Goofy

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel BrandtBrandt

Ben er helemaal kapot van, Goofy is vannacht overleden. Hij had van het weekend last van diarree en overgeven en zondag zat er bloed in de ontlasting. Gisterochtend naar de dierenarts geweest en die dacht aan een maagdarminfectie dus pillen en pasta tegen de diarree meegekregen. Bloed komt volgens hem van veel persen bij diarree. Gistermiddag was hij erg futloos en slap dus opnieuw dierenarts gebeld en nieuwe afspraak voor vandaag.

Vannacht heb ik hem meegenomen op de slaapkamer en rond 3u kwam hij mij wakker maken en likjes geven maar wou niet mee naar buiten. Vanmorgen lag hij dood in zijn mand dus hij kwam bedenk ik mij afscheid nemen.

Bah ben helemaal kapot van schuldgevoel en verdriet. Ik had sneller naar de dierenarts moeten gaan en meer moeten aandringen. De dierenarts is hem vanmorgen komen halen en ik kan kiezen of ik een autopsie of een crematie wil hp-cry

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Mijn hemel! Zo verschrikkelijk! 

Kan hij gif binnengekregen hebben, op een wandeling of zo? 

Wat een ontzettend verdrietige manier om zo'n jonge hond te verliezen. Ik wens je heel veel sterkte toe. Misschien kan het je wel enige zielerust geven als je weet wat er precies gebeurd is... Want met een schuldgevoel blijven rondlopen is ook echt erg.

Sterkte met dit verlies cry

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

" Ben er helemaal kapot van, Goofy is vannacht overleden. Hij had van het weekend last van diarree en overgeven en zondag zat er bloed in de ontlasting. Gisterochtend naar de dierenarts geweest en die dacht aan een maagdarminfectie dus pillen en pasta tegen de diarree meegekregen. Bloed komt volgens hem van veel persen bij diarree. Gistermiddag was hij erg futloos en slap dus opnieuw dierenarts gebeld en nieuwe afspraak voor vandaag.
Vannacht heb ik hem meegenomen op de slaapkamer en rond 3u kwam hij mij wakker maken en likjes geven maar wou niet mee naar buiten. Vanmorgen lag hij dood in zijn mand dus hij kwam bedenk ik mij afscheid nemen.
Bah ben helemaal kapot van schuldgevoel en verdriet. Ik had sneller naar de dierenarts moeten gaan en meer moeten aandringen. De dierenarts is hem vanmorgen komen halen en ik kan kiezen of ik een autopsie of een crematie wil  "

Jee....niet te bevatten....  ik zou een autopsie laten doen, Goofy is te snel overleden, zodat je wil weten wat er mis is gegaan, voor jou heel veel sterkte...

honden page profiel DanielleDanielle

Jeetje wat heftig en onverwachts! Schuldgevoel hoort bij rouwverwerking.. maar zo te lezen had jij niet meer kunnen doen. Ik begrijp wel dat het goed voor de verwerking is om erachter te komen wat het geweest is. Heel veel sterkte in elk geval!

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Wat erg, zo plotseling. Heel veel sterkte.

honden page profiel Marijke - Aila, Dinja & EviMarijke - Aila, Dinja & Evigoedgekeurde fokker

honden foto van Marijke - Aila, Dinja & Evi

Wat erg! En wat plotseling ! 

Jij hebt echt juist gehandeld. Naar de dierenarts geweest en je had zelfs al een vervolgafspraak staan. Niet schuldig voelen hoor! 

Heel veel sterkte, dit verwacht je gewoon niet. 

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

ooh wat vreselijk, ik zou me zeker niet schuldig voelen, je kan er toch echt niks aan doen.

Wel zou ik autopsie doen, alleen al voor jezelf, en misschien voor andere honden als er sprake is van gif.

Heel veel sterkte met het verlies van Goofy, wat een nachtmerrie voor jullie..

honden page profiel Thara Thara

honden foto van Thara

Oh wat afschuwelijk,  wat een verdriet 

Ik wens je sterkte 

En ja , ik denk dat het voor de verwerking beter is om een autopsie te laten doen 

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Oh, wat erg  om mee te maken.

Hoe oud was Goofy?

Persoonlijk zou ik wel de doodsoorzaak willen weten.

Heel veel sterkte gewenst met dit onverwachte verlies.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Oooh verschrikkelijk wat een nieuws!

Gecondoleerd en heel veel sterkte!

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Ochnee toch, verschrikkelijk, zo snel ook en onverwacht allemaal.

 

Als iemand zich voor Goofy heeft ingezet ben jij het wel, dus schuldgevoelens ze horen erbij, ik herken het zelf ook, maar zijn in jouw geval echt niet terecht. 

Ik zou zelf wel autopsie laten doen en willen weten waaraan hij nu overleden is.

 

Heel veel sterkte. 

honden page profiel KathKath

honden foto van Kath

Oh nee. Zo erg. hp-cry

Heel veel sterkte gewenst met het verlies van Goofy.

 

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Oh wat vreselijk. Heel veel sterkte! hp-cry

honden page profiel JoopJoop

honden foto van Joop

Wat verschrikkelijk. Veel sterkte.

 

Ik zou ook nadenken over sectie, maar dan wel bij een erkende patholoog, zoals bij de Universiteit of de Gezondheidsdienst voor Dieren.

 

Anders blijft het toch spoken in je hoofd. Wat is er gebeurd: parvo, intoxicatie, etc.

 

Maar het blijft een moeilijke keuze.

 

Nogmaals sterkte.

 

 

honden page profiel DieselDiesel

honden foto van Diesel

Wat vreselijk, heel veel sterkte.

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Ohhh wat een hel!!! Wat erg!! Heel veel sterktehp-cry

honden page profiel Lineke & Saar(tje) Lineke & Saar(tje)

honden foto van Lineke & Saar(tje)

He wat een heftig bericht, zo jong nog! Heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies. Wat betreft autopsie, doen als het jou helpt met het verwerken. Ik vind het, hoe verdrietig ook, wel heel mooi dat hij je nog even likjes heeft gegeven 's nachts. Ik hoop dat dit voor jou met de tijd een mooie herinnering wordt, het als alle fijne momenten die jullie samen hebben gehad. 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Och Brandt wat vreselijk om te horen. Wat een prachtig gaan heeft Goofy je gegeven met dat likje en in slaap gevallen in zijn mand. Je kunt die autopsie doen maar wat heeft dat nog voor zin? Ik zou hem een mooie crematie geven en misschien wil je hem wel borstelen, wassen en in het mandje zelf leggen tijdens een opbaring. Of een mooi as sieraad of urn aanschaffen. Dat waren dingen waar wij troost in vonden en het was het laatste wat we konden doen voor hem. Ik wens je heel sterkte en liefs de komende tijd. Zorg dat je goed blijft eten al heb je geen honger en probeer te slapen, hoe moeilijk dat ook is. En fok iedereen die het niet begrijpt, jammer dan want het is niet zomaar een dier.

honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy

honden foto van Koert En poppy

Heel erg veel sterkte met het verlies van jou mooi hond Goofy ik lees dit met tranen in mijn ogen 

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Wat vreselijk. Heel veel sterkte.

honden page profiel Thara Thara

honden foto van Thara

Ik moet nog steeds aan je denken hp-cry vind het zo verschrikkelijk 

Ik heb ook ooit een hond heel plotseling verloren , maar die was al oud kwam naast me staan   , ik zat op de pc , ze slaakte een zucht en viel neer   , nog geprobeerd te reanimeren,  maar helaas . Blauwe tong . Ik schrok ok erg , ondanks dat ze al oud was . 

Hopelijk kun je vannacht wat slapen . Dikke knuf ! 

honden page profiel TanteLienTanteLien

honden foto van TanteLien

Ach wat ontzettend verdrietig. Maar wat vertederend dat hij je nog even wat lieve afscheidslikjes gegeven heeft. hp-heartHij neemt je niks kwalijk, de liefde was er tot het laatste moment. 

Heeeel veel sterkte toegewenst hp-heart

honden page profiel BrandtBrandt

Bedankt voor alle lieve woorden dat doet heel goed. Ik ben er echt goed kapot van, ben boos dat Goofy nog veel te jong was, boos op de dierenarts, boos op mezelf maar vooral ook heel verdrietig. Hij was mijn maatje, steun en toeverlaat, mijn reden om op tijd op te staan, buiten te komen... Het is echt zo stil en rustig in huis.

Ik heb besloten om een autopsie te laten doen dat ik het voor mijzelf kan afsluiten. De dierenarts denkt in richting van vergiftiging maar ik snap echt niet hoe. Geen enkele andere hond waarmee hij op contact is geweest is ziek en hij loopt altijd vast dus kan ook niet uit zicht iets hebben opgegeten. Autopsie gebeurt in het Universitair dierenziekenhuis in Merelbeke. Ze gaan mij contacteren van zodra ze meer weten.

honden page profiel DanielleDanielle

" Bedankt voor alle lieve woorden dat doet heel goed. Ik ben er echt goed kapot van, ben boos dat Goofy nog veel te jong was, boos op de dierenarts, boos op mezelf maar vooral ook heel verdrietig. Hij was mijn maatje, steun en toeverlaat, mijn reden om op tijd op te staan, buiten te komen... Het is echt zo stil en rustig in huis.
Ik heb besloten om een autopsie te laten doen dat ik het voor mijzelf kan afsluiten. De dierenarts denkt in richting van vergiftiging maar ik snap echt niet hoe. Geen enkele andere hond waarmee hij op contact is geweest is ziek en hij loopt altijd vast dus kan ook niet uit zicht iets hebben opgegeten. Autopsie gebeurt in het Universitair dierenziekenhuis in Merelbeke. Ze gaan mij contacteren van zodra ze meer weten. "

Neem jezelf echt niets kwalijk, ik heb juist heel veel respect hoe jij Goofy de laatste maanden hebt opgevangen en goed je dat hebt aangepakt! Goofy heeft een fijne tijd gehad bij jou, daar heb jij voor gezorgdhp-thumbsup Dit had je niet kunnen overzien. Houd je ons op de hoogte? 

honden page profiel floortjefloortje

honden foto van floortje

Heel veel sterkte!

honden page profiel Tiamo  ^_^  DyunaTiamo ^_^ Dyuna

honden foto van Tiamo  ^_^  Dyuna

Voel je absoluut niet schuldig...ook ik zou niet meteen bij braken en diarree naar de dierenarts rennen...honden kunnen ook wel eens ziek/grieperig worden..Het heeft geen tijd mogen krijgen om aan te zien of de medicatie zou helpen, daar kan niemand iets aan doen. Ik hoop dat je snel antwoord krijgt wat er speelde.

 

Heel veel sterkte met het verwerken van dit plotselinge grote verlies!

honden page profiel BullekeBulleke

honden foto van Bulleke

Wat een afschuwelijk verhaal. Dit had je niet kunnen voorkomen, de dierenarts ook niet.

Zoveel honden hebben weleens van dit soort dagen dat ze even niet lekker zijn. Je wilde nogmaals gaan omdat hij futloos en slap was... Wie kan bedenken dat dit zo snel zou gaan. Niemand denk ik. 

 

Ik vind het echt verschrikkelijk voor je, ik hoop dat je antwoord krijgt op je vragen.

Wens je voor nu en de komende tijd heel veel sterkte! 

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley

honden foto van Lotte & Marley

Wat een verschrikkelijk verhaal...

Voel je alsjeblieft niet schuldig. Je hebt Goofy een super fijn thuis gegeven en je zo hard ingezet om een goede situatie te creëren voor jullie! Je bent naar de dierenarts geweest , meer had je niet kunnen doen. Een hele dikke digitale knuffel en heel veel sterkte hp-heart

honden page profiel MurphyMurphy

honden foto van Murphy

Ahhh wat verdrietig zeg! Heel veel sterkte.

Volgende forumvraag: Rip Laila
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^