelf was geen probleem. Bij het zetten van de prik gaf hij geen kik.

Overgeven doet hij niet hij slaapt vandaag wel meer dan normaal, dat is verder prima.

Vanuit huis uit de riem om is wel een goede. Normaal til ik hem even de tuin in, dat kan wel anders. Hoef ik hem straks alleen maar de trap op te tillen voor het slapen en morgen weer naar beneden. 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^