benchgebruik

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LolaLola

honden foto van Lola

" Hier ook honden die opgegroeid zijn met een bench/ren en een prima uitknop hebben. En ook wel belangrijk nooit iets hebben gesloopt en onderling heel relaxed zijn. Ik lees hier vooral vaak een allergie als het woord bench of schema valt. Lezers trekken dat vaak direct in het extreme alsof een hond uren opgesloten zit en mensen de hele dag met een kookwekker naast hun pup zitten. Terwijl dat natuurlijk niet zo is. Hier gebruik ik ook een redelijk vaste dagindeling met de pups met veel ( soms verplichte) rust en voldoende activiteit. Het is het beste medicijn tegen happen, bijten en slopen en je wordt er een relaxter en leuker baasje van die geen politieagent hoeft te spelen. "

Ik heb er een allergie van gekregen van al die mensen die een bench verkeerd gebruiken, want dat zijn er veel meer dan mensen die de bench goed gebruiken. Ik was nooit tegen een bench, maar werkelijk, je komt geen baasje meer tegen die het überhaupt probeert zonder bench. De bench is al gekocht voor een pup gevonden is. Ik ken genoeg mensen die de hond er uren in laten janken, voor elk slaapje er in zetten, 8 uur per dag +de hele nacht erin zetten. De bench zal en moet gebruikt worden, is toch iets om allergisch voor te worden. Onze eerste hond zat ook in de bench, rustig aangeleerd, ging prima. Overdag was ze ook gewoon vrij, deurtje stond gewoon open. Met oud en nieuw zet ik hem nog op met een deken erin en ligt ze er nog graag in. Onze 2e hond vond het vreselijk. Waarom Zou ik dan Een fijne plek van iets proberen te maken wat voor mijn hond niet zo voelt? Zo onlogisch. Bench de deur uit gedaan. Nooit geen problemen gehad. We hadden wel een grote puppyren, als het even nodig was, maar over het algemeen niet. 

honden page profiel Branco en CindyBranco en Cindy

honden foto van Branco en Cindy

Mijn pups en jonge honden hadden een prima uitknop, ook al zijn ze zonder bench opgegroeid. Ik heb altijd normaal gedrag gezien, horende bij de leeftijd. Het is nooit nodig geweest om ze op te sluiten. En ja, soms sneuvelde er een afstandsbediening of boek, de volgende keer beter opruimen. Per ongeluk een plasje in huis, een dweil erover en klaar. Ik accepteer dit soort dingen makkelijk. De situatie moet natuurlijk wel altijd veilig voor de hond zijn. 

 

Het scheelt wellicht dat ik altijd thuis heb kunnen werken en ideaal woon voor het hebben van honden. Ik ben geen uithuizig type. 

honden page profiel DagmarDagmar

Mijn jongste heeft een bench waar hij ingaat als hij eens echt niet mee kan. Op maat laten maken (1m op 1m20) omdat ik de gewone benchen zo lelijk vind.

Opgroeien gebeurt zonder, rust leren ze hier nemen omdat ik vreselijk saai ben in huis en een krak in negeren.... Ze leren hier heel snel dat het meer oplevert om rustig te zijn. 

 

De kamerkennel liggen ze wel graag in, jongste ligt er 's nachts ook in en overdag ligt er ook vaak 1 in, uiteraard wel altijd open. Nu, er ligt ook wel een heerlijk kussen in én er staat water in, dus het is gewoon gemakkelijk denk ik hp-angel

 

Och, op het werk ligt de jongste ook in een bench, hij mag er wel uit, maar verkiest daar resoluut om er in te liggen, heel soms ligt hij eens even aan mijn voeten, maar zelfs dat duurt niet lang (bench staat wel net achter mij)

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Puppy bijten, radeloos...
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^