Gebitsbehandeling

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Jolanda Jolanda

Gister is Abel geholpen aan zijn resterende melktandjes. 6 zijn er verwijderd, en wat een joekels waren het. Gelukkig is alles goed gegaan. Hij (en ik) vond het zoo spannend, gelukkig gaf hij zich vrij makkelijk over aan de narcose in mijn armen.. Gister de hele dag heel zielig geweest en vannacht lekker bij mij geslapen. Maar nu ;-). Hij mag een week geen kauwbotten, spelen met knuffels etc, geen beloningen. Vandaag is hij vol energie en kijkt ie me alleen maar aan van; wat gaan we doen dan. Dit wordt een heel lange week voor hem (en dus ook mij). Zou een gevulde kong met zachte dingen ook kwaad kunnen? 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Even niet doen, je hond zou ook op de kong kunnen kauwen, en je dierenarts heeft dat even daar gelaten...

honden page profiel BullekeBulleke 1 doggies

honden foto van Bulleke

Waterijsjes misschien? Zijn de meeste honden wel gek op. Ik vermoed dat dit wel mag, maar vraag het voor de zekerheid even na.

honden page profiel Anke,Vaös&LeinAnke,Vaös&Lein

honden foto van Anke,Vaös&Lein

Is er gehecht dat hij al die dingen die je opnoemt niet mag? Wij geven dat advies enkel mee als we het tandvlees gehecht hebben. Dat is meestal bij een gebitsbehandeling waarbij blijvende tanden verwijderd zijn. 

 

honden page profiel Jolanda Jolanda

Ja, 4 tanden en 2 kiezen. Die hoektanden waren echt joekels die eruit zijn gekomen.

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Klopt, aan hoektanden zitten enorme wortels , die lossen niet op en blijven juist daardoor vaak zitten, en dat is vaak lastig om er uit te halen echt wrikken, dus daar zit dan ook wel een best gat. Doen wat de dierenarts zegt!

 

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs

honden foto van Stabij Gijs

Misschien kun je checken of hij wel een Lickimat mag? Maaaar, ik denk dat het de bedoeling is dat hij zijn hele bek rust geeft..

 

Beterschap! 

honden page profiel Jolanda Jolanda

" Misschien kun je checken of hij wel een Lickimat mag? Maaaar, ik denk dat het de bedoeling is dat hij zijn hele bek rust geeft..
 
Beterschap!  "

Wat een goed idee, hiermee kan hij niet anders dan likken. Dank je! Hij is er heel blij mee en ik kan zn hills ad er gewoon lekker in smeren ;-) 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^