Mijn friese stabij skip van 1,5 jaar.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ChantalChantal

Goedendag, 

Ik heb een friese stabij van 1,5 jaar oud. 

In het begin was die als pup zijnde al temide maar leuk en gezellig, sinds kort zitten we met een groot probleem en dat is dat zijn gedrag enorm verandert. We zitten met ons handen in het haar. 

Nu sind 2 weken doet die vreemd, zo loopt hij weg als we de riem willen om doen, plaats sturen of iets anders en wild die niet gromd die, willen we hem uitlaten blijft hij liggen en als we naar hem toe lopen om hem op te halen bijt hij. 

Nu 2 avonden nachte. Komt er weer iets bij en dat is hij wilt niet wandelen zijn laatste ronde, blijft liggen moeten hem echt rechtop zetten, is angstig als riem om moet, normala geen problemne in bench net als onze andere hond. Nu na grote wandle8ng en eenmaal in bench heigt hij enorm, plast die aantal x alles onder en w emogen niet naar boven hijgt heftig krabt in d ebench, bench gaat ervandoor, maar alleen als we gaan slaoen overdag is die heel relax geen gehijg niks.

Buren horen het tekeer gaan ook en storen zich eraan. Ook mogen steeda meer honden hem niet als een hond komt kijkt die weer zo vreemt en aoarte houding en ogen anders waardoor lieve honden na ruiken blaffen en grommen 

We slapen niet meer dit heeft die nog nooit gedaan. Wie weet wat we eraan kunnen doen, het wordt steeds erger elke x komt er weer wat nieuws bij. 

 

Alvast bedankt. 

 

 

 

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Je kan eerst eens naar de dierenarts en laat controleren of hij helemaal gezond is, niet ergens pijn heeft of zo.

Zoiets kan er ook achter zitten.

honden page profiel ChantalChantal

Klopt, hadden we ook overnagedach, maar overdag is er niks aan de hand speelt veel rust goed en hijgt niet, echt alleen savond. Denken daarom dat het geen pijn is, dan zou die het overdag ook moeten laten zien, maar denken wij. Maar als het aanhoud dan toch mischien controleren. Maar denken dat pijn niet de reden is. Bedankt voor het reageren. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Je hond is nu anderhalf jaar, beland in een andere fase, maar wat ik van je lees de veranderingen die zo plotseling zijn, zou ik eerst een bezoekje brengen aan de dierenarts om eens te kijken of er meer aan de hand is,,,bench is het nodig dat tie daar in verblijft ? Je beschrijft, hij hijgt en plast alles onder als die de bench in moet....misschien een fijne mand ? 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Chantal...en vraagje, is de hond gecastreerd of is dat niet aan de orde ? 

honden page profiel DanielleDanielle

In elk geval niet meer in de bench doen. En even langs de dierenarts. 

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Ik zou hem in ieder geval s nachts bij je laten slapen.

Is er buiten iets gebeurd waardoor hij angstig is geworden?

Even naar de dierenarts om fysieke dingen uit te sluiten lijkt me zowizo een goed idee.

 

Heb je al met de fokker contact gehad hierover?

Volgende forumvraag: Hoe nu verder reutje 8 maand?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^