Mijn reddende engel King

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Heavenly en de hond King (En Marvey en Ginny)

Zat lang te twijfelen of ik het hier zou gaan plaatsen of niet. Maar toch doe ik het. 13 maart 2021 kwam King in me leven (toen 4 maanden oud). Precies op het moment dat ik het helemaal niet meer zag zitten. Zat diep en diep in een depressie en me verleden zat me achterna. King is er daarom ook niet zomaar gekomen. Hij is er gekomen met een missie.

 

Op 13 maart haalde ik hem op uit Friesland 1,5 uur heen en 1,5 uur terug. Vanaf het eerste moment waren we al big matties alsof we elkaar jaren kende. Eerste dagen lekker wennen en al snel bleek het een leergierige pup te zijn. We begonnen met basis commando's en die had hij snel onder de knie. Omdat ik nog in me depressie zit was zijn aanwezigheid al genoeg om me beter te voelen en je bent tenslotte veel tijd en aandacht aan hem kwijt. Ook ging ik weer meer naar buiten toe dankzij hem wat ook voor afleiding zorgt. Al snel bleek wel dat hij meer kon dan een ''gewone huishond'' Zo blijft hij constant op mij gefocust hoe het met me gaat. Als het wat slechter gaat komt hij bij me en zegt eigenlijk ''hey baasje wat is er aan de hand ik ben er voor je'' ook als ik verdrietig ben geeft hij met zijn snuit een tikje tegen me knie of legt zijn pootje op me neer ( wel gedeelte met training gedaan). Soms herkent hij de signalen al eerder dan mij. Hij is ook telkens bij me in de buurt als ik achter me pc zit en hij voelt dat ik niet lekker in me vel zit gaat ie bij me voeten liggen tegen me aan zodat ik weet dat er altijd iemand is. Wat een schatje is het ook hp-heart.

 

King is nu 6 maanden (bijna 7 maanden) en we zijn nu 2 maanden samen. Maar echt wat doet hij het goed. Nou ja soms kan ik hem ook achter het behang plakken als hij weer achter een leeg blikje cola aanzit of als een Dyson v10 het grasveld staat leeg te zuigen met vers gemaaid gras hp-frustyhp-angel. We zijn er nog lang niet en hij moet nog veel leren. En bovendien mag hij gewoon hond/pup zijn. Maar we gaan er gewoon voor. King is mijn hond of eigenlijk hulphond. 

King my light in the dark hp-heart

545021.jpg

545024.jpg

 

 

 

 

 

 

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

een hond kan veel.voor je betekenen

elsa is mijn lifeline ze heeft me mijn leven terug gegeven en me uit een diep dal getrokken 

 

geen hulphond maar gewoon top hond

honden page profiel NenaNena 3 doggies

Dit is nog een bewijs dat honden engelen zijn. 

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Wat fijn dat je zo veel aan je hond hebt.

Ik ben alleen en kan mij geen leven zonder mijn honden en kat voorstellen, ze zijn de reden dat ik mij nooit alleen voel.

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

" Wat fijn dat je zo veel aan je hond hebt.
Ik ben alleen en kan mij geen leven zonder mijn honden en kat voorstellen, ze zijn de reden dat ik mij nooit alleen voel. "

voor mij is het niet zo zeer het alleen voelen ik voel me met corona toch regelmatig best eenzaam ondanks elsa

een hond is geen mens en huidhonger gaat niet weg door het knuffelen met een hond al zou het zonder denk ik nog veel erger zijn dat wel

 

ook ik zat dus in een diep dal en een bc pup heeft behoeften die verder gaan dan wandelen en lopen dus ja ik kreeg weer een hobby een leven en menselijk contact zon hondje geeft je een enorme trap onder je reet om iets te gaan ondernemen en niet een keertje maar met regelmaat en zo kwam het dat ik van het moet voor de hond ging naar ik wil zelf ik heb het zelf nodig ging

 

me kwetsbaar opstellend en ik hoop dat daar geen misbruik van gemaakt gaat worden is het gewoon rete moeilijk om werkloos te zijn met een hypotheek terwijl de arbeidsmarkt je te oud acht om je een betaalde baan te geven iedere keer die hoop iedere keer die teleurstelling en ik durfde geen leven op te bouwen als werkloze want wie weet volgende week of volgende maand of over een half jaar zou het me wel lukken dus leven op 100% hold alleen maar solliciteren solliciteren solliciteren en wat surfen op het internet momo was al oud en vond dat wel best met 1 lange wandeling op een dag die ik sjokkend en triest mee liep en altijd die angst dat ik op straat zou komen te staan omdat de hypotheek niet meer op te brengen was nachtmerries meerdere keren per nacht gillend wakker worden tot mijn vriend en mijn dochters de koppen bij elkaar staken en met elsa aan kwamen hop mam ga wat doen het werd voor hen ook wennen dat mams niet meer altijd thuis was en niet meer altijd beschikbaar als zij iets van me wilden want ik had weer een leven

honden page profiel Thara Thara 3 doggies

honden foto van Thara

Geweldig zeg ! En ja , honden kunnen een enorme steun zijn 

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

Fantastisch dat King echt een hondenmaatje voor je is, je steunt en helpt.

 

Wist je toen je hem in maart ophaalde dat hij deze capaciteiten zou kunnen hebben? Aangezien King nog maar 6 maanden is, is dit veelbelovend voor de toekomst.

 

Je had met Marvey toch ook zo'n speciale band?

honden foto van Heavenly en de hond King (En Marvey en Ginny)

" Fantastisch dat King echt een hondenmaatje voor je is, je steunt en helpt.
 
Wist je toen je hem in maart ophaalde dat hij deze capaciteiten zou kunnen hebben? Aangezien King nog maar 6 maanden is, is dit veelbelovend voor de toekomst.
 
Je had met Marvey toch ook zo'n speciale band? "

Ik ging naar hem toe om te kijken hoe hij was. Al snel bleek toen ik bij die mensen was dat de klik meteen goed zat. Hij kwam heel blij naar me toe gerend en begon te piepen en leerde binnen 2 minuten af en die mensen waren er al een week mee bezig en kregen het niet voor elkaar. Toen dacht ik dit komt wel goed. Ik dacht deze hond kan ik veel leren. Hij leerde ook super snel en dat was ook gewoon bijzonder. 

 

Marvey was inderdaad ook mijn maatje die me verder hielp. Alleen helaas door omdat ik  sinds me 16de uit huis ben geplaatst en me moeder me voor de rest niet meer wauw zien. Kon ik hem ook niet meer zien. Nu sinds dit jaar woon ik op mezelf en toen had ik besloten om een hond te nemen. Dus toen kwam King. Maar ik heb nog steeds heel en heel veel verdriet dat ik Marvey en Ginny niet meer kan zien. Maar ook dat zal ik langzamerhand een plekje moeten geven en dankzij King gaat ook dat wat makkelijker.   

honden page profiel RensRens 3 doggies

honden foto van Rens

Wauw wat een ontroerend verhaal! Zo te zien heb jij een hele goede mattie gevonden in King smile Goed om te lezen dat je door hem weer een leuke toekomst voor je ziet!

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

" Ik ging naar hem toe om te kijken hoe hij was. Al snel bleek toen ik bij die mensen was dat de klik meteen goed zat. Hij kwam heel blij naar me toe gerend en begon te piepen en leerde binnen 2 minuten af en die mensen waren er al een week mee bezig en kregen het niet voor elkaar. Toen dacht ik dit komt wel goed. Ik dacht deze hond kan ik veel leren. Hij leerde ook super snel en dat was ook gewoon bijzonder. 
 
Marvey was inderdaad ook mijn maatje die me verder hielp. Alleen helaas door omdat ik  sinds me 16de uit huis ben geplaatst en me moeder me voor de rest niet meer wauw zien. Kon ik hem ook niet meer zien. Nu sinds dit jaar woon ik op mezelf en toen had ik besloten om een hond te nemen. Dus toen kwam King. Maar ik heb nog steeds heel en heel veel verdriet dat ik Marvey en Ginny niet meer kan zien. Maar ook dat zal ik langzamerhand een plekje moeten geven en dankzij King gaat ook dat wat makkelijker.    "

 

Héél bijzonder dat je door intuïtie een pup van 4 maanden weet in te schatten als jouw toekomstige hulphond.

 

King zal je helpen om het leven lichter te maken en een glimlach op je gezicht te toveren. Dat je hem zo af en toe achter het behang kan plakken is normaal zeker nu hij de puberleeftijd heeft.

 

Fijn dat je nu op jezelf woont, dat geeft rust voor jou. Heb je woonbegeleiding? King zorgt voor een vast dagpatroon rond het uitlaten en verzorgen. Lekker op stap met je geweldige hond en hem trainen.

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty 3 doggies

honden foto van Anouk van Botty

Wat een leukerd en jij ook trouwens hp-smile Als ik het soms niet zie zitten herken ik dat. Heb dan een hond en kat bovenop of tegen me aangeplakt gaat zitten. Heb ook een verleden dus begrijp me niet verkeerd maar dat pootje? Dat kun je niet aanleren, wij noemen dat hier de tramp stamp lol. Onder de voetzolen zitten feromonen. Zo kunnen ze je altijd vinden. Het is het meest mooie gebaar dat een hond kan maken.

Volgende forumvraag: Hond"en" mee op vakantie foto's
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^