Piepen in bench

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Sandra Sandra

Hallo allemaal,

wij hebben een shitzu pup, van nu 14 weken. Hij is nu 4 weken bij ons en het gaat op zich heel goed. We zijn met hem op cursus en het is een heel vrij hondje.

We hebben hem ‘s nachts in de bench. En als hij begint te piepen, laat ik hem er snachts uit. Alleen als ik hem er dan weer in doe, dan piept en blaft hij aan een stuk door. Vorige week hebben we hem toen 2 nachten mee naar bed genomen. En dit is denk ik nu het probleem. De bench staat in de woonkamer en hij ligt er overdag ook vaak in, uit zichzelf. 
Graag hoor ik tips van jullie wat nu het beste is om te doen. 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Mee genomen naar bed, en geen gepiep meer, een lekker mandje op de slaapkamer of de bench daar zetten ?  Op een gegeven moment kan de hond wanneer die ouder is toch alleen beneden blijven......je pup voelt zich alleen in de nacht, kijk het eens aan, heus het hoeft niet voor altijd dat de hond in de slaapkamer is...en anders eens beneden bij de pup een week slapen en rustig afbouwen....snachts eruit, even plassen en dan op de bank verder slapen, gaat de pup ook slapen...en rustig de tijden van uitlaten snachts oprekken, tot een uur of zeven...

honden page profiel SaartjeSaartje

honden foto van Saartje

Persoonlijk vind ik een bench een verschrikking op de manier zoals deze doorgaans gebruikt worden (deurtje dicht). Met het deurtje open kan het een rustplek zijn.

 

HIER een goed schrijfsel op Doggo.nl over het gebruik van een bench.

 

Ik ben wel benieuwd waarom de hond in een bench moet?

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^